Educat 2.0 Jordi Vivancos

3,339 views

Published on

Presentació Programa Educat 2.0 de Jordi Vivancos

Published in: Education
0 Comments
7 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
3,339
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
370
Actions
Shares
0
Downloads
15
Comments
0
Likes
7
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Educat 2.0 Jordi Vivancos

 1. 1. Programa eduCAT 2.0 Jordi Vivancos Àrea TAC Juliol 2011
 2. 2. Idees claueduCAT 2.0 és el programa que agrupa lesactuacions per promoure l’ús delsinstruments digitals en els processosd’ensenyament i d’aprenentatge.eduCAT 2.0 preveu que els centresdecideixin l’ús més efectiu de lestecnologies digitals per la millora del’aprenentatge en el marc del seu projecteeducatiu.
 3. 3. Objectius per a l’alumnatAssoliment de la competència digital i deltractament de la informacióUtilització de recursos educatius digitals pera la millora dels aprenentatges de lesdiferents matèriesPotenciar el treball col·laboratiu en equip iles capacitats d’analitzar, contrastar iprocessar la informació.
 4. 4. Objectius per al professoratConèixer i utilitzar les tecnologies digitalscom a instrument metodològic.Seleccionar, elaborar i compartir recursos iinstruments digitals per la tasca docent.Consolidar l´ús de les tecnologies digitals enel desenvolupament professional i laformació permanent.
 5. 5. Àmbits dactuacióEl departament d’Ensenyament desplegaràl’eduCAT 2.0 a la totalitat dels centres públicsdurant els propers 2 cursos.eduCAT 2.0 s’adreça de forma prioritària a:Cicle superior de primària (5è i 6è)Educació Secundària Obigatòria
 6. 6. Actuacions a l’Educació primàriaPrimera fase de dotacions a totes lesescoles durant el curs 2011-2012, enmodalitat catàleg específic.Aprofitament dels recursos i serveistelemàtics de la XTEC: Àgora, Alexandria,Edu3, Edu365, Zona Clic
 7. 7. Actuacions a l’Educació secundàriaDesplegament de dotacions TIC a l’Educaciósecundària:● Modalitat A: continuïtat model 1x1● Modalitat B: equipament propietat del centre● Instituts no participants a Educat1x1: PDIs per a les aules 1er ESOPotenciar Àgora com entorn virtuald’aprenentatge de centre.
 8. 8. Actuacions d’acompanyament i formacióAcompanyament i suport presencial viaseminaris TAC territorialsNova oferta de formació TAC amb suporttelemàticPotenciació de la xarxa docent per laformació entre iguals i el suport virtualDefinició i desplegament de la Competènciadigital docent.
 9. 9. Recursos educatius digitalsEduCAT 2.0 compatibilitza els llibres de textamb els recursos educatius digitals.Impuls a l’oferta de recursos digitalseditorials.Promoció de la compartició de recursosdigitals generats pel professorat.Estímul a les creacions digitals de l’alumnat.
 10. 10. Promoure la competència digital i lamillora de les capacitats cognitives eduCAT 2.0

×