Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Plantam fapte bune in Romania

2,819 views

Published on

www.plantamfaptebune.ro
http://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Plantam fapte bune in Romania

 1. 1. Suntem o miscare sociala.Plantam, crestem si protejam paduri. In Romania.
 2. 2. Misiunea
 3. 3. Obiectivul 1. Plantarile
 4. 4. Obiectivul 2. Harta taierilor de paduriStrategieImplicarea cetatenilor in raportarea taierilor de paduri si implicareaadministratiei publice in verificarea legalitatii acestora.TacticaRealizarea unei aplicatii publice, online, va motiva autoritatile sapublice un inventar actualizat al autorizatiilor de lucrari silvice.
 5. 5. Paduri taiate (imagini satelitare)
 6. 6. Realizari2011- 2012
 7. 7. Cum implicam mass mediaAceasta initiativa are nevoie de sustinere raspandita pentru a implicasocietatea in masa in plantarea corespunzatoare, in campania deconstientizare si in realizarea hartii zonelor despadurite.Istoric cu presaPe 6 septembrie 2011 si 16 mai 2012 am organizat intalniri cu presadin Bucuresti in cadrul careia am prezentat initiativa si am propusparteneriate.Am fost prezentati de-a lungul timpului la TVR2, AGERPRES,Financiarul, Bucharest Herald, Cotidianul, Radio Antena Satelor,Think Outside the Box, Science Line si alte publicatii locale din judeteleArges, Mures, Satu Mare si Timis.
 8. 8. Beneficii pentru comunitateImpadurirea terenurilor degradate, contribuind astfel la crestereasuprafetei impadurite din RomaniaPrevenirea alunecarilor, desertificarii sau inundarii terenurilorprin plantarea de arboriCrearea primului inventar public al situatiei padurilor dinRomania si promovarea unor metode civice pentru a combatedespaduririleAsumarea raspunderii de a planta si a ingriji suprafetele plantate.
 9. 9. Parteneri
 10. 10. Sprijinul necesar din partea companiilor
 11. 11. PARTENERIAT cu “Plantam fapte bune in Romania”Pachet TEI* - 7.500 EURPachet STEJAR - 5.000 EUR  sustinerea unui judetPachet BRAD - 3.500 EURPachet MOLID - 2.000 EURPentru evaluarea contributiei totale acordate de catre o companie, se iauin calcul toate materialele, serviciile sau banii furnizati.* Teