Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Equiboost presenteert

BEROEPSOPLEIDING
TOT
PAARDENCOACH
INHOUD

1. Inleiding
2. Filly Class
3. Seabiscuit Class
4. Oro’s Class
5. Ondersteuning tijdens en na de opleiding
6. Prak...
INLEIDING

Coachen met paarden leer je niet op een dag, evenmin op een
cursus van enkele dagen of weekends - het is een ja...
Ieder opleidingsjaar bestaat zowel uit theorie als praktijk en wordt
afgesloten met een theoretische en/of praktische eind...
EQUIBOOST - FILLY CLASS

Programma
In het theoretisch luik komen oa volgende zaken aan bod:
- natuurlijk gedrag van het pa...
Wat kan u concreet na het volgen van de Filly Class ?
Na de Filly Class kan u meteen met enkele doelgroepen aan de slag:
-...
EQUIBOOST - SEABISCUIT CLASS
Wie zich verder wenst te verdiepen in paardencoaching, kan zich na de
Filly Class inschrijven...
Wat kan u concreet na het volgen van de Seabiscuit
Class?
Na de Equiboost Seabiscuit Class kan u zowel kinderen, jongeren,...
EQUIBOOST - ORO’S CLASS
Wie na de Seabiscuit Class nog een stap verder wenst te gaan, kan zich
kandidaat stellen voor deel...
EQUIBOOST ONDERSTEUNING TIJDENS
EN NA DE OPLEIDING
1. De deelnemers die niet over eigen paarden of over een private
oefenl...
PRAKTISCHE INFORMATIE MBT
DE EQUIBOOST BEROEPSOPLEIDING

Diploma / certificaat
Een officieel erkend 'diploma' in paardenco...
Carpooling
Equiboost moedigt carpooling aan. Geef bij uw inschrijving aan of uw
gegevens doorgegeven mogen worden aan de a...
Kamerindeling
Er zijn 4 aparte, eenvoudig ingerichte kamers, met in totaal 15 bedden
(3x4 + 1x3). U kan voorafgaand aan de...
SAMENVATTING

Filly Class

Seabiscuit Class

Oro's Class

10 (2 x 5 d)

22 (5 x 4 d)( + 2 d)

15 (5 x 3 d)

2250

5850

39...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Equiboost Paardencoaching Center - 3jaarse beroepsopleiding tot paardencoach

2,138 views

Published on

Equiboost organiseert een intensieve beroepsopleiding tot paardencoach, die gespreid is over 3 jaar. Na de tiendaagse Filly Class kan u al starten met paardencoaching voor een aantal doelgroepen, dit op het niveau van gedrag en competenties. Gaandeweg zal u steeds ingewikkelder thema's kunnen begeleiden en leert u coachen op het niveau van waarden, overtuigingen, identiteit (Seabiscuit Class) en missie (Oro's Class).

Er is geen enkele voorkennis, noch van paarden, noch van coachen vereist om deze opleiding te volgen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. In de loop van deze driejarige beroepsopleiding krijgt u onder meer de meest bruikbare elementen aangereikt uit NLP, het enneagram, de systemiek, de transpersoonlijke psychologie, de symboliek, e.a. met telkens een terugkoppeling naar de paarden. Diverse oefeningen laten u toe de band met uw paarden te versterken, zodat u dag na dag meer en meer een wordt met uw kudde, wat essentieel is om optimale resultaten in paardencoaching te bekomen. Tegelijk ondergaat u o.a. via bewustzijnsverruimende technieken zelf een diepgaand transformatieproces. Tussentijdse opdrachten en intervisies maken integraal deel uit van deze bijzonder intensieve training tot paardencoach.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Equiboost Paardencoaching Center - 3jaarse beroepsopleiding tot paardencoach

