Evolutiv
Human
Resources
ce?
11 zile de training
În total, programul cuprinde
82 de ore de învățare:
70 de ore față în faț...
Evolutiv Human Resources
un program de resurse umane acreditat internațional2013
Credem în misiunea noastră
de a dezvolta ...
Ce este EHR?
Programul de formare și dezvol-
tare profesională pe care vi-l
propunem este unul integrativ,
ce cuprinde mai...
Evolutiv
Human
Resources
Întrucât punerea în practică este
principalul obiectiv al demersului,
programul de training este ...
Ți se va potrivi perfect dacă...
n să îți aprofundezi cunoștințele sau să îți
structurezi informațiile cu care deja lucre...
n manualul cursantului (suport
teoretic de curs)
n caiet de lucrări practice
(template-uri pentru desfășurarea
activităț...
MODULUL I Recrutare
și selecție
n definește rolul strategic al funcțiunii
de recrutare în cadrul celorlalte
procese organ...
SECȚIUNEA 1
Recrutare și competențe
n definiții: recrutarea, competență,
cadrul de competențe
n contextul în care se der...
MODULUL II Relațiile
de muncă
n descrie rolul managementului în
aspectele legate de relații de muncă
cu angajații
n expl...
SECȚIUNEA 1
Relația de muncă și
contractul de muncă
n definiția relației de muncă
n diferențe între contracte (contract ...
MODULUL III Roluri, responsabilități & atitudini în gestio-
narea performanței individuale/organizaționale
n definește no...
SECȚIUNEA 1
Performanța și organizația
n definirea noțiunii de performanță din
perspectiva actorilor implicați
n problem...
MODULUL IV Elemente hard & soft ale unei
strategii de compensații & beneficii
n explică ce este o strategie de
compensații...
SECȚIUNEA 1
Definirea politicii de compensații și
beneficii în funcție de strategia și
poziționarea companiei
n definire ...
MODULUL V Strategia de învățare
și dezvoltare
n explică legătura dintre nevoile din
business și strategia de învățare și
...
SECȚIUNEA 1
Strategia de învățare
în context de business
n identificarea priorităților strategice ale
organizației,
n al...
MODULUL VI Pregătirea și susținerea
schimbărilor organizaționale
n definește ce este schimbarea
organizațională
n identi...
SECȚIUNEA 1
Dezvoltarea organizațională
n definire concept dezvoltare organizațională (OD)
n explicarea și delimitarea d...
Evaluarea cunostințelor/abilităților dobândite de către participanți va fi făcută prin:
n teste de (auto)verificare a cun...
Cristina Țirulnic, senior trainer Evolutiv și consultant, are
14 ani de experiență, dintre care 10 ani de experiență
busin...
Evolutiv
Human
Resources
Date tehnice despre program
octombrie noiembrie decembrie ianuarie februarie martieseptembrie
2 Z...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Evolutiv Human Resources (acreditat ITOL) & calendar program Iași (sept. 2013-febr. 2014)

1,188 views

Published on

Evolutiv lansează în septembrie 2013, la Iași, programul acreditat internațional Evolutiv Human Resources. Promisiunea noastră: veți avea parte de 82 de ore de învățare accelerată, din care două treimi vor fi reprezentate de exerciții, studii de caz, jocuri de rol, lucrări practice, secvențe multimedia, întâlniri cu practicieni în resurse umane.

Programul a obținut deja acreditarea Institute for Training and Occupational Resources (Marea Britanie), ceea ce înseamnă, concret, două lucruri - ambele la fel de importante. Primul: trainerii Evolutiv folosesc în acest program metode testate, recunoscute internațional, de transfer de cunoștințe și abilități către participanții la curs. Al doilea: absolvenții Evolutiv Human Resources vor primi, la final, un certificat internațional de specialiști în resurse umane eliberat de Institute for Training and Occupational Resources (ITOL).

