Map your mind - Tolkwerk voor kmo's

236 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
236
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Map your mind - Tolkwerk voor kmo's

  1. 1. Map Your Mind TOLKWERK • KMO
  2. 2. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentAls bedrijfsleider van een kmo uit de IT-sector krijgt u de kans om een IT-bedrijf in Spanje over te nemen.Samen met uw finance- en salesmanager stapt u op het vliegtuig, om uw potentiële aanwinst ter plekkegrondig door te lichten. Doe dan een slimme zet: houd een zitje vrij voor een ElaN tolk. Want die zorgt ervoordat u alles begrijpt. Wat de Spanjaarden ook te vertellen hebben over de gang van zaken bij hun bedrijf.
  3. 3. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentNa de audit in Spanje staat uw besluit vast. Uw kmo neemt het bedrijf over. Iedereen blij! Alleen jammer vande administratieve molen die bij zo’n overname op gang komt. Geen nood. De native vertalers van ElaNvertalen snel en doeltreffend alle documenten die vanuit Spanje komen aanwaaien. Beëdigd of niet.
  4. 4. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentOlé, olé! U hebt voortaan een vestiging in Spanje. De samenwerking met de Spaanse collega’s loopt opwieltjes. Maar het zou best handig zijn als er bij u op kantoor wat meer mensen Spaans spraken.Reken ook dan op ElaN. Wij stippelen een taaltrainingstraject uit op maat van iedere medewerker.
  5. 5. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentDe eerste verkennende fase is voorbij. Tijd dus om de bedrijfsprocessen van uw nieuwe filiaal af te stemmenop die van uw eigen kmo. De oplossing: uw operationeel manager vertrekt een tijdje naar de Spaanse zon.Leuk, maar uw eerste expat wil wel zijn gezin meenemen. Ook dan brengen we redding. Want onzeexpatbegeleiding maakt taaltraining voor en na zijn vertrek mogelijk. Bovendien krijgen ook partner enkinderen indien nodig een taal- en cultuurbad.
  6. 6. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentUw onlinecomfortzone MyElaN biedt verreikende oplossingen voor al uw taal- en vertaalvragen.Via MyTranslation bijvoorbeeld raadpleegt iedereen heel eenvoudig alle vertaalde bedrijfsdocumentenonline. U én uw Spaanse collega’s. En dankzij MyTraining start uw expat al vóór de verhuizing zijn Spaanselessen online op. In Spanje pikt hij de draad gewoon weer op, face-to-face met dezelfde coach. MyTraining MyTranslation MyInterpreting MyAudit MyTools Foenk Your Language
  7. 7. Research &Taaltrainingen Vertalingen Tolkwerk HR-Taaldiensten DevelopmentInnovatie zit ons in het bloed. Zo is bijvoorbeeld onze expatbegeleiding met extra aandacht voor het gezinhet resultaat van R&D-samenwerking met een van onze klanten. Bouwt u graag mee aan dit of een anderinnovatief project? Laat het ons dan weten. Want samen staan we sterker.Meer weten over onze diensten voor kmo’s?Zap naar de volgende pagina en klik op een tv-schermpje naar keuze.

×