24sata
Akademci FEFA učestvuju u brojnim
projektima
Autor: G. Avalić 04.04.2014. - 00:02 Komentara (0)
Osim što studentima...
savršena prilika da čuje šta o pitanjima o kojima je učio u fakultetskoj klupi misle neki od najvedih imena
domade i svets...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Danilo Đekić, najbolji student 3. godine FEFA, 24sata, 4. 3. 2014.

211 views

Published on

Studenti FEFA učestvuju u organizaciji događaja ovog fakulteta kao što je velika godišnja konferencija povodom Dana Evrope u maju. Jedno od skorih istraživanja, gde su učestvovali i studenti FEFA, analiziralo je ulogu žena u upravnim odborima, objavljuju se najbolji master radovi studenata, koji takođe izdaju svoj časopis "Svet FEFA", naučni zbornik "Evropska misao u Srbiji", a imaju i niz drugih aktivnosti.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
211
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
9
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Danilo Đekić, najbolji student 3. godine FEFA, 24sata, 4. 3. 2014.

  1. 1. 24sata Akademci FEFA učestvuju u brojnim projektima Autor: G. Avalić 04.04.2014. - 00:02 Komentara (0) Osim što studentima pruža priliku da letnju praksu odrade u nekoj od poznatih kompanija, Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju - FEFA omogućava svojim polaznicima učešće u brojnim projektima i seminarima, kao i da budu deo najpoznatijih skupova u oblasti ekonomije i menadžmenta. Danilo Đekić, student FEFA | Foto: 24 sata Ostale vesti iz kategorije Novi, jednostavniji računi za struju stižu u aprilu Od 2.000 tegli marmelade, srpski džem osvojio bronzanu medalju Državni sekretar u Ministarstvu trgovine: "Lidl" do kraja godine dolazi u Srbiju! STRUČNJAK - Tako je Danilo Đekid, najbolji student trede godine FEFA, učestvovao na martovskom Kopaonik biznis forumu, kao gost Saveza ekonomista Srbije. Za bududeg mladog stručnjaka ovo je bila
  2. 2. savršena prilika da čuje šta o pitanjima o kojima je učio u fakultetskoj klupi misle neki od najvedih imena domade i svetske ekonomije. Ono što je ostavilo poseban utisak na njega bilo je izlaganje ekonomiste Mihaela Landesmana, sa Bečkog instituta za međunarodne ekonomske studije, koji je pokušao da baci svetlo na to kako su se zemlje u tranziciji snašle u periodu od 2009. do danas. - Landesman je govorio o tome da ne postoji recept za izlaženje iz krize i da je svaka zemlja ovaj problem rešavala na svoj način. Ipak, ono što meni polako počinje da smeta je činjenica da se prema krizi ophodimo kao prema nekom odstupanju od prirodnog toka u koji moramo što pre da se vratimo. Međutim, kako ta depresija traje ved nemalih pet godina, i ne bismo mnogo pogrešili kada bismo počeli, umesto „kriza“ da je oslovljavamo sa „stanje privrede“ - priča Đekid. Pored poseta značajnim ekonomskim forumima, studenti FEFA i sami učestvuju u organizaciji događaja ovog fakulteta kao što je velika godišnja konferencija povodom Dana Evrope u maju. Jedno od skorih istraživanja, gde su učestvovali i studenti FEFA, analiziralo je ulogu žena u upravnim odborima, objavljuju se najbolji master radovi studenata, koji takođe izdaju svoj časopis "Svet FEFA", naučni zbornik "Evropska misao u Srbiji", a imaju i niz drugih aktivnosti. Konkurs za stipendije do 7. aprila ŠANSA - Svi koji žele da pohađaju prvu godinu na FEFA imaju šansu da dobiju jednu od pet stipendija koju im i ove godine dodeljuju „24 sata” i ovaj fakultet. Zainteresovani bi trebalo do 7. aprila da napišu motivaciono pismo i pošalju ga sa osnovnim podacima preko linka za prijavljivanje na www.fefa.edu.rs. Intervjui sa kandidatima biće održani dve nedelje od poslednjeg datuma prijave, a rang-lista nedelju dana kasnije.

×