Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
S
2016
TURVALLINEN KOTI ON HYVÄ ASUA.
...Tästä syystä kehitimme suojaksenne edullisen turvajärjestelmän,
jotka toimivat my...
www.vcu.fi
Nappia (langaton) painamalla, avunpyyntö ja kuvat välittyvät haluamillesi henkilöille.
Avunpyyntökuvat otetaan ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Vcu turvaesite 2017

125 views

Published on

Safe

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vcu turvaesite 2017

  1. 1. S 2016 TURVALLINEN KOTI ON HYVÄ ASUA. ...Tästä syystä kehitimme suojaksenne edullisen turvajärjestelmän, jotka toimivat myös vanhoissa Android älypuhelimissa.
  2. 2. www.vcu.fi Nappia (langaton) painamalla, avunpyyntö ja kuvat välittyvät haluamillesi henkilöille. Avunpyyntökuvat otetaan vastaan älypuhelimella, sähköpostilla tietokoneella, jne.. Turvakehys on huomaamaton ja kalustukseen sulautuva, jossa on sinun valitsema kuva. Kehyksen värivaihtoehdot: Musta ja valkoinen. Turvakehys toimitetaan asennettuna ja testattuna. Sinun tarvitsee vain asettaa turvakehys valitsemallesi paikalle ja nauttia turvallisuudesta. Voit ottaa turvakehyksen mukaan, aina kun lähdet esim. mökille. Tarkoitukseen sopii se vanhakin Android älypuhelin, 4.2 versiosta eteenpäin. Kysy lisää soittamalla numeroon : 0500 702 280 tai lähteä postia : info@vcu.fi TURVAKEHYS. Ko Ovisilmäturvajärjestelmä taltioi vierailijat ja kutsuu myös tarvittaessa apua! Koskettamalla älypuhelimen näyttöä, näet vaivatta oven toiselle puolelle, ilman että katsomistasi edes havaitaan.  Halutessasi kuvat sisäänpyrkijästä, siirtyvät automaattisesti valitsemillesi henkilöille.  Koskettamalla näytössä olevaa avunpyyntökuvaa, välittyy pikaviesti haluamillesi henkilöille. Perinteisen ovisilmän päälle asennetaan turvaohjelmistolla varustettu Android älypuhelin. Tarkoitukseen sopii se vanhakin Android älypuhelin, 2.1 versiosta eteenpäin. Kysy lisää soittamalla numeroon : 0500 702 280 tai lähteä postia : info@vcu.fi OVISILMÄTURVA. Ko

×