Ce înseamnă însă, practic, Evolutiv Human Resources? În termeni cantitativi, e vorba de un curs care totalizează 82 de ore, dintre care 70 sunt comasate în 11 zile de training distribuite într-un interval de 6 luni (septembrie 2013 - februarie 2014), restul reprezentând lucrări individuale asistate de trainer (12 ore) ce se vor desfășura în același interval.

Dincolo de cifre, Evolutiv Human Resources deschide, ușă cu ușă, toate ariile de competență de care un specialist în resurse umane are nevoie: recrutare și selecție; roluri, responsabilități și atitudini în gestionarea performanței individuale și organizaționale; elementele hard și soft ale unei strategii de compensații și beneficii; strategia de învățare și dezvoltare; relațiile de muncă; pregătirea și susținerea schimbărilor organizaționale.

Scopul trainerilor Evolutiv este ca participanții să asimileze ușor informația și să o poată aplica chiar de a doua zi. Din acest motiv, 60-70% din program înseamnă exerciții, studii de caz, jocuri de rol, lucrări practice, secvențe multimedia, întâlniri cu practicieni în resurse umane.

Coordonator al echipei de traineri este Cristina Țirulnic, senior trainer Evolutiv cu o experiență de 14 ani în industria de learning & development; Cristina este membru asociat al Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) și membru al Institutului de Training și Formare Profesională (ITOL). În prezent, Cristina este în curs de certificare Investors in People (UK), urmând să devină specialist internațional.

Investiția în cele 80 de ore de training din cadrul Evolutiv Human Resources este, pentru fiecare participant, de 880 de euro + TVA în cazul plății integrale. Dacă preferați plata eșalonat, în trei rate, investiția totală va fi de 960 euro + TVA / participant.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,188
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
113
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Evolutiv Human Resources (acreditat ITOL) & calendar program Iași (sept. 2013-febr. 2014)

 1. 1. Evolutiv Human Resources ce? 11 zile de training În total, programul cuprinde 82 de ore de învățare: 70 de ore față în față 12 ore de lucru individual asistat de trainer cum? 60-70% învățare experiențială exerciții, studii de caz, jocuri de rol, lucrări practice, secvențe multimedia, întâlniri cu practicieni în resurse umane când? perioada: sept. 2013 - febr. 2014 Programul va fi inaugurat la Iași, pe 27 septembrie, sesiunile de training fiind programate pe durata a șase luni cât? investiție: 880 euro + TVA Evolutiv vă oferă și posibi- litatea de a plăti în rate. În plus, companiile care desemnează 3-5 partici- panți primesc discount program acreditat
 2. 2. Evolutiv Human Resources un program de resurse umane acreditat internațional2013 Credem în misiunea noastră de a dezvolta oamenii din organizații. Dar, mai credem că, pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să creăm un parteneriat solid, bazat pe încredere și respect reciproc cu cei care au, de cele mai multe ori, rolul delicat de a creea un echilibru instabil între vocea managementului și vocea angajaților. De aceea ne dorim ca, prin tehnici, instrumente, cunoștințe, bune practici, informații de ultimă oră și împărtășire de experiențe profesionale cu diverși practicieni în domeniu, specialiștii în resurse umane să dobândească ei înșiși o voce care să le permită să fie consilieri strategici, indis- pensabili pentru businessurile pe care le servesc cu dedicare și pasiune. De ce un program de dezvoltare în resurse umane? Evolutiv Human Resources program acreditat www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 3. 3. Ce este EHR? Programul de formare și dezvol- tare profesională pe care vi-l propunem este unul integrativ, ce cuprinde mai multe module din diverse arii din managementul resurselor umane. Programul se adresează celor care doresc să devină profesioniști în resurse umane și care își doresc să fie capabili să gestioneze cu competență și încredere activitățile cheie din domeniul lor, dar mai ales să propună soluții viabile și sustenabile pentru organizațiile pe care le slujesc. În egală măsură, programul se adresează celor care doresc să își dezvolte o viziune coerentă asupra rolului funcțiunii de resurse umane în organizație. Programul este livrat prin metode interactive, ateliere de lucru, sesiuni practice de simulare, secvențe multimedia, forum de întreținere pre, în timpul și post training, invitați surpriză. Evolutiv Human Resources un program de resurse umane acreditat internațional2013 Evolutiv Human Resources program acreditat www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 4. 