Presentació Jornada Se

368 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
368
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Presentació Jornada Se

 1. 1. INFORMACIÓ PER A INCORPORAR-SE EL CENTRE AL MODEL eduCAT 1X1 (gener 2010) ( • La decisió d’incorporar-se és del centre, i la pot prendre quan ho consideri oportú, encara que facilitaria molt tot el procés si ho fessin abans que finalitzi el curs actual. • Aquest curs serviria per fer proves i assegurar-se que tot funciona correctament.
 2. 2. • Pel que fa a les famílies: La inversió que facin ara ja no l’hauran de fer al setembre. • Cursos que es poden incorporar al model 1x1: 1r i 2n Amazon d’ESO. • Pel que fa a la formació del professorat: Els centres que es vagin incorporant al llarg del cursiTunes Store model 1x1 iTunes / 2009/2010 al es beneficiaran de diverses actuacions d’acompanyament formatiu. FaceBook • Pel que fa als continguts digitals: El professorat podrà fer ús del repositori de materials que es troba a edu365i a edu3,
 3. 3. • De llicències de les editorials que ja disposen de llibres digitals. El cost d’aquestes llicències el sufragarà el Departament d’Educació. • Per tal de donar el pas, cal comunicar-ho al SIRE i omplir el formulari – http://is.gd/6403M/eduCAT1x1
 4. 4. Ordinadors per a alumnat, docents i equipaments de reserva • A www20.gencat.cat/portal/site/Educacio trobareu la informació sobre els canals de distribució i els tipus de màquines homologades. • Les famílies que gaudeixin de beca de llibres no han de fer cap aportació econòmica, ja que el Departament es farà càrrec de l’import total de cada portàtil.
 5. 5. • Si per circumstàncies diverses algú no ha optat enguany a aquesta beca, el curs vinent la podrà sol· licitar atès que els portàtils són per a més d’un any. • El procediment per a l’alumnat que havien demanat beca de llibres, que automàticament s’aplica a beca d'ordinador és el següent:
 6. 6. El centre dóna un ordinador a l'alumne dels que ha rebut amb destinació a alumnat becat a títol de prèstec. La família no ha de pagar res. * Al document de sol·licitud de la beca la família havia d'indicar que l'ingrés de l'import de la beca s'havia de fer al compte de l'institut. * Quan la beca es resolgui favorablement, els 104€ de la beca (que no 150€) s'ingressaran al compte de l'institut i l'ordinador passa a ésser propietat de l'alumne. * Els 104€ que l'institut ha ingressat per aquest concepte són "un extra" que caldrà regularitzar, ja que el Departament va ingressar els 150€ per als alumnes becaris al setembre.
 7. 7. * Si la beca no es resol favorablement, però l'institut té raons de pes per considerar que la família no pot fer front al pagament dels 150€ es pot estudiar la possibilitat d'assignar a l'alumne una beca de la Fundació "la Caixa". Hi ha 166 beques de la Fundació per a assignar, que són part de l'acord de col·laboració que es va signar amb el grup "la Caixa" quan PromoCaixa es va fer càrrec de la distribució dels PCs. En cas de resolució positiva, l'ordinador passa a ésser propietat de l'alumne. * Si tampoc la beca de la Fundació "la Caixa" es resol favorablement, l'ordinador queda indefinidament en mans de l'alumne en qualitat de préstec. * Si per un malentès la família d'un alumne que ha demanat beca ha comprat l'ordinador fent servir la carta de pagament i fent l'ingrés dels 150€ com els altres alumnes, rebrà les 104€ (que no 150€) de la beca si aquesta es resol de favorablement. En aquest cas el centre pot abonar-li els 46€ que li calen per als 150€ donat que la totalitat dels diners van estar ingressats pel Departament al compte del centre el setembre.
 8. 8. * Les diferències en nombre d'alumnes becaris entre l'estimació que es va prendre com a base el setembre i la realitat s'han de regularitzar mitjançant un formulari que s'enviarà al centre.
 9. 9. • Contacte: info@educat1x1.cat • Telèfon: 935516966

×