Digital Marketing Live! 2014 - webpower - Yellan Boendermaker - Round Table

1,100 views

Published on

DE KLANT HEEFT HET GESCHREEUW UITGEZET

De klant heeft het voor het zeggen in deze digitale wereld. Content die niet bevalt wordt simpelweg genegeerd of direct uit de mailbox verwijderd. Je zult eerst moeten luisteren, om vervolgens gericht in te spelen op de specifieke behoeften van een klant of lead.

Relevant communiceren is daarom nodig als je van koude leads hot prospects wilt maken en deze uiteindelijk wilt converteren naar klanten. En daarin lijkt dit proces verdacht veel op het dating-proces. Je vraagt een date tenslotte bij het eerste contact ook niet om te zoenen.

Binnen webpower hebben wij daarvoor een lead management model ontwikkeld: het REAL model, dat het lead-proces met een knipoog vergelijkt met het dating-proces.

In deze sessie gaan we in op relevant communiceren. Hoe doe je dat?

Published in: Marketing
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,100
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
15
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Digital Marketing Live! 2014 - webpower - Yellan Boendermaker - Round Table

  1. 1. ontdek de kracht van digitale marketing
  2. 2. 2
  3. 3. 时间触发
  4. 4. customer 2.0 has turned off all the noise by Orange_Beard
  5. 5. • 50% van gekwalificeerde leads is nog niet klaar om te kopen. (Gleanster Research) • 47% van B2B marketeers stellen dat ze minder dan 4% van alle marketing-gegeneerde leads als klant binnenhalen. Vaak weten ze de cijfers zelfs niet eens! (Forrester Research) • Bedrijven die voorop lopen in lead nurturing genereren 50% meer ‘sales ready leads’ tegen 33% lagere kosten(Forrester Research) • 76% van de CMO’s geven aan dat ‘high-end lead generation’ één van hun grootste uitdagingen is. (Marketing Sherpa)

×