Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Älykkäällä ohjausjärjestelmällä 25 % lisää työtehoa kaasu- ja öljykaivosten huoltamiseen

59 views

Published on

Öljy- ja kaasulähteissä olevien poratankojen keskisyvyys vaihtelee 1 000 metristä 1 200 metriin. Kuuden ja yhdeksän metrin mittaiset poratangot nostetaan porarei’istä 6 ja 9 metrin erissä. Australialaisen Exploration Drill Rig (XDR) yrityksen kaasu- ja öljylähteiden huoltamiseen tarkoitetun 75-merkkisen Flush by unit -laitteen uusi CAN-pohjainen ohjausjärjestelmä mahdollistaa tankojen automaattisen vinssauksen. Työvaiheen automatisointi on tehostanut työn tekemistä 25 prosenttia.

Published in: Technology
  • Thanks, very good info! by the way, AUTOMATE YOUR DOWNLINE...If you're doing network marketing then you need to know about www.mlmrc.com which automates your downline recruiting. Go try it.
       Reply 
    Are you sure you want to  Yes  No
    Your message goes here
  • Be the first to like this

Älykkäällä ohjausjärjestelmällä 25 % lisää työtehoa kaasu- ja öljykaivosten huoltamiseen

  1. 1. Öljy- ja kaasulähteissä olevien poratankojen keskisyvyys vaihtelee 1 000 metristä 1 200 metriin. Kuuden ja yhdeksän metrin mittaiset poratangot nostetaan porarei’istä 6 ja 9 metrin erissä. Australialaisen Exploration Drill Rig (XDR) yrityksen kaasu- ja öljylähteiden huoltamiseen tarkoitetun 75-merkkisen Flush by unit -laitteen uusi CAN-pohjainen ohjausjärjestelmä mahdollistaa tankojen automaattisen vinssauksen. Työvaiheen automatisointi on tehostanut työn tekemistä 25 prosenttia. Älykkäällä ohjausjärjestelmällä 25 % lisää työtehoa kaasu- ja öljykaivosten huoltamiseen Vapauta jopa 25 % lisää tuottavaa työaikaa automaation avulla! Aikaisemmin porantangot nostettiin ja laskettiin lähteisiin manuaalisesti. Työ oli erittäin hidasta ja käyttäjän tekemille virheille altis. Nyt ohjausjärjestelmä vinssaa tangon käyttäjän puolesta ja kertoo samalla reaaliaikaisesti, millä korkeudella tanko on menossa ylös- tai alaspäin. Käyttäjä voi myös asettaa ohjausjärjestelmään rajan esimerkiksi kuuteen metriin ja aktivoida nostajan, joka pysähtyy automaat- tisesti määriteltyyn mittaan. – Enää ei tarvitse miettiä ja säätää, onko tanko 6 vai 6,1 metrissä. Vinssauksen automatisointi nopeuttaa työtä merkittävästi, Pekka Kuusimaa Comet-Techiltä kuvailee. Automaattinen pysäytys estää myös virheiden tapahtumisen. Nostovaijeria ei pysty enää laitetta huollettaessa ajamaan maston kiinnikkeistä läpi. – Aikaisemmin se oli mahdollista, jos käyttäjä oli huolimaton eikä pysäyttänyt vinssausta riittävän ajoissa, Kuusimaa kommentoi. • nopeuttaa tankojen vinssausta ja vähentää käyttäjän tekemiä virheitä, sillä järjestelmä pysäyttää tangot juuri oikealla hetkellä • loppukäyttäjä saa aiempaa enemmän ja tarkempaa tietoa laitteen toiminnasta, jolloin hän voi ajoittaa esimerkiksi nostovaijerin vaihdon paremmin • turvallisuutta on parannettu muun muassa kulma- antureiden avulla. Epecin ohjausjärjestelmä XDR:n Flush by unitissa 4 x Epec 4602 Control Unit 2 x Epec 5050 Control Unit Epec 2038 Control Unit EPC-i10 Mobile PC € JälkeenEnnen EPEC

×