Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

FRENZY ® - BUSINESS INTRO

Acest workshop este special creat pentru a fi ușor de înțeles, extrem de clar din punct de vedere vizual și o experiență fascinantă pentru participanți.

Nu vă îngrijorați în legătură cu limbajul străin al finanțelor din lumea afacerilor - îl veți înțelege mai repede decât vă așteptați!

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

FRENZY ® - BUSINESS INTRO

  1. 1. OFERIȚI-LE ANGAJAȚILOR LIMBAJUL FINANCIAR DE CARE AU NEVOIE! BUSINESS INTRO FRENZY ® Conversational Finance™ Frenzy® este o simulare de business care reușește, în timp extrem de scurt (3 – 4 ore), să evidențieze modul în care circulă banii într-o organizație. În business se vorbește limbajul financiar. Investițiile, vânzările, profitul, cash-ul sunt elemente esențiale într-o afacere. Obiectivele strategice ale unei companii includ aceste elemente. De ce avem nevoie să înțelegem limbajul financiar? • În fiecare moment, oamenii iau decizii în organizația lor; • Este nevoie ca fiecare să înțeleagă modul în care decizia sa are impact asupra rezultatelor de business. Tocmai de aceea, Frenzy® se focalizează pe: • Limbajul financiar specific, • Situațiile financiare relevante: cash, profit, bilanț, • Structura costurilor, • Diferența dintre cash și profit – impactul fiecăruia în organizație. Acest workshop este special creat pentru a fi ușor de înțeles, extrem de clar din punct de vedere vizual și o experiență fascinantă pentru participanți. Nu vă îngrijorați în legătură cu limbajul străin al finanțelor din lumea afacerilor - îl veți înțelege mai repede decât vă așteptați! Income/Outcome ® Andromeda Training, USA ”When you hear you forget, when you see you remember, when you experience you understand.”
  2. 2. Veți înțelege LIMBAJUL FINANCIAR Vă veți familiariza cu situațiile financiare de CASH și PROFIT Veți înțelege diferențele dintre CASH și PROFIT Vă veți familiariza cu STRUCTURA COSTURILOR Frenzy® este unul dintre cele mai incitante și dinamice programe din piață! PROGRAMUL INCLUDE • Modul 1: introducerea regulilor de joc și termenii financiari de bază • Modul 2: 3 – 4 cicluri de business (luni), în care participanții vând produse/ servicii și își măsoară rezultatele. Vor fi incluse și scurte comentarii referitoare la capitalul de lucru, ROI, ROCE, etc. • Modul 3: corelarea informațiilor învățate cu aspecte concrete din realitatea organizației participanților office@evolutivconsultants.ro facebook.com/evolutiv Cum putem să vă s(t)imulăm afacerea? Hai să discutăm! Vă veți bucura de experiența distractivă și inedită a unei simulări de business care nu e niciodată la fel. Frenzy este o alternativă creativă și dinamică pentru un team building altfel, pentru deschiderea unui eveniment de firmă - conferință sau întâlnire anuală. Alegerea ideală pentru grupuri mari, de peste 40participanți FUN ăsta e cuvântul.

×