Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Les sortides a l'entorn. Escola Balandrau

356 views

Published on

Experiències a l'Escola Balandrau: Sortides a l'entorn.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Les sortides a l'entorn. Escola Balandrau

 1. 1. SORTIDES“ L’entorn és una escolaimmensa. Cal conèixer,respectar i aprofitar la riquesa de les seves possibilitats”. Escola Balandrau Desembre 2012
 2. 2. LES PRIMERES SORTIDESSortides per GAUDIR, JUGAR i RELACIONAR-NOS entrenosaltres i amb l’entorn.
 3. 3. Gràcies pares i mares!! Amb la vostra col·laboració les sortides són possibles.Les primeres descobertes.
 4. 4. Aprenem a divertir-nos compartint.
 5. 5. SORTIDA A LA BASSASortides perquè l’aprenentatge de les característiques dels éssersvius es facin en el medi i no de manera aïllada.
 6. 6. Sortides per resoldre dubtes. On viuen els cap—grossos? A vegades experiències individuals ocol·lectives de les sortides representenmoments importants en la vida de la classe.
 7. 7. SORTIDA A BUSCAR FRUITS DE TARDORSortides per aprendre a estimar i respectar el món queens envolta.
 8. 8. SORTIDA A LES FIRES DE SANT NARCÍS Descobrir l’entorn és contactar amb la realitat.
 9. 9. SORTIDA A UN BOSC DE PLATANERS Cert que s’embruten, però cada polsim de terra és un graó més en el creixement personal dels infants. Observen els canvis que es vanproduint en l’entorn més proper: LA TARDOR.
 10. 10. Sortides per omplird’emocions l’aprenentatge.
 11. 11. SORTIDA AL PUIG D’EN ROCA Sortides per ajudar a que cadavegada siguin més hàbils amb el seu cos i més capaços. Amunt i avall. Els marges, les muntanyes i els camps són pistes esportives naturals que cal dominar per moure’ns amb decisió i confiança.
 12. 12. Sortides per crear emocions compartides L’aventura d’allò desconegut. Col·laborarTreball en equip imaginar crear
 13. 13. SORTIDA AL PARC DE DOMENY Sortides per divertir-nos, per gaudir de l’entorn. Sortides per superar reptes i provar noves habilitats.
 14. 14. Sortides per aprendre a moure’s en el món natural.Actitud respectuosa: anar pel carrer requereix unaprenentage: cal estar atent, comportar-se cívicament, passar perla vorera…

×