4. Evolutiv Human Resources Întrucât punerea în practică este principalul obiectiv al demersului, programul de training este unul orientat către generarea de rezultate concrete în practica de zi cu zi a participanților. Programul de training este structurat astfel încât circa o treime (30-40%) să însemne transmitere de informații, restul de două treimi (60-70%) focalizându-se pe instrumente de învățare practice. n training interactiv față- în-față utilizând: exerciții, studii de caz, analiza propriei organizații n o structură modulară a cursului ce permite o monitorizare precisă a recapitulărilor și fixărilor conceptuale (learning points) prin clarificarea răspunsurilor din testele de autoevaluare n jocuri de rol n studii de caz n lucrare practică - aplicarea cunoștințelor pe un proiect familiar cursanților derulat sau aflat în derulare n lucrări scrise care să pună în valoare și să dezvolte capacitatea cursanților de a evalua critic diverse opțiuni și a propune soluții viabile pentru organizațiile lor n secvențe multimedia care să creeze dinamism, implicare și expunere la alte perspective de învățare n întâlniri interactive cu practicieni în domeniul resurselor umane Metodele utilizate în training vor fi susținute de sistemul de evaluare și monitorizare a performanței cursanților. Asimilarea cunoștintelor și dezvoltarea aptitudinilor vor fi asigurate prin: Învățarea experiențială Evolutiv Human Resources program acreditat www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 5. 5. Ți se va potrivi perfect dacă... n să îți aprofundezi cunoștințele sau să îți structurezi informațiile cu care deja lucrezi n să interacționezi cu practicieni și să cauți răspunsuri la anumite întrebări n să ai o recunoaștere internațională care să îți încununeze activitatea profesională până în acest moment n să înțelegi cum procesul de recrutare și selecție poate aduce un avantaj competitiv organizației tale n să înțelegi ce este o strategie de recompense, cum se elaborează, la ce servește și cum să asiguri echitate în recompensarea angajaților n să îți sprijini colegii pentru a deveni buni manageri ai performanței înalte n să fii capabil să proiectezi o strategie de învățare și dezvoltare în organizația ta n să fi capabil să îți susții organizația pentru a se pregăti de schimbare n ești practician în domeniul resurselor umane n ești implicat în proiecte de recrutare și selecție, managementul performanței și/sau al talentelor, planificarea și organizarea instruirii, remunerare, schimbări organizaționale sistemice n ai experiență într-o anumită zonă a resurselor umane și ai dori să ai o înțelegere sistemică n ești manager și dorești să devii competent în procesele de management al oamenilor ... și/sau dorești: Evolutiv Human Resources Vă așteptăm! Evolutiv Human Resources program acreditat www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 6. 6. n manualul cursantului (suport teoretic de curs) n caiet de lucrări practice (template-uri pentru desfășurarea activităților practice) n broșura studiilor de caz n set de lucrări scrise, n set de teste de (auto)evaluare a cunoștințelor n sinteza cursurilor în format electronic (prezentare PowerPoint) n acces la un forum on-line (pentru schimb de resurse, continuarea împărtășirii de experiențe între traineri și participanți dincolo de sala de curs) Prin parcurgerea programului, participanții obțin rezultate concrete în dezvoltarea cunoștințelor și aptitudinilor de profesionist în domeniul resurselor umane: PACHETUL DE CURS Evolutiv Human Resources Rezultatele învățării n conștientizarea importanței rolului de profesionist în resurse umane n formarea și dezvoltarea de aptitudini specifice