 1. 1. Equiboost presenteert BEROEPSOPLEIDING TOT PAARDENCOACH
 2. 2. INHOUD 1. Inleiding 2. Filly Class 3. Seabiscuit Class 4. Oro’s Class 5. Ondersteuning tijdens en na de opleiding 6. Praktische informatie 7. Samenvatting
 3. 3. INLEIDING Coachen met paarden leer je niet op een dag, evenmin op een cursus van enkele dagen of weekends - het is een jarenlang proces dat nooit lijkt te eindigen, waarbij je tijdens iedere paardencoaching sessie blijft bijleren en groeien als paardencoach én als mens. De paarden en de coachees vormen hierbij je belangrijkste leermeesters. Continue zelfreflectie, nederigheid, een open geest die niet (ver)oordeelt noch interpreteert, regelmatig bijscholen, creativiteit, volop in het hier en nu durven leven, ook in de piste, en het inzicht dat iedere mens perfect weet wat voor hem/haar 'goed' is op het juiste moment, zijn enkele van de eigenschappen die van jou een succesvolle paardencoach zullen maken. Een opleiding paardencoaching gaat, in tegenstelling tot wat mensen soms lijken te denken, niet over het aanleren van bepaalde kant-enklare oefeningen met de paarden, waarbij oefening X persoon Y altijd van A tot Z brengt. Zo werkt het namelijk niet. Het geheim ligt erin, te weten wie voor je staat, wat hem of haar drijft, waar de oorzaak van een bepaald gedrag of overtuiging ligt, en hier op in te spelen met een oefening op maat en het stellen van de juiste vragen. Dat vraagt inzicht in jezelf, in die ander, en in het paard dat als cotrainer met jou in de piste staat. Daarnaast heb je een grondig inzicht nodig in hoe paardencoaching eigenlijk werkt - een vraag die velen zich stellen maar slechts weinigen beantwoord hebben. Wie uitgaat van een klassiek mensbeeld, zal vaak 'vast' lopen tijdens het paardencoachen en niet het gewenste resultaat bereiken. Volop begrijpen waar je mee bezig bent, is m.a.w. stap 1, net zoals een chirurg niet meteen aan de operatietafel gaat staan, maar eerst grondig de anatomie, biochemie, fysiologie enz. van zijn patiënt bestudeert. De Equiboost Filly Class legt precies deze basis, van waaruit je kan starten en groeien als paardencoach. De Equiboost Seabiscuit Class bouwt hierop verder en verdiept, zodat je als paardencoach ook met meer complexe thema’s aan de slag kan. De intensieve Equiboost Oro’s Class tot slot, enkel toegankelijk voor een selectie ervaren paardencoaches, verlegt de grenzen in paardencoaching en tilt de toepassingen van paardencoaching tot een ongezien niveau.
 4. 4. Ieder opleidingsjaar bestaat zowel uit theorie als praktijk en wordt afgesloten met een theoretische en/of praktische eindproef. Jaarlijks wordt de gehele opleiding herzien, aangepast, verfijnd, op basis van nieuwe inzichten en technieken die we tijdens onze eigen continue voortgezette vorming zelf aanleren, vervolgens integreren in paardencoaching, en tot slot uitgebreid uittesten vooraleer ze aan deelnemers door te geven. Zo krijgt u steeds het beste en nieuwste in paardencoaching aangereikt. Innoveren is een van onze prioriteiten. Dé paardencoachingsmethode bestaat niet. Paardencoaching zoals aangeboden door Equiboost, integreert tal van klassieke coachingsmethodieken zoals NLP, opstellingswerk of systemiek, het enneagram, lichaamstaal en non-verbale communicatie, ademhalingstechnieken e.a. … met intuïtieve, spirituele, energetische zienswijzen en technieken. Kennis van zowel rationeel als energetisch geïnspireerde oefeningen is noodzakelijk om tot snelle en blijvende resultaten in paardencoaching te komen. Op deze manier kan u, naargelang de coachee die voor u staat, plukken uit een brede waaier van technieken zodat u iedere coachee op zijn of haar maat kan bijstaan in het bereiken van zijn of haar doelstellingen. Wat werkt bij de ene coachee, werkt namelijk niet noodzakelijk bij een andere coachee. Zweren bij 1 bepaalde coachingsvorm is bijgevolg bijzonder onverstandig. Een open geest en zelf heel veel experimenteren zijn onontbeerlijk om een succesvol paardencoach te worden. Paardencoaching is geen rationeel proces. Het is een ervarings- en