Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

L’Edat Mitjana

338 views

Published on

Treball de resum fet per l'Òscar.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

L’Edat Mitjana

  1. 1. L’Edat Mitjana Òscar Ortega López
  2. 2. Els visigots Els visigots eren un poble germànic. Al voltant del 400 van conquistar la península fent caure l’imperi romà Van adoptar les lleis romanes i la seva religió.
  3. 3. Els musulmans Al 711 els musulmans van venir pel sud i van conquerir part de la península, creant emirats i més tard convertin-los en califats. Van crear Al-Andalus fent com a ciutat important Còrdova. Al-andalus
  4. 4. La formació dels regnes cristians  Els regnes cristians es van unir: eren el regne d’Aragó, el de Castella, el de Navarra i el de Lleó i així van aturar l’invasió musulmana.
  5. 5. La reconquesta Els musulmans van arribar al nord, però els cristians els van fer enrere reconquistan la península, deixant-los en el regne de Granada. Per fer-ho van estar uns vuit segles.
  6. 6. Les corones de Castella i Aragó  Amb el temps la corona de Castella i la d’Aragó conquereixen molt territori.  Al 1479, les dues corones es junten amb el casament d’Isabel I i Ferran II: els reis catòlics.  Finalment conquereixen el regne de Granada, i així eliminant als musulmans.
  7. 7. El descobriment d’América

×