n însușirea de instrumente și bune practici care ulterior să conducă la construirea de soluții specifice fiecărei organizații n exersarea diverselor roluri ale unui profesionist în resurse umane n înțelegerea modului în care participanții pot contribui în urma acestui program la creșterea performanței organizației prin dezvoltarea celor mai adecvate strategii și planuri referitor la managementul talentelor din organizațiile lor n finalizarea fiecărui modul din program îmbogățește bagajul managerial al participantului cu informații, instrumente și bune practici din mai multe zone de interes, grupate în module distincte Evolutiv Human Resources program acreditat www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 7. 7. MODULUL I Recrutare și selecție n definește rolul strategic al funcțiunii de recrutare în cadrul celorlalte procese organizaționale n explică legătura între o recrutare de succes și performanța organizației n execută pașii unui proces de recrutare și selecție derulat de la început cu gândul la final n deprinde abilități de analiză și intervievare n exersează abilitățile de intervievare n dobândește metodele necesare pentru a derula un proces de recrutare și selecție de succes MODULUL I Recrutare și selecție Evolutiv Human Resources program acreditat 2 zile 12 ore www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 8. 8. SECȚIUNEA 1 Recrutare și competențe n definiții: recrutarea, competență, cadrul de competențe n contextul în care se derulează recrutarea n rolul funcțiunii de recrutare n planificarea capitalului uman n niveluri de competență n cadrul de competență (între dimensiunea comportamente generice și dimensiunea cunoștințe specifice și abilități practice) n postul (analiză conținut, metode de analiză, identificarea surselor de informații, identificarea sarcinilor cheie, identificarea scopului unui rol) n fișa postului (definire rol, specificarea sarcinilor cheie, specificarea competențelor pentru fiecare sarcină, specificarea interacțiunilor cheie) n structură și etape în elaborarea specificației de persoană n metode de recrutare n anunțul de angajare SECȚIUNEA 2 Procesul propriu-zis n proces (screening, lista scurtă, organizarea interviurilor) n testele n interviul: •avantajele acestei metode de selecție •pregătirea interviului •derularea interviului •tipuri de interviuri •stiluri de întrebări •tehnici de intervievare •activități post intervievare •evaluarea candidatului (formulare, sisteme de notare) n oferta n orientarea pe post SECȚIUNEA 3 Simulare interviu Activitate practică, în care fiecare participant are posibilitatea de a exersa într-un mediu prietenos abilitățile de intervievare și de a primi sugestii de dezvoltare Evolutiv Human Resources program acreditat MODULUL I Recrutare și selecție
 9. 9. MODULUL II Relațiile de muncă n descrie rolul managementului în aspectele legate de relații de muncă cu angajații n explică cum pot contribui relațiile de muncă eficace la a avea angajați mai dedicați care își pot realiza întreg potențialul n descrie cum să proiecteze o politică de relații de muncă într-un mediu organizațional sindicalizat și unul nesindicalizat, în care să explice cum vor fi tratați angajații n identifică rolul de consiliere adecvată oferită echipei de management privind gestionarea aspectelor legate de disciplină, lucru în parteneriat cu managerii în procesele de negociere colectivă n explică cum se proiectează o procedură care să asigure echitatea la locul de muncă MODULUL II Relațiile de muncă Evolutiv Human Resources program acreditat 1 zi 6 ore www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 10. 