belevingsgerichte coachingsmethodiek. Tijdens de opleiding gaan we dus vooral veel DOEN. Uiteraard krijgt u een diepgaand theoretisch kader en voorzien we ook steeds de nodige tijd om in te gaan op tal van praktische zaken (Welke job kan ik nadien uitoefenen? Hoe pak ik dit aan? Waar moet ik rekening mee houden? Wie zijn mijn klanten? Welke zijn de struikelblokken? Hoe 'train' ik mijn paard om tot coachingspaard? Hoe zit het met wetgeving, statuut, verzekeringen? Welke kosten moet ik voorzien?) die bij paardencoaching komen kijken. We maken ruimte om te antwoorden op uw persoonlijke vragen en om u te begeleiden bij de opstart en ontwikkeling van uw activiteit als paardencoach. Deelnemen aan de 3jaarse beroepsopleiding tot paardencoach van Equiboost is bijzonder intensief en mag niet onderschat worden. We vragen u de nodige tijd voor oefensessies, eindproef, literatuur te willen voorzien. Ieder is vrij om te bepalen hoe ver hij of zij gaat in de opleiding tot paardencoach. Deelnemen aan de Filly Class houdt geen verplichting in om deel te nemen aan de Seabiscuit Class, noch nadien Oro’s Class.
 5. 5. EQUIBOOST - FILLY CLASS Programma In het theoretisch luik komen oa volgende zaken aan bod: - natuurlijk gedrag van het paard + link naar de mens - psychologie van het paard + link naar de mens - paardencoaching en veiligheid - welzijn van het paard in paardencoaching - de rol van de coach, de coachee, het paard - introductie tot het enneagram (coachingsmethodiek) - introductie tot NLP (coachingsmethodiek) + oefeningen - lichaamstaal en non-verbale communicatie - introductie tot energetisch werk - het geheim van paardencoaching - theorie Equi-Challenge en Just 4 Fun - theorie paardenknuffelen - het beroep paardencoach (mogelijkheden, obstakels, tips, uw vragen) In het luik praktijk komen oa volgende zaken aan bod: - oefeningen om uw paard om te vormen tot coachingspaard - oefeningen intuïtieve communicatie met paarden - oefeningen enneagram - oefeningen energetisch werk - ademhalingstechnieken - relaxatietechnieken - praktijk paardenknuffelen - praktijk Equi-Challenge en Just 4 Fun - groepssessie paardencoaching - bewustzijnsverruimende technieken Er is een theoretische en praktische eindproef. Een ‘herexamen’ in geval van onvoldoende is mogelijk indien nodig.
 6. 6. Wat kan u concreet na het volgen van de Filly Class ? Na de Filly Class kan u meteen met enkele doelgroepen aan de slag: - (niet getraumatiseerde) kinderen kinderen en volwassenen met een autismespectrumstoornis, ADHD, ADD, HSP kinderen en volwassenen met een mentale handicap bedrijven: organiseren van teambuildings met paarden Voor wie? De Equiboost Filly Class is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, diploma’s, beroepservaring, achtergrond. Er zijn geen specifieke toelatingsvoorwaarden. Er is geen voorafgaande ervaring met paarden of met coaching vereist - alles wordt stap voor stap aangeleerd en uitgelegd. Onze ervaring laat zelfs zien dat mensen zonder ervaring met paarden doorgaans sneller leren. De Equiboost Filly Class vormt een verrijking voor zowel 'paardenmensen' als mensen die vanuit persoonlijke interesse of beroepshalve bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. De Equiboost Filly Class kan ook gevolgd worden in het kader van de eigen persoonlijke ontwikkeling. Mensen die op zoek zijn naar een manier om op een respectvolle en harmonieuze wijze hun band met (hun) paard(en) te versterken, zullen de Filly Class bijzonder waardevol vinden. Voorafgaand aan uw inschrijving, vernemen we graag iets meer over uw motivatie, verwachtingen, doelstellingen, achtergrond. Waar & wanneer? De Equiboost Filly Class gaat door op het Paardencoaching Center in Montmarault (FR). Deze opleiding duurt 10 dagen en is gespreid over 2 periodes van elk 5 opeenvolgende dagen. Prijs Inschrijvingsgeld Filly Class: 2.250 euro (Ambassadeurs: gratis mits 4) Optioneel: overnachting in het Paardencoaching Center: 35 euro/nacht Optioneel: stalling eigen paard: gratis
