Photo Album<br />by perdorues<br />LINDA<br />LINDA<br />
LINDA<br />U befsh 100 vjec<br />Happy Birthday -LINDA<br />
Familjaime<br />..Ku u linda..u rrita…u edukova…u shkollova..dhe me pas u martova<br />Nuk do t’juharrojkurreprindrit e mi...
VITET  ikin…..porfemijeriazenje vend tevecante ne kujtesen e cdonjeriu..dhe UNE jam e lumtur per femijerine time tebukur<...
Nje NENE vetemnjenene ka ne bote…embeltingellonzeri I saj..ne breng e halleajoteqendron..dheasnjeherenuktelendon…KJO eshte...
Shoqeriaime e dashur (ILIR) ..ipaharuar …e …..Majlindagjithmonebashke..<br />Edheshoqeriaeshtegjeja me e bukur ne jete..d...
Viti I III Gjimnaz … Majlinda…UNE…dheIlirGramatiko(I paharuara)-1978<br />
Pse me veshtronashtu??? Ti je UNE dhe UNE jam TI<br />   1978<br />1977<br />Majlinda TAFILI<br />SHKOLLA E MESME<br />
Linda <br />GezuarDitelindjen<br />Gezuar   LINDA<br />Grupi I TeatritteShkolles…..Vitetebukura…dhetepaharuara<br />Grup...
1988<br />
U befsh 100 vjec<br />     LINDA<br />  1988<br />
2005<br />Linda.     .Gezojeditentendetelindjes<br />Pac shendetdhelumturi<br />Me Familjentende--GEZUAR<br />
Humor<br />SHENDET<br />GEZIME<br />DASHURI<br />Lumturi<br />LINDA<br />Gezuar …gezuar<br />
       Te shtrenjtet  e mi <br />
SHOQERIA E SHKOLLES SE MESME TE URON –U BEFSH 100 vjec<br />LINDA<br />Shendet<br />Shendet<br />Mbaresi<br />Dashuri<br /...
2006<br />
GEZUAR LINDA <br />LINDA<br />Per Ty e dashur  LINDA<br />              u befsh 100 vjec<br />      ...
Happy  BIRTHDAY<br />            LINDA  linda<br />
Together and Forever….<br />BENI -- LINDA<br />Linda<br />Beni<br />              Forever  and   Togethe...
         LINDA <br />2005<br />
LINDA<br />
GEZUAR<br />G   E  Z  U  A  R<br />  Linda<br />
Gezuar<br />Me nipintimqe e duashume<br />Shendet<br />Lumturi<br />
AniKlesti<br />   Linda teurojmetebehesh . 100 vjec . Te keshshendet…dheshumelumturi ne familjentende    Me mall e da...
Gezuar<br />Happy….<br />Gezuar<br />Feliz<br />   LINDA<br />
  LINDA<br />VETEM GEZIME <br />Per shumevjet GEZUAR--LINDA<br />
Te behesh 100 vjec MAMI<br />Shendet .. Lumturi ..dheGezimepacgjithmone<br />Te duashumemamiim me e mire …EDA<br />
GezuarDitelindjen LINDA  Te behesh 100 vjec..me shendetdhembaresi me familjentendedhenjerzit e tuteafert..miqtedheshoqe...
Te behesh…  100 vjecshoqjajone  mire-Majlinda<br />Majlinda ---Shoqeriajote e Shkolles se MesmeteUronShendetdhe 100 vje...
Linda ..GezojeketediteSpeciale .per TY..  U befsh 100 vjec …shendetdheshumegezime<br />LINDA<br />100 jec<br />Shume URI...
  LINDA linda<br />GJITHMONE  qofshe  e  gezuar   LINDA linda<br />Happy Birthday to You …LINDA <br />End<br />
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Urimet me te bukura per ty -linda

6,809 views

Published on

Pervjetori i DITELINDJES sime 21.05.2010
KUJTIM

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
6,809
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Urimet me te bukura per ty -linda

