Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

TUNE TALK

843 views

Published on

Sebenarnya peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman...dan menariknya, modal cuma RM98.60...memang boleh disertai.....

Kini potensi bisnes simkad Toneexcel makin besar..bayangkan bila Tunetalk meluaskan liputan hingga ke negara2 Asean bermakna bisnes Toneexcel juga berpeluang untuk sama2 berkembang ke negara2 tersebut..bayangkan berapa ratus juta lagi pengguna handphone yang ada di negara2 tersebut..inilah peluang terbaik yang anda akan jumpa...

Syarikat Tunetalk merupakan sebuah syarikat yang amat kukuh hasil perkongsian antara Celcom dan Tone Group. Kedua-duanya merupakan syarikat gergasi di negara kita. Maka potensi untuk perniagaan Toneexcel berkembang amat besar.

Syarikat Toneexcel juga telah diiktiraf sebagai sebuah syarikat patuh syariah. Jadi tak perlu lagi ragu-ragu untuk menyertai Toneexcel.

Pengerusi Eksekutif Amanie Advisor, Datuk Dr Mohd Daud Bakar berkata, ini pengalaman baru kami melihat produk seperti ini...Setelah diteliti, ianya bukan produk biasa...ianya produk luar biasa...wow!

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

×