 7. 7. EQUIBOOST - SEABISCUIT CLASS Wie zich verder wenst te verdiepen in paardencoaching, kan zich na de Filly Class inschrijven voor het tweede opleidingsjaar: de Seabiscuit Class. De Seabiscuit Class bestaat uit vijf verschillende opleidingsweekends van 4 opeenvolgende dagen, gespreid over het jaar, en 2 examendagen. Je leert er coachen op het niveau van zowel gedrag als waarden en overtuigingen. Programma In het theoretisch luik komen oa volgende zaken aan bod: - enneagramtypes leren bepalen (coachingsmethodiek) - energetisch werk (deel 2) - systemiek / opstellingswerk (coachingsmethodiek) - theorie individuele paardencoaching - theorie paardencoaching voor koppels - theorie paardencoaching voor families - theorie paardencoaching voor managementsteams - de ontwikkeling van uw paardencoachingsactiviteit In het luik praktijk komen oa volgende zaken aan bod: - oefeningen om uw paard om te vormen tot coachingspaard - oefeningen intuïtieve communicatie met paarden - oefeningen enneagram bepalen - oefeningen energetisch werk - praktijk individuele paardencoaching - praktijk paardencoaching voor koppels - praktijk paardencoaching voor families - iedere deelnemer krijgt een persoonlijke sessie paardencoaching - bewustzijnsverruimende technieken - begeleiding bij het onderzoeksproject Er is een praktische eindproef en in groep wordt een onderzoeksproject naar keuze verricht waarvoor een onderzoeksverslag geschreven dient te worden. Een ‘herexamen’ voor de praktische eindproef is mogelijk indien nodig.
 8. 8. Wat kan u concreet na het volgen van de Seabiscuit Class? Na de Equiboost Seabiscuit Class kan u zowel kinderen, jongeren, volwassenen, koppels als families en management via paardencoaching begeleiden. De thema’s die u na de Seabiscuit Class kan begeleiden zijn o.a: depressie, burnout, stress, chronisch vermoeidheidssyndroom ; angst, fobie, faalangst, onzekerheid, twijfel, gepieker, verlatingsangst ; zelfvertrouwen, assertiviteit, communicatie, pestgedrag, discriminatie ; slaapstoornissen, eetstoornissen (anorexie, boulemie, e.a.), concentratiestoornissen ; autisme, ADHD, ADD, Asperger, HSP ; begeleiding bij terminale ziekte, rouwproces, echtscheiding ; verslavingsproblematiek (drugs, alcohol, medicatie) ; woedebeheersing, huiselijk geweld, mishandeling ; trauma's n.a.v. verkrachting, incest ; persoonlijkheidsstoornissen (borderline, afhankelijke persoonlijkheidsstoornis, ...) ; posttraumatisch stress syndroom na ongeval, brand, ... alle thema’s vermeld op de Equiboost website mbt paardencoaching en bedrijven / HRM … Voor wie? De Equiboost Seabiscuit Class is toegankelijk voor wie de Filly Class succesvol beëindigd heeft en een minimumscore van 70 % behaalde voor de theoretische en praktische proef. Een videoverslag van minstens 10 try out sessies op het niveau van de Equiboost Filly Class dient voorgelegd te worden. Waar & wanneer? De Equiboost Seabiscuit Class gaat door op het Paardencoaching Center in Montmarault (FR). Deze opleiding duurt 22 dagen en is gespreid over vijf weekends van vier dagen + 2 dagen praktijkexamen. Prijs Inschrijvingsgeld Seabiscuit Class: 5.850 euro (Ambassadeurs: gratis mits 4) Optioneel: overnachting in het Paardencoaching Center: 35 euro/nacht Optioneel: stalling eigen paard: gratis
 9. 9. EQUIBOOST - ORO’S CLASS Wie na de Seabiscuit Class nog een stap verder wenst te gaan, kan zich kandidaat stellen voor deelname aan het derde opleidingsjaar: de Equiboost Oro’s Class. Deze professionele opleiding bestaat uit vijf opleidingsweekends van 3 dagen, gespreid over het jaar. U leert er coachen op het niveau van missie en u legt de link met oa de neurowetenschappen en quantumgeneeskunde. ‘Ontleren’ vormt de rode draad doorheen dit opleidingsjaar. De belangrijke meerwaarde van Oro’s Class bestaat erin, dat u chronische ziektes zoals bijvoorbeeld kanker leert begrijpen en elimineren en paardencoaching leert integreren in karmische processen. Gelet op het unieke karakter van deze opleiding, en het veelvuldig kopiëren van onze programma’s door collega’s, worden er geen details openbaar gemaakt omtrent de inhoud van