10. SECȚIUNEA 1 Relația de muncă și contractul de muncă n definiția relației de muncă n diferențe între contracte (contract de muncă vs contract comercial) n componentele unui contract de muncă n termenii și condițiile unui contract de muncă n diferite tipuri de contracte de muncă contractul psihologic SECȚIUNEA 2 Rezilierea contractului de muncă n rezilierea din motive ce țin de angajator n rezilierea din motive ce țin de angajat n interviurile de exit Flexibilitatea programului de lucru n programul de lucru flexibil n tipuri de programe flexibile n lucrul la distanță; avantaje și dezavantaje pentru individ și pentru organizație SECȚIUNEA 3 Drepturile legale ale angajaților n drepturile principale prevăzute în Codul Muncii n regulamentul de ordine interioară n alte drepturi SECȚIUNEA 4 Relații industriale n relația cu sindicatele sau cu reprezentanții angajaților n negocierea colectivă n tipuri de negociere colectivă n livrabilele negocierii colective SECȚIUNEA 5 Sistemul intern de justiție n proceduri disciplinare n proceduri de rezolvare a nemulțumirilor angajaților n structura unei proceduri n pregătirea pentru interviu și derularea interviului n procedura disciplinară n reguli pentru procedura disciplinară structura unei proceduri disciplinare invocarea procedurii disciplinare rolul HR n managementul și controlul absenței (concedii, pontaje, administrare, centralizare, motive de absență etc.) MODULUL II Relațiile de muncă Evolutiv Human Resources program acreditat
 11. 11. MODULUL III Roluri, responsabilități & atitudini în gestio- narea performanței individuale/organizaționale n definește noțiuni precum performanța organizațională și managementul performanței n dobândește cunoștințele necesare pentru a realiza o argumentare documentată și solidă referitoare la beneficiile dezvoltării unui proces coerent de management al performanței în organizație n explică rolul profesionistului HR de consiliere și sprijin în implementarea cu succes a sistemului de management al performanței în organizație n explică modalități prin care se proiectează un sistem de evaluare adecvat organizației n execută documentația de evaluare pentru toți actorii implicați în proces n explică beneficiile unui sistem de management al performanței orientat către dezvoltare vs. orientat către evaluare n dezvoltă un ghid pentru procesul de dezvoltare a performanței n dobândește abilități de a instrui cu încredere și profesionalism managerii de linie în a implementa cu succes procesul de management al performanței MODULUL III Roluri, responsabilități și atitudini în gestionarea performanței individuale și organizaționale Evolutiv Human Resources program acreditat 2 zile 12 ore www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 12. 12. SECȚIUNEA 1 Performanța și organizația n definirea noțiunii de performanță din perspectiva actorilor implicați n probleme care pot apărea dacă performanța nu este bine gestionată n definirea noțiunii de management al performanței n conexiunea dintre managementul performanței și strategia organizației n rolul sistemului de management al performanței ca instrument de management n beneficiarii și beneficiile unui sistem de management al performanței n o abordare integrată: Balanced Scorecard SECȚIUNEA 2 Managerii și performanța n rolul managerilor în sistemul de management al performanței n rolul specialistului HR în consilierea managerilor n dezvoltarea de abilități necesare pentru a gestiona performanța n impactul stilurilor de management asupra performanței angajaților n conflictul manager/specialist n analizarea competențelor de coordonator de oameni și sarcini specifice n dobândirea de competențe care să asigure managerului gestionarea cu încredere a performanței angajaților SECȚIUNEA 3 Motivarea n rolul motivării în atingerea unei performanțe superioare n influențarea climatului motivațional n modalități de motivare subordonați SECȚIUNEA 4 Obiectivele de performanță n cum măsurăm performanța: criterii, obiective și standarde n cum stabilim obiective de performanță n tipuri de obiective n cum stabilim și gestionăm așteptările angajaților SECȚIUNEA 5 Măsurarea performanței n evaluarea performanței și planul de dezvoltare personală n interviul de evaluare: pregătire, derulare, oferirea de feedback n role play: interviul de evaluare. Exersarea abilităților de comunicare eficace, ascultare, punere de întrebări, acordare de feedback constructiv n modelul valorii în dezvoltare și cum știm că dezvoltarea este una de succes SECȚIUNEA 6 Performanța și recompensele n identificarea motivelor de slabă performanță și gestionarea slabei performanțe n legătura sistemului de management al performanței cu sistemul de recompense MODULUL III Roluri, responsabilități & atitudini în gestio- narea performanței individuale/organizaționale
