Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Després de les vacances vàrem tornar per encarar el darrer trimestre del curs.
Per una banda, seguint la feina que portàve...
Després d'aquest pas, el grup va fer una
aproximació a diferents aspectes.
Per un costat vàrem decidir fer un
mapamundi ge...
El projecte va seguir
endavant. Realitzàrem
una maqueta del relleu de
les Illes Balears i també
un estudi dels animals
i p...
A treball d'aula, vàrem treballar diferens aspectes.
A matemàtiques férem les fraccions, A llengües tractàrem el subjecte ...
Vàrem fer una sortida al Broll de Buscastell amb els companys de 1r i 2n. És un camí preciós ple
de cultius. Hi ha un aqüí...
També, visitàrem a la Policia Local d'Eivissa, acompanyat de n'Alberto. Ell ens va explicar el
funcionament i la forma en ...
Educació Física
En aquest trimestre s’ha treballat l’expressió corporal, que és la comunicació de sentiments a
través del ...
Música
Durant aquests darrers mesos, hem continuat aprenent noves cançons. A part d’això, hem
treballat les emocions amb a...
ENGLISH
The past few months ENGLISH lessons have been very entertaining. We have played many games
and watched some intere...
Activitats complementàries
Alguns dels nostres alumnes varen participar en el 1r concurs de literatura de Sant Jordi. Havi...
Hort i Alimentació
Durant el darrer trimestre hem treballat a l'hort
algunes vegades, principalment en tasques de mantenim...
En definitiva, un curs escolar que s'acaba. Ha estat molt divertit i gratificant treballar amb els
Coales a 2n i després a...
Vida d'aula 3r trimestre
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Vida d'aula 3r trimestre

283 views

Published on

Vida d'aula

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Vida d'aula 3r trimestre

 1. 1. Després de les vacances vàrem tornar per encarar el darrer trimestre del curs. Per una banda, seguint la feina que portàvem del projecte, ens iniciàrem en el coneixement del cicle de l'aigua. Per grups, vàrem investigar aquest aspecte i cada equip va desenvolupar un tema. – El cicle de l'aigua. – Les dessalinitzadores. – Els estats de l'aigua. – Com està repartida l'aigua al món. – Animals marins en perill d'extinció. – L'aparició de l'aigua a la Terra. Cada grup va presentar el seu Lapbook
 2. 2. Després d'aquest pas, el grup va fer una aproximació a diferents aspectes. Per un costat vàrem decidir fer un mapamundi gegant de cartó per tenir-ho a la classe i de pas, tenir els mapes dels municipis d'Eivissa i Formentera així com les Comunitats Autònomes d'Espanya. En aquesta darrera part del curs vàrem comptar amb el suport d'un practicant, n'Óscar.
 3. 3. El projecte va seguir endavant. Realitzàrem una maqueta del relleu de les Illes Balears i també un estudi dels animals i plantes autòctons o endèmics de les Illes Balears, fet que vàrem plasmar en un llibret.
 4. 4. A treball d'aula, vàrem treballar diferens aspectes. A matemàtiques férem les fraccions, A llengües tractàrem el subjecte i multiplicacions per dues xifres, el predicat, diferents tipus de els girs i les divisions. textos, la lectura i els temps verbals entre d'altres. Un dia, com havíem fet molta feina vàrem Preparar suc de taronja natural!
 5. 5. Vàrem fer una sortida al Broll de Buscastell amb els companys de 1r i 2n. És un camí preciós ple de cultius. Hi ha un aqüífer en algun punt del broll i des d'allà brolla l'aigua a la superfície de forma natural tot l'any. Com és tradició, el darrer dia de classe va ser passat per aigua. Anàrem a la platja i donàrem una volta en caiac. Vàrem veure fins i tot posidònia i inclús la vàrem poder tocar amb les mans.
 6. 6. També, visitàrem a la Policia Local d'Eivissa, acompanyat de n'Alberto. Ell ens va explicar el funcionament i la forma en què treballen els policies, així com tot tipus de curiositats molt interessants!
 7. 7. Educació Física En aquest trimestre s’ha treballat l’expressió corporal, que és la comunicació de sentiments a través del llenguatge corporal. El seu desenvolupament en els nens i nenes facilita les relacions personals i l’exteriorització de sentiments i emocions. A més abans d’acabar el curs, s’ha organitzat un dia en la sessió d’Educació Física, un circuit per anar en bicicleta.
 8. 8. Música Durant aquests darrers mesos, hem continuat aprenent noves cançons. A part d’això, hem treballat les emocions amb algunes audicions. A més a més, hem fet i improvisat percussions rítmiques fent ús dels instruments de l’aula, així com amb el nostre propi cos, creant i seguint melodies. Els jocs de caràcter musical no han faltat a l’aula i n’hem après de nous! Per últim, hem ballat i après danses noves, incloent el ball de la festa de fi de curs amb els nostres fillols. Ens ho hem passat molt bé i hem gaudit molt de la música! Bon estiu a tots i totes!
 9. 9. ENGLISH The past few months ENGLISH lessons have been very entertaining. We have played many games and watched some interesting videos. We have celebrated SAINT’S GEORGE’S DAY and welcomed the SPRING. Also, we have learnt things such as some VERBS, CAN/CAN’T, THE TIME (what time is it?) and the PRESENT CONTINUOUS. Happy summer holidays to all of you!!!
 10. 10. Activitats complementàries Alguns dels nostres alumnes varen participar en el 1r concurs de literatura de Sant Jordi. Havien de fer un conte o una poesia i la veritat és que ho varen fer molt bé. La cerimònia d'entrega de diplomes i premis la vàrem fer al gimnàs. Una surfista, na Gina, va guanyar inclús una de les categories! Na Lucia li va recollir el premi.
 11. 11. Hort i Alimentació Durant el darrer trimestre hem treballat a l'hort algunes vegades, principalment en tasques de manteniment. També, vàrem rebre una xerrada sobre la importància de l'alimentació saludable i els hàbits alimentaris. La va fer na Susana, la mare de n'Alba, juntament amb una companya seva i va resultar molt interessant!
 12. 12. En definitiva, un curs escolar que s'acaba. Ha estat molt divertit i gratificant treballar amb els Coales a 2n i després amb els Surfistes a 3r. Sempre vos heu portat molt bé, heu mostrat ganes d'aprendre i junts hem seguit un camí que vosaltres heu de continuar. Desig que tot us vagi molt bé i que poguem seguir creixent i fent-vos cada vegada un poc més grans d'aquesta forma. Heu estat una classe molt especial i segur que sempre la recordaré. Una abraçada molt forta per a tots els Coales Surfistes! Us estim, Fernando Amador.

×