dit programma. Deelname is voorbehouden aan sterk geavanceerde paardencoaches die met succes de Seabiscuit Class voltooiden en een videoverslag kunnen voorleggen van minstens 25 try-out sessies op het niveau van de Equiboost Seabiscuit Class. Een onderzoeksproject in groepsverband is voorzien als eindproef ; het onderzoeksverslag bepaalt of u het certificaat van de Oro’s Class behaalt. De kostprijs voor dit opleidingsjaar bedraagt 3.975 euro. Equiboost Ambassadeurs kunnen gratis deelnemen mits 4 inschrijvingen. Informatie over het programma van de Equiboost Oro’s Class en de data worden op verzoek aan afgestudeerde Seabiscuit Classers meegedeeld.
 10. 10. EQUIBOOST ONDERSTEUNING TIJDENS EN NA DE OPLEIDING 1. De deelnemers die niet over eigen paarden of over een private oefenlocatie beschikken, kunnen de Equiboost paarden en het Paardencoaching Center gratis gebruiken voor 1 intervisie per opleidingsjaar. Zij betalen enkel het minimumbedrag voor hun eventuele overnachting(en). 2. De deelnemers aan de beroepsopleiding paardencoaching kunnen de Equiboost paarden en het Paardencoaching Center gratis gebruiken voor hun onderzoeksproject. Zij betalen enkel het minimumbedrag voor hun eventuele overnachting(en). 3. Deelnemers die wensen hun professionele activiteiten (deels) op het Paardencoaching Center te organiseren, kunnen zich kandidaat stellen als Equiboost Ambassadeur en genieten van de diverse voordelen van het Ambassadeurschap. 4. Na de opleiding is telefonische bijstand in geval van problemen mogelijk. Deze telefonische bijstand is gratis en beperkt tot 3 uur per deelnemer. 5. Wie na de Filly Class zijn of haar eigen paard(en) wil trainen op het Paardencoaching Center, krijgt hiertoe een week tot een maand lang de mogelijkheid aan minimumkost. 6. De paarden van de deelnemers kunnen gratis verblijven op het Paardencoaching Center tijdens de opleidingsdagen. 7. Wie zijn of haar paard(en) gedurende het hele opleidingsjaar op het Paardencoaching Center wil stallen om herhaalde transportkosten te vermijden, krijgt hiertoe de mogelijkheid aan minimumkost. Tevens is het mogelijk om buiten de opleidingsdagen op het Paardencoaching Center te verblijven, uw paard(en) te trainen en/of te oefenen met uw eigen paard(en). 8. Mensen met beperkte middelen die graag de Equiboost beroepsopleiding willen volgen, krijgen de kans om deze gratis mee te volgen via het concept Equiboost Ambassadeur.
 11. 11. PRAKTISCHE INFORMATIE MBT DE EQUIBOOST BEROEPSOPLEIDING Diploma / certificaat Een officieel erkend 'diploma' in paardencoaching bestaat tot op heden niet - nergens in Europa overigens. Dat komt omdat het beroep Paardencoach nergens erkend is. Laat u dus nooit het omgekeerde wijsmaken. Meer informatie over officiële diploma's omtrent opleidingen met paarden vindt u in het interview dat in het paardenmagazine CAP verscheen. (http://www.equiboost.com/admin/modules/press/files/interview%2 0cap%20nov%202012.pdf). Equiboost levert wel een certificaat af. Dit vermeldt of u slaagde met voldoening (70 %), onderscheiding (80 %), grote onderscheiding (90 %) of cum laude (+ 95 %). Deelnemen aan een professionele opleiding bij Equiboost, staat op zich steeds garant voor kwaliteit. Zet uw eerste stappen als paardencoach met uw eigen paard De Equiboosters zijn doorwinterde 'coachingspaarden'. Zij zullen anders reageren dan uw eigen paard, voor wie paardencoaching nieuw is. Deze aanpak is 'even wennen' voor uw paard. Equiboost biedt u de mogelijkheid om de Filly Class, Seabiscuit Class en Oro’s Class met uw eigen paard te volgen. Zo krijgt uw paard samen met u een paardencoaching training. Hieraan is geen meerkost verbonden. Tijdens de vrije momenten kan u bovendien onbeperkt gebruik maken van de diverse pistes, een ontspannende wandeling maken in de prachtige omgeving hier of het geleerde kort nog even oefenen. Afspraken i.v.m. paardentransport kunnen eventueel met andere deelnemers gemaakt worden. Het is ook mogelijk om uw paard(en) gedurende het hele opleidingsjaar op het Paardencoaching Center te stallen zodat herhaaldelijk transport vermeden kan worden en uw paard(en) de kans krijgt/krijgen zich veilig te voelen in de nieuwe omgeving. U kan hen uiteraard bezoeken.
