Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Map your mind - Vertalingen voor grote ondernemingen

280 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Map your mind - Vertalingen voor grote ondernemingen

  1. 1. Map Your MindVERTALINGEN • GROTE ONDERNEMING
  2. 2. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentZoals elk jaar heeft ElaN uw jaarverslag vertaald in 6 talen. Extraatje deze keer: de vertaling van uwvernieuwde corporate website. Inclusief SEO-analyses en lokalisatie voor de verschillende landen waaruw organisatie actief is. Uw CEO lanceert de nieuwe site binnenkort, tijdens de nieuwjaarsreceptie op uwhoofdzetel. Het wordt een groot evenement, met een uitgebreid officieel gedeelte.
  3. 3. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentUw CEO volgt al een tijdje een taaltraining bij ElaN. Zijn accent en woordkeuze perfectioneren, daar draaithet vooral om. Een week voor het evenement heeft zijn assistente de presentatie al geüpload via het online-platform MyElaN. En in één moeite een afspraak geboekt met de persoonlijke taalcoach van uw CEO.De avond voor de receptie overlopen coach en CEO samen de presentatie nog even, online. De ene gewoonthuis, de andere op zijn hotelkamer. Nog een beetje bijschaven en alles is klaar voor de belangrijke dag.
  4. 4. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentUw nieuwjaarsreceptie is een van de belangrijkste interne evenementen binnen uw onderneming.Elk land in uw organisatie is dan ook uitgebreid vertegenwoordigd. Op zo’n moment komt de tolkendienstvan ElaN goed van pas. Gespecialiseerde ElaN tolken vertalen alle speeches simultaan in verschillende talenen brengen de boodschap over. En om het u nog gemakkelijker te maken, hebben we ook gezorgd voor alletolkmateriaal.
  5. 5. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentDe resultaten zijn goed, uw groep gaat uitbreiden. Maar het is niet eenvoudig om werknemers te vinden metde juiste specialisatie en sectorkennis. “Ook in het buitenland gaan we actief rekruteren” kondigt uw CEO ,aan. Zowat 300 aanwervingen in totaal. Gelukkig heeft uw groep een licentie op de LinguaTest. Zo screent ukandidaten ook eenvoudig op voorhand en van op afstand. Deze tool stemden we perfect af op uw noden.Bovendien maakt de heldere rapportering de selectie een stuk efficiënter.
  6. 6. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentVoor een grote internationale onderneming biedt MyElaN alleen maar voordelen. U controleert er snel enefficiënt de status van de verschillende taaltrainingen en behoudt op elk moment het overzicht op al uwvertaalde documenten. Bovendien is deze onlinecomfortzone bij (uitgebreide) sollicitatieproceduresde gedroomde ondersteuning voor uw HR-afdeling. MyTraining MyTranslation MyInterpreting MyAudit MyTools Foenk Your Language
  7. 7. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentU merkt het: op taalgebied vindt u geen betere partner dan ElaN.Ontbreekt er volgens u toch nog iets in ons aanbod? Laat het ons dan weten.Samen zoeken we een innovatieve oplossing. Zoals het in een echt partnership hoort te gaan.Meer weten over onze diensten voor grote ondernemingen?Zap naar de volgende pagina en klik op een tv-schermpje naar keuze.

×