Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentacio[1]

303 views

Published on

Published in: Technology, Art & Photos
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Presentacio[1]

 1. 1. PRESENTACIÓ Meri Querol, Xavier Ibars, Clara Abad i Maria González
 2. 2. UBUNTU L' Ubuntu és un altre sistema operador igual que el  windows però amb diferent sistema. Meri: Desde el meu punt de vista L'Ubuntu es un programa molt diferent al que nosaltres utilitzem, i això fa que el trobem mes complicat. Maria:  -   Clara: Els primers dies que el vaig utilitzar tenia complicacions, però a mesura que m'hi dedicava ho vaig troba de fàcil utilitat.                                                                              Xavier: penso que era un sistema mes complicat que el Windows però un cop em vaig acostumar era facil de fer servir.  
 3. 3. GIMP Aquest programa ens permet retocar qualsevol imatge. Permet retallar-la, jugar amb la llum i els colors, envellir-la, jugar amb els efectes, etc. També poder enganxar-hi altres damunt i canviar l'aparença d'aquesta. Xavier: És un programa molt útil per a retocar imatges i fàcil de fer-lo servir.   Meri: Crec que aquest programa facilita molt el retoc de les imatges.   Clara: He trobat molt interessant el poder retocar imatges fàcilment. Per a realitzar collages o envellir imatges ara ja no tinc complicacions.   Maria: Aquest programa em serà útil sempre que vulgui millorar alguna imatge o bé voler fer un cartell.
 4. 4.   AUDACITY   És una aplicació informàtica multi-plataforma lliure, que es pot utilitzar per a la gravació i edició d'àudio, és de fàcil utilitat, distribuït per la llicencia GPL. És l'editor de àudio més utilitzat en els sistemes. Clara: He aprés a barrejar cançons sense espatllar el audio de les pistes. Maria: Permet jugar molt amb els sons i cançons. Resulta útil per a barrejar diferents pistes d'àudio.   Xavier: És un programa molt bo per a poder grabar i l'edició de l'audio. Meri: Gràcies a aquest programa pots retocar cançons, modificar-les i na provant diferents tipus de sons.
 5. 5. GMAIL És el correu electrònic de Google. Té les funcions i aplicacions d'un correu normal però facilita el poder treballar en grup compartint a moment real les actualitzacions d'aquest. Clara: M'ha agradat molt el fet de que el Chat i el correu electrònic estiguin en la mateixa pàgina. L'he trobat fàcil de utilitzar i ràpid.   Xavier: És molt útil de fer anar i ofereix moltes aplicacions respecte altres correus.   Meri: M'agrada molt el gmail, ja que te un ampli contigut de coses per fer, i es bastan segur compara-lo amb altres.   Maria: Resulta molt útil com a correu electrònic però també ofereix moltes més aplicacions
 6. 7. Dades obtingudes amb l'enquesta:  1.- Creus que el Ubuntu és un programa difícil?  2.- Quins punts negatius li trobes al Ubuntu?  3.- Quin programa trobes mes útil?
 7. 8. 4. - Quina seria la teva puntuació sobre els programes utilitzats al primer trimestre? 5.- Nombre de respostes diàries:
 8. 9. 6.- Quina activitat del gimp et va agradar més? 7.- Creus que el resultat va ser satisfactori? vas aprendre coses noves?
 9. 10. 8.- Creus que utilitzaras mes endavant el gymp, per treballs o retocar les toves propies imatges? 9.- Quina seria la teva puntuació sobre els programes utilitzats al primer trimestre?

×