Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Com clonar i com exportar i importar una màquina virtual

164 views

Published on

ertdhfjg

Published in: Healthcare
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Com clonar i com exportar i importar una màquina virtual

  1. 1. Com clonar maquina Virtual Obrim el virtualbox i seleccionem la maquina que volem clonar. Una vegada estigui marcada, anem a maquina, clonar, li donem un nom a la maquina clonada i fiquem si volem una clonació completa o enlazada li donem a seguent i esperem a que es cloni
  2. 2. Exportar VirtualBox VirtualBox té un mecanisme directe per exportar MMVV a altres equips i fins i tot a un altre programari de virtualització diferent. Es basa en l'anomenat Open Virtualization Format (OVF), un format obert per a l'exportació de MMVV.Per posar-lo en marxa premem des de l'administrador de VB del menú Arxiu -> Exporta servei virtualitzat. A continuació, ens apareix una llista amb totes les MMVV que tenim. Seleccionem una vegada i premem el botó Next. Pas seguit, ens pregunta pel nom del fitxer on es va a guardar la MV exportada. Aquí és important mantenir l'extensió .ova i no l'extensió .ovf. Amb la primera, tot es guardarà en un únic fitxer amb una compressió mínima del 50%, i amb la segona, l'exportació es distribuirà en diversos fitxers. Premem el botó Next. La seguent finestra premem al final el botó Exporta.
  3. 3. Importar VirtualBox La importació d'una MV, normalment continguda en un únic fitxer amb extensió .ova, comença prement, en l'administrador de VB, el menú Arxiu -> Importa servei virtualitzat. En la següent finestra premem el botó Obrir servei, i seleccionem el fitxer .ova del disc. Premem el botó Next. En l'última finestra, podem canviar el nom de la MV importada amb el qual va a aparèixer en l'administrador de VB, ia més, també podem canviar certs paràmetres maquinari, encara que això pot fer- se a posteriori. La MAC de la targeta de xarxa també pot ser canviada aquí. Premem el botó Importar.

×