Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

0

Share

Download to read offline

Pinocho

Download to read offline

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Pinocho

  1. 1. PINOTXO
  2. 2. En una vella carpinteria,un senyor amable i simpàtic que es deia Gepetto,acabava de pintar el seu ninot de fusta. Al mirar-lo pensava que bonic que m’ha quedat! I com el seu ninot estava fet de fusta de pi el va posar de nom Pinotxo.
  3. 3. Aquella nit , Gepetto s’ en va anar a dormir desitjant que el seu ninot fos un nen de veritat.Sempre desitjava tenir un fill.I Quan estava dormint va arribar una fada i va veure al Pinotxo tan bonic que li va donar un premi al Geppeto. El premi era donar-li vida a Pinotxo. La fada va demanar-li a en Pepet Grill que fos la veu de la seva conciència.
  4. 4. Al dia següent quan es va despertar va veure a en Pinotxo cantant i en Gepetto li va manar que anés a l’escola. Però, en el camí es va trobar a dos nens dolents i es va fer amic d’ells.
  5. 5. La fada per no anar a l’escola li va posar un encanteri. Cada vegada que digués una mentida li creixia el nas.
  6. 6. Quan Pinotxo va tornar a casa es va adonar de que Gepetto va ser empassat per una balena.
  7. 7. La balena va empassar a Pinotxo també. I Pepet grill va tenir una idea. I Pinotxo i Gepetto la van fer. Van fer foc i la balena va esternudar.
  8. 8. Van sortir disparats per la boca de la balena. Des d’aquell dia Pinotxo es va portar bé i la seva recompensa va ser,ser un nen de veritat. Autors:adrian i sergi.

Views

Total views

1,878

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

26

Actions

Downloads

16

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×