 13. 13. MODULUL IV Elemente hard & soft ale unei strategii de compensații & beneficii n explică ce este o strategie de compensații & beneficii n identifică argumentele existenței unei strategii de compensații & beneficii în organizație n dobândește cunoștințe de a evalua practicile existente în politica de compensații & beneficii a propriei organizații n dobândește cunoștințe de a construi o strategie de compensații & beneficii în organizație n elaborează un plan eficace de implementare a strategiei de compensații & beneficii MODULUL IV Elemente hard & soft ale unei strategii de compensații și beneficii Evolutiv Human Resources program acreditat 2 zile 12 ore www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 14. 14. SECȚIUNEA 1 Definirea politicii de compensații și beneficii în funcție de strategia și poziționarea companiei n definire concepte, studii de caz n analiza PESTLE (analiza contextului în care operează compania) n analiza SWOT a companiei (ca angajator) n audit sistem actual de compensații și beneficii n benchmarking cu piața specifică n integrarea politicii compensații & beneficii în strategia de business; politica de compensații & beneficii trebuie să susțină obiectivele de afaceri ale companiei SECȚIUNEA 2 Compensare intrinsecă vs. compensare extrinsecă n definire concepte, studii de caz. n contract psihologic n KSAO și “potrivirea” cu profilul postului - baza compensației intrinseci (KSAO - knowledge/cunoștințe, skills/ îndemânări, abilities/abilități, și other particularities/alte particularități) n recompensa financiară - importanța motivației financiare (conform studiilor) n teoriile motivației n semnificația recompensei financiare individuale la performerii de top n recompensa non-financiară - plan flexibil de beneficii și programe de recunoaștere n teoria echității în compensare (echitate internă, externă, individuală) n criterii de compensare (nivelul KSAO, efort, responsabilitatea postului, severitatea/riscul condițiilor de muncă) n importanța strategică a compensării variabile MODULUL IV Elemente hard & soft ale unei strategii de compensații & beneficii Evolutiv Human Resources program acreditat
 15. 15. MODULUL V Strategia de învățare și dezvoltare n explică legătura dintre nevoile din business și strategia de învățare și dezvoltare n identifică modalități prin care să traducă nevoile din business în acțiuni concrete de învățare n demonstrează legătura dintre managementul performanței și analiza nevoilor de învățare n analizează și explică diferența dintre performanța actuală și cea așteptată și justifică diversele soluții propuse (de învățare sau altele) n numește și explică diferitele metode de învățare în business, evidențiind avantajele și dezavantajele fiecărei metode n explică decizia de a dezvolta intern programe de învățare sau de a achiziționa programe de pe piață n demonstrează capacitatea de a proiecta planul de învățare ca expresie a strategiei de învățare și dezvoltare din organizație n dobândește cunoștințe referitoare la diversele metode de a evalua acțiunile de învățare din organizație și înțelege importanța de a arăta impactul învățării asupra performanței organizaționale. n demonstrează capacitatea de a selecta, în funcție de nevoile punctuale ale organizației, dintre diversele instrumente de evaluare a competențelor, comportamentelor și personalității, existente pe piață MODULUL V Strategia de învățare și dezvoltare Evolutiv Human Resources program acreditat 2 zile 12 ore www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 16. 