 1. 1. Photo Album<br />by perdorues<br />LINDA<br />LINDA<br />
 2. 2. LINDA<br />U befsh 100 vjec<br />Happy Birthday -LINDA<br />
 3. 3. Familjaime<br />..Ku u linda..u rrita…u edukova…u shkollova..dhe me pas u martova<br />Nuk do t’juharrojkurreprindrit e mi temrekullueshemdhetenderuar…Nga JU moraedukatendhevirtytet me tebukuartekesajjete..J’u jam mirenjohese per gjithejeten time..dhej’uperkulem me respekt<br />. <br />VELLAI im I shtrenjte…je njeriu me I dashurdhe I pazevendesueshemper mua.Teduashume<br />
 4. 4. VITET ikin…..porfemijeriazenje vend tevecante ne kujtesen e cdonjeriu..dhe UNE jam e lumtur per femijerine time tebukur<br />Ani - Linda <br /> 1964<br /> 1964<br />Anidhe Linda<br />
 5. 5. Nje NENE vetemnjenene ka ne bote…embeltingellonzeri I saj..ne breng e halleajoteqendron..dheasnjeherenuktelendon…KJO eshte NENA.<br />Te kamdashurshumenenaimedhe do tetekem ne zemren time per gjithejeten..<br />KLASA e PARE -1967<br />KLASA E PARE -1967<br />
 6. 6. Shoqeriaime e dashur (ILIR) ..ipaharuar …e …..Majlindagjithmonebashke..<br />Edheshoqeriaeshtegjeja me e bukur ne jete..dhekurkenjeshoqeri rte pasterndjeheshakoma me mireme mire <br />Vitiidyte GJIMNAZ-1977<br />Vitii II Gjimnaz -1977<br />
 7. 7. Viti I III Gjimnaz … Majlinda…UNE…dheIlirGramatiko(I paharuara)-1978<br />
 8. 8. Pse me veshtronashtu??? Ti je UNE dhe UNE jam TI<br /> 1978<br />1977<br />Majlinda TAFILI<br />SHKOLLA E MESME<br />
 9. 9. Linda <br />GezuarDitelindjen<br />Gezuar LINDA<br />Grupi I TeatritteShkolles…..Vitetebukura…dhetepaharuara<br />GrupiiTeatritteShkolles ‘’50 Vjetori’’--1978<br />
 10. 10. 1988<br />
 11. 11. U befsh 100 vjec<br /> LINDA<br /> 1988<br />
 12. 12. 2005<br />Linda. .Gezojeditentendetelindjes<br />Pac shendetdhelumturi<br />Me Familjentende--GEZUAR<br />
 13. 13. Humor<br />SHENDET<br />GEZIME<br />DASHURI<br />Lumturi<br />LINDA<br />Gezuar …gezuar<br />
 14. 14. Te shtrenjtet e mi <br />
 15. 15. SHOQERIA E SHKOLLES SE MESME TE URON –U BEFSH 100 vjec<br />LINDA<br />Shendet<br />Shendet<br />Mbaresi<br />Dashuri<br />Lumturi<br />Embelsi<br />embelsi<br />Gezime<br />
 16. 16. 2006<br />
 17. 17. GEZUAR LINDA <br />LINDA<br />Per Ty e dashur LINDA<br /> u befsh 100 vjec<br /> LINDA<br />
 18. 18. Happy BIRTHDAY<br /> LINDA linda<br />
 19. 19. Together and Forever….<br />BENI -- LINDA<br />Linda<br />Beni<br /> Forever and Together<br />
 20. 20. LINDA <br />2005<br />
 21. 21. LINDA<br />
 22. 22. GEZUAR<br />G E Z U A R<br /> Linda<br />
 23. 23. Gezuar<br />Me nipintimqe e duashume<br />Shendet<br />Lumturi<br />
 24. 24. AniKlesti<br /> Linda teurojmetebehesh . 100 vjec . Te keshshendet…dheshumelumturi ne familjentende Me mall e dashurivelliyt<br />Ani-Klara-Klesti<br />Kjobuqeteeshte per TY<br />motraime<br />
 25. 25. Gezuar<br />Happy….<br />Gezuar<br />Feliz<br /> LINDA<br />
 26. 26. LINDA<br />VETEM GEZIME <br />Per shumevjet GEZUAR--LINDA<br />
 27. 27. Te behesh 100 vjec MAMI<br />Shendet .. Lumturi ..dheGezimepacgjithmone<br />Te duashumemamiim me e mire …EDA<br />
 28. 28. GezuarDitelindjen LINDA Te behesh 100 vjec..me shendetdhembaresi me familjentendedhenjerzit e tuteafert..miqtedheshoqerinetende…GEZUAR <br />LINDA<br />Te gjitheteurojme..qetejesh e lumtur…dhe e rethuarnganjerezqeteduandhei do…...GEZUAR dhe Per shumevite GEZUAR.<br />
 29. 29. Te behesh… 100 vjecshoqjajone mire-Majlinda<br />Majlinda ---Shoqeriajote e Shkolles se MesmeteUronShendetdhe 100 vjectebehesh….Qofshgjithmone e Gezuar…dhee lumtur….<br />Ilda<br />GEZUAR<br />GEZUAR<br />EC<br />Luiza<br />Fredi-Diana<br />Ilia-Lindita<br />Rozi<br />Rushka<br />Stathi<br />Luci<br />Lindita..diana…Fredi….Ilia….Luiza….Rozi…..<br />
 30. 30. Linda ..GezojeketediteSpeciale .per TY.. U befsh 100 vjec …shendetdheshumegezime<br />LINDA<br />100 jec<br />Shume URIME per Ty…….Linda .GEZUAR<br />KJO TUFE ME LULE ESHTE PER TY …LINDA<br />Urojmetegjithengazemratejesh me shendet ..dhe me shume GEIME…GEZUAR DHE U BEFSH 100 VJEC <br />100 vjec<br />LINDA<br />100 vjec<br />
 31. 31. LINDA linda<br />GJITHMONE qofshe e gezuar LINDA linda<br />Happy Birthday to You …LINDA <br />End<br />

×