VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS
 ME ORGANIZIMIN E TIKA – DELEGACIONI I
...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS
 20.02.2012


Njohje me pjesën e vjetë...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 20.02.2012


Njohje me pjesën e vjet...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 20.02.2012


Njohje me pjesën e vjet...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 20.02.2012


Njohje me pjesën e vjet...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 20.02.2012


Vizitë studimi ( Qendra...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 21.02.2012


Vizitë Protokulare ( Kr...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 21.02.2012


Vizitë Protokulare ( Kr...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 21.02.2012
Departamenti I qeshtjeve s...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 21.02.2012


Departamenti I qeshtjev...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 21.02.2012


Departamenti I qështjev...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 21.02.2012


Departamenti I qështjev...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 21.02.2012


Departamenti I qështjev...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 22.02.2012


Departamenti i Projekte...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 22.02.2012


Departamenti i Projekte...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 22.02.2012


Departamenti i Projekte...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 22.02.2012


Vizita e qendrës së ski...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 24.02.2012


Departamenti i Strehimi...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 24.02.2012


Vizita e muzeut te teks...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 24.02.2012


Vizita e muzeut te teks...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 23.02.2012


Vizita e qendrës së ski...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 23.02.2012


Vizita e qendrës për st...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 23.02.2012


Vizita e Muzeut te Qyte...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 24.02.2012


Departamenti i Strehimi...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 24.02.2012


Departamenti i Strehimi...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 24.02.2012


Departamenti i Strehimi...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 24.02.2012


Takim me Kryetarin e Ko...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 Prezentimi ne shtypin Turk
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS

 Prezantimi ne shtypin Turk
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS
 PËRFUNDIMI






VIZITA ISHTE MIRE...
VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË
KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS
 FALIMINDERIMI


FALIMINDEROJMË :


...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Vizita e delegacionit te komunes se Prishtines

537 views

Published on

Published in: Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
537
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Vizita e delegacionit te komunes se Prishtines

 1. 1. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  ME ORGANIZIMIN E TIKA – DELEGACIONI I KOMUNES SE PRISHTINES NE PERBERJE PREJ :          Vlora Dumoshi , Drejtor I Drejtorise per Kulture, Rini dhe Sport Muhamet Morina,ida; ud. Shef sektorit per Planifikim ne DUNMM Sazan Raskova, ida;ud.Shef sektorit per Urbanizem ne DUNMM Ferit Fazliu, idn; ud Shef sektorit per Ndertim ne DUNMM Mejrushe Sejdullahu,ida; kordinatore per urbanizem Nazmie Tora,ida; kordinatore per planifikim Hasnie Beqiraj , ida Shqipe Gorani,ida, Linda Beqiraj,ida VIZITOI KOMUNEN METROPOLITANE TE BURSES
 2. 2. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Njohje me pjesën e vjetër te qytetit Ndërtesa Historike e Guvernatorit
 3. 3. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Njohje me pjesën e vjetër te qytetit
 4. 4. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Njohje me pjesën e vjetër te qytetit
 5. 5. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Njohje me pjesën e vjetër te qytetit
 6. 6. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Vizitë studimi ( Qendra Kulturore dhe e Kongreseve “Ataturk” - Merinos
 7. 7. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Vizitë Protokulare ( Kryetari I Komunës Metropolitane Te Burses)
 8. 8. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Vizitë Protokulare ( Kryetari I Komunës Metropolitane Te Burses)
 9. 9. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012 Departamenti I qeshtjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Informim mbi departamentin dhe propjektet 
 10. 10. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Departamenti I qeshtjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Informim mbi departamentin dhe propjektet
 11. 11. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Departamenti I qështjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Vizita ne teren
 12. 12. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Departamenti I qështjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Vizita ne teren
 13. 13. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Departamenti I qështjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Vizita ne teren
 14. 14. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  22.02.2012  Departamenti i Projekteve dhe studimeve ( Ruajtja e trashigimisë kulturore) Prezentimi I departamentit dhe i projekteve
 15. 15. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  22.02.2012  Departamenti i Projekteve dhe studimeve ( Ruajtja e trashigimisë kulturore) Vizita e objekteve te restaruar dhe objekteve ne restaurim e sipër
 16. 16. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  22.02.2012  Departamenti i Projekteve dhe studimeve ( Ruajtja e trashigimisë kulturore) Vizita e objekteve te restaruar dhe objekteve ne restaurim e sipër
 17. 17. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  22.02.2012  Vizita e qendrës së skijimit
 18. 18. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Departamenti i Strehimit dhe Zhvillimit Urban Prezentimi I departamentit dhe i projekteve
 19. 19. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Vizita e muzeut te tekstilit
 20. 20. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Vizita e muzeut te tekstilit
 21. 21. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  23.02.2012  Vizita e qendrës së skijimit ne uji
 22. 22. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  23.02.2012  Vizita e qendrës për strehimin e kafshëve
 23. 23. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  23.02.2012  Vizita e Muzeut te Qytetit te Burses
 24. 24. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Departamenti i Strehimit dhe Zhvillimit Urban te Komunes Osmangazi Prezentimi I departamentit dhe i projekteve
 25. 25. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Departamenti i Strehimit dhe Zhvillimit Urban te Komunes Osmangazi Zyra pritëse e palëve
 26. 26. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Departamenti i Strehimit dhe Zhvillimit Urban te Komunes Osmangazi Shpalljet e projekteve
 27. 27. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Takim me Kryetarin e Komunes Osmangazi
 28. 28. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  Prezentimi ne shtypin Turk
 29. 29. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  Prezantimi ne shtypin Turk
 30. 30. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  PËRFUNDIMI     VIZITA ISHTE MIRE E ORGANIZUAR DHE MIRE E PROGRAMUAR ISHTE NJE PËRVOJË DHE SHEMBULL I MIRE PER KOMUNEN E PRISHTINES MESUAM SE SI BURSA DHE KOMUNA E OSMANGAZIT I MENAXHOJNË DHE I REALIZOJNE PROGRAMET E TYRE SI NË ASPEKTIN E INVESTIMEVE ASHTU EDHE NE ASPEKTIN E RUEJTJES SE TRASHIGIMISE NGA ASPEKTI I LEJEVE TE NDERTIMIT DHE I PLANEVE RREGULLUESE NE KOMUNAT E BURESES ( KOMUNA OSMANGAZI )– MESUAM PER SHEMBULLIN E ZBATIMIT TE TYRE DHE PENGESAT QE MUND TE PARAQITEN
 31. 31. VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  FALIMINDERIMI  FALIMINDEROJMË :        TIKA - PER ORGANIZIMIN DHE MUNDESIMIN PER REALIZIMIN E KESAJ VIZITE RECEP ALTEPE- KRYETARIN E KOMUNES METROPOLITANE PER PERKRAHJEN E DHENE MUSTAFA DUNDAR- KRYETARIN E KOMUNES SE OSMANGAZIT Dildar Şizadova PERFAQESUESE E TIKA DY PERFAQESUESIT E KOMUNES METROPOLITANE TE BURSES PER REALIZIMIN E AGJENDES DHE KOHEN E KALUAR ME NE TE GJITHE PERFAQESUESIT E KOMUNES METROPOLITANE TE BURSES DHE TE OSMANGAZITI PER PRITJEN E TYRE DHE PREZENTIMIN ME PROJEKTET DHE PUNEN E TYRE QE BEJNE NGA PERGJEGJESIA E TYRE PERKETHYESIN PER PERKTHIMIN E BERE

×