 12. 12. Carpooling Equiboost moedigt carpooling aan. Geef bij uw inschrijving aan of uw gegevens doorgegeven mogen worden aan de andere deelnemers. Zo kan u tijdig plannen en met elkaar afspreken om samen te rijden. Zeker in het terugkeren zal u blij zijn uw ervaringen te kunnen delen. Maaltijden U staat zelf in voor uw maaltijden. Hiervoor zijn 3 redenen: - Kostprijs zo toegankelijk mogelijk houden - Groepsgeest tussen de deelnemers bevorderen / taakverdeling - In geval van diabetes/allergie/… beslist u zelf wat op tafel komt U krijgt vanzelfsprekend voldoende tijd om boodschappen te doen. Er is een Carrefour, diverse bakkers, slagerij, kruidenier, enz. op 6 km van het domein. De keuken is semi-professioneel ingericht, met aangepast keukenmateriaal voor groepen. U beschikt over een ruime koelkast, oven, kookplaten, microgolfoven, kooktafels, vaatwasmachine en uiteraard voldoende kookgerief, borden en bestek. Er is ook een BBQ aanwezig, ideaal voor een zwoele zomeravond. Chez Oro U verblijft (optioneel) in totale rust en privacy in een ongerept stukje natuur van 20 ha weides en bos met een eigen beekje, waar u zowel fysiek als mentaal helemaal zal kunnen herbronnen tijdens de opleiding. Een voorsmaakje vindt u op: http://www.facebook.com/#!/pages/Paardencoaching-Center-Centrede-Coaching-Equin/154608204584072. Wat brengt u mee Lakens voor een eenpersoonsbed en kussenovertrek. Dekens en hoofdkussens staan gratis ter beschikking. Een matje. Pen en papier/schrift/notebloc om nota’s te nemen. Zonnecrème en after sun voor zomeractiviteiten - ’s zomers kan de zon hier sterk zijn. Schoenen, kledij, badhanddoeken. Optioneel voor de vrije tijd: tennis-/badmintonraketten. Pingpong & beachball aanwezig. Muziekinstrument, boeken.
 13. 13. Kamerindeling Er zijn 4 aparte, eenvoudig ingerichte kamers, met in totaal 15 bedden (3x4 + 1x3). U kan voorafgaand aan de opleiding met andere deelnemers contact leggen, zoniet bekijken we ter plaatse samen wie waar terecht komt. Er zijn 2 gemeenschappelijke badkamers (1 voor mannen, 1 voor vrouwen) en 3 toiletten. Inschrijven De vermelde bedragen in deze brochure zijn netto bedragen. De inschrijvingen voor deelname aan de Equiboost beroepsopleiding tot paardencoach worden 1 maand voor aanvang afgesloten. U bent pas definitief ingeschreven voor de beroepsopleiding tot paardencoach na ontvangst van betaling van het lesgeld. Het lesgeld voor het volledige opleidingsjaar dient ten laatste 3 weken voor de start van de opleiding betaald te zijn. De overnachtingen kunnen per lesweek(end) ter plaatse bij aankomst geregeld worden. In geval van annulatie tot 3 maand voor aanvang wordt 60 % van de deelnameprijs terugbetaald. In geval van annulatie tot 1 maand voor aanvang, wordt 30 % van de deelnameprijs terugbetaald. Nadien is er geen terugbetaling meer mogelijk aangezien wij uw plaats niet meer kunnen invullen. Uiteraard maken we op deze regel een uitzondering in geval van hoogdringendheid (ernstige ziekte, ongeval). We danken u voor uw begrip. Vragen? U kan ons het gemakkelijkste bereiken via email: anke@equiboost.com In geval u ons telefonisch wenst te bereiken, kan dit op het nummer +33-470-51.96.35.
 14. 14. SAMENVATTING Filly Class Seabiscuit Class Oro's Class 10 (2 x 5 d) 22 (5 x 4 d)( + 2 d) 15 (5 x 3 d) 2250 5850 3975 NL, FR, ENG geen NL, FR, ENG Filly Class + 10 sessies NL, FR, ENG Seabiscuit Class + 25 sessies theorie + praktijk groepsonderzoek + praktijk groepsonderzoek aandeel theorie 50% 40% 30% aandeel praktijk 50% 60% 70% duurtijd (dagen) prijs (euro) talen Toelatings voorwaarden examen Stap 1 : Begrijp hoe paardencoaching écht werkt Stap 2 : Begrijp uw paard - zelf als een paard worden Stap 3 : Ken uzelf en u zult het universum en de goden kennen Stap 4 : Begrijp anderen – leer hun bril opzetten Stap 5 : Boost, heel wonden en verdriet, genees – ook fysiek Groei, geniet, transformeer, transcendeer.

×