16. SECȚIUNEA 1 Strategia de învățare în context de business n identificarea priorităților strategice ale organizației, n alinierea strategiei de învățare și dezvoltare la cerințele de business, n factorii ce afectează cerințele de business, n așteptările business-ului de la funcțiunea de învățare și dezvoltare, n competențe necesare unui specialist în învățare și dezvoltare pentru alinierea cu procesele de business. SECȚIUNEA 2 Identificarea nevoilor de învățare n traducerea nevoilor de business în acțiuni de învățare. Legătura între nevoile de business și performanța organizației. Identificarea diferențelor între performanța actuală și cea așteptată. Construirea unui dialog real cu managerii n analiza surselor care oferă informații pentru conturarea planului de învățare: planificarea resurselor umane, planul de succesiune, incidente critice, managementul performanței n specificarea clară a nevoilor de învățare (utilizarea specificației de post) n analiza celor mai eficiente modalități de a satisface nevoile de business (costul creării / costul achiziționării de programe de învățare) SECȚIUNEA 3 Planificarea învățării n stabilirea priorităților de învățare și factorii cheie în prioritizarea temelor de învățare n pregătirea planului de învățare în organizație n pregătirea bugetului de învățare n monitorizare progres SECȚIUNEA 4 Evaluarea învățării n scopurile evaluării n cele patru niveluri de evaluare (după modelul tradițional al Kirkpatrick D.) n cum măsurăm beneficiile învățării n analiza cost-beneficiu a intervențiilor de învățare n prezentarea mai multor instrumente de evaluare a competențelor, comportamentelor, personalității care ar putea fi utilizate pentru măsurarea impactului învățării la nivel individual, de echipă și organizațional n evaluarea beneficiilor învățării utilizând indicatori de performanță n evaluarea beneficiilor învățării utilizând abordarea ”valoare adăugată” MODULUL V Strategia de învățare și dezvoltare Evolutiv Human Resources program acreditat
 17. 17. MODULUL VI Pregătirea și susținerea schimbărilor organizaționale n definește ce este schimbarea organizațională n identifică cauze ale schimbării în organizație n descrie un model de schimbare n explică rolul său de agent de schimbare n explică importanța competenței de a gestiona schimbarea n contribuie la planificarea, proiectarea și implementarea proiectelor de schimbare n sprijină procesele de schimbare din organizație n susține pe cei afectați de schimbare în a depăși rezistența la schimbare n explică importanța unui proces de comunicare eficace n dezvoltă abilități de influențare MODULUL VI Pregătirea și susținerea schimbărilor organizaționale Evolutiv Human Resources program acreditat 2 zile 12 ore www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 18. 18. SECȚIUNEA 1 Dezvoltarea organizațională n definire concept dezvoltare organizațională (OD) n explicarea și delimitarea disciplinei OD de disciplina HR n elemente cheie ale strategiei OD SECȚIUNEA 2 Schimbarea organizațională n ce este schimbarea organizațională n cauze ale schimbării în organizații n tipuri de schimbare și dimensiuni ale acesteia n de ce eșuează eforturile de schimbare în organizații SECȚIUNEA 3 Managementul schimbării n ce înseamnă un management eficient al schimbării n un cadru pentru managementul schimbării n pregătirea schimbării n susținerea schimbării n comunicarea schimbării n consolidarea schimbării n pregătirea pentru schimbări viitoare n rolul specialistului HR ca agent de schimbare n studii de caz referitoare la planificarea, comunicarea, implementarea și consolidarea schimbării MODULUL VI Pregătirea și susținerea schimbărilor organizaționale Evolutiv Human Resources program acreditat
 19. 19. Evaluarea cunostințelor/abilităților dobândite de către participanți va fi făcută prin: n teste de (auto)verificare a cunoștintelor pe parcursul trainingului; la sfârșitul fiecărui modul, cursanții vor susține un test-grilă pentru verificarea însușirii cunoștințelor n evaluarea lucrărilor scrise: pe parcursul programului cursanții vor avea de realizat trei lucrări scrise, parcurgând temele discutate pe parcursul modulelor; proiectele vor fi alese din activitatea curenta iar lucrările vor fi evaluate de trainer, care va oferi feedback scris n la finalizarea cu succes a întregului program de dezvoltare, participanții vor primi certificatul internațional eliberat de ITOL (Marea Britanie) MODULUL VII Sesiune de follow up În cadrul sesiunii de follow up trainerii Evolutiv vor evalua impactul programului și rezultatele obținute în practică. MODULUL VII Sesiune de follow up Evolutiv Human Resources program acreditat 1/2 zi 4 ore www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 20. 20. Cristina Țirulnic, senior trainer Evolutiv și consultant, are 14 ani de experiență, dintre care 10 ani de experiență business. Ca practician, Cristina a inițiat, derulat sau a colaborat la proiecte de recrutare și selecție, programe de dezvoltare competențe și abilități manageriale, dezvoltare personală și dezvoltare echipe pentru organizații din industria grea, industria de software, industria de cosmetice și industria farmaceutică (SC Romet SA, SC Griro SA, Oriflame Romania, Bitdefender, Europharm, Arcelor Mittal Galați). Cristina și-a dezvoltat continuu competențele de trainer în ultimii trei ani, acumulând peste 1.000 de ore de instruire a adulților în zone precum resursele umane, dezvoltarea de abilități de comunicare eficace în business, dezvoltarea abilități manageriale în lucrul cu oamenii, dezvoltarea personală, lucrul în echipă, managementul schimbării. Cristina - care are formație de profesor, fiind absolvent al Secției Engleză-Română a Universității Al. I. Cuza din Iași (1998) - este certificată în practica HR, deținând un Certificate in Personnel Practice de la Chartered Institute of Personnel and Development (Marea Britanie) prin HR Vocational School, certificat de formator (CNFPA) și un certificat în Hogan Assessment Methods. De asemenea, este membru asociat al Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) și membru al Institutului de Training și Formare Profesională (ITOL). În prezent, Cristina este în curs de certificare Investors in People, urmând să devină specialist internațional. Printre experiențele care i-au deschis noi perspective se numără colaborarea, timp de un an, cu regizorul american Francis Ford Coppola și activitatea de blogger: în 2010 a fost inclusă în top 10 bloggeri pe teme de resurse umane și training de Toolbox for HR (http://hr.toolbox.com/blogs/cristina/). Evolutiv Human Resources Trainerii noștri n certificare profesională cu recunoaștere internațională în resurse umane (Certificate in Personnel Practice, UK) n certificări în facilitarea învățării si dezvoltării aptitudinale la adulți n certificare Hogan Assessments (USA) n comunicare și abilități de prezentare n experiență în echipe manageriale de top formate din români și străini n în curs de formare ca specialiști Investors in People (UK) Cristina Țirulnic senior trainer Evolutiv Trainerii și consultanții Evolutiv au competențe acreditate în domeniul resurselor umane, dobândite prin: Coordonatorul echipei de traineri: O puteți contacta pe Cristina la telefon 0726-684-282 sau pe e-mail, la cristina.tirulnic@evolutivconsultants.ro www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV
 21. 21. Evolutiv Human Resources Date tehnice despre program octombrie noiembrie decembrie ianuarie februarie martieseptembrie 2 ZILE MODULUL I Recrutare și selecție 27-28 septembrie Roluri, responsabilități și atitudini în gestionarea performanței individuale și organizaționale 2 ZILE MODULUL III 22-23 noiembrie 2 ZILE MODULUL IV Elemente hard & soft ale unei strategii de compensații & beneficii 20-21 decembrie 2 ZILE MODULUL V Strategia de învățare și dezvoltare 24-25 ianuarie 1 ZI MODULUL II Relații de muncă 26 octombrie 2 ZILE MODULUL VI Pregătirea și susținerea schimbărilor organizaționale 21-22 februarie 1/2 zi MODULUL VII Sesiune de follow up de stabilit CALENDARUL PROGRAMULUI Acest calendar poate fi ajustat în funcție de solicitările - și cu acordul - grupei de cursanți. Evolutiv Human Resources va fi inaugurat la Iași la 27 septembrie 2013. n rata 1: 450 euro + TVA (plata până la 16 sept. 2013) n rata 2: 300 euro + TVA (plata până la 14 oct. 2013) n rata 3: 210 euro + TVA (plata până la 27 ian. 2014) INVESTIȚIA ÎN TRAINING integral 880 euro + TVA per participant în rate 960 euro + TVA per participant În cazul în care compania dvs. desemnează 3-5 angajați pentru acest program, Evolutiv vă acordă o reducere de 7%. Sumele includ serviciile de training, pachetul de curs, logistica, coffee-break-urile și masa de prânz a participanților (nu include costurile de transport și cazare) ÎNSCRIERI Sorina Andron: 0722-651-466 sau sorina.andron@evolutivconsultants.ro www.evolutivconsultants.ro www.facebook/EVOLUTIV

×