Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Finpro intian puolustusvoimat modernisoi

1,378 views

Published on

Intia investoi miljardeja puolustusvoimien modernisointiin. Kysyntää on esimerkiksi tietoturvateknologiaan ja ohjelmistoihin, turvallisuus- ja viestintäratkaisuihin, kylmän ilmaston kestäviin varusteisiin tai siviilinsuojelun ratkaisuihin. Oman markkinaraon löytäminen yritykselle on mahdollista oikeiden kontaktien ja hankintaketjun ymmärtämisen avulla.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Finpro intian puolustusvoimat modernisoi

  1. 1. LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUDET Intian puolustusvoimat modernisoi Intia investoi miljardeja dollareita ja puolustusvoimien modernisointiin. Kysyntää markkinalla on valtavasti ja yksityisen sektorin painotus hankintaketjuissa on kasvussa: tämä avaa markkinamahdollisuuden myös suomalaisille yrityksille. Liiketoimintamahdollisuuksia löytyy useilta toimialoilta esimeriksi kyberturvallisuudesta kylmän ilmaston kestäviin varusteisiin ja valvontalaitteistoista johtamisjärjestelmiin. Investointien mittasuhteet ovat valtavia, mutta oman markkinaraon löytäminen yritykselle on mahdollista oikeiden kontaktien ja hankintaketjun ymmärtämisen avulla. Kysyntää osaamiselle ja tuotteille on, 70 % Intian puolustusvoimien hankinnoista on tuontia. Suomalaisilla yrityksillä on tarjottavaa esimerkiksi tietoturvan teknologiaan ja ohjelmistoihin, turvallisuus- ja viestintäratkaisuihin tai siviilinsuojelun ratkaisuihin. Liiketoimintamahdollisuus voi olla myös yksittäinen tuote jolle on tarvetta suuremman yksittäisen hankinnan ekosysteemissä; esimerkiksi panssarivaunun varustelussa tai kylmän sään kestävän kaluston kehityksessä. Intian laajan pinta-alan takia puolustusvoimien tarpeet vaihtelevat suuren rannikon turvallisuudesta huolehtimisesta kylmiin olosuhteisiin pohjoisessa Himalajan vuoriston tuntumassa. Suomen maine neutraalina ja puolueettomana maana tekee suomalaisyritysten tarjoamasta kiinnostavan intialaisen toimijan silmissä.
  2. 2. www.finpro.fi/markkinamahdollisuudet-yrityksille www.finpro.fi Henri Norio konsultti henri.norio(a)finpro.fi +358 40 3433 444 Seppo Keränen aluemyyntipäällikkö seppo.keranen(a)finpro.fi +358 400 535 907 Hankintaketju Intian puolustusmarkkinoilla on lähes aina haastava ja monivaiheinen, päätöksentekoprosessit ovat pitkiä ja oikean päättäjän tunnistaminen on avainasemassa. Oikean ostajan ymmärtäminen on tärkeää: kasvava määrä puolustusvoimien hankinnoista tehdään Intiassa yksityiseltä sektorilta ja näiden yritysten tunnistaminen on merkittävässä roolissa. Asiantuntijamme auttavat yritystäsi tunnistamaan oikean markkinoillemenotavan, löytämään relevantit partnerit ja tehostamaan myyntikanavia. Finpron paikalliset verkostot ja korkeatasoiset kontaktit auttavat yrityksesi oikeiden päätöksentekijöiden ja kauppojen luo. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan kuinka Finpron palvelut voivat auttaa yritystäsi saamaan kasvua ja kauppoja Intiasta! Liiketoimintaa Intian puolustusvoimien modernisointihankkeista Suomalaista osaamista, jota Intian puolustusvoimat tarvitsevat on esimerkiksi: • Kylmien ja äärimmäisten olosuhteiden osaaminen; tämä voi esimerkiksi tarkoittaa vaatetusta, innovatiivista, kestävää teknologiaa ja komponentteja. Kysyntää on myös valmistavan teollisuuden tuotteille, esimerkiksi renkaille tai moottoreille. • Turvallisuusratkaisuja ja viestintäteknologiaa rajavalvontaan, esimerkiksi ilmaisimia sekä valvonta- ja ohjausjärjestelmiä. • Monien hankkeiden ympärille syntyy ekosysteemejä, joihin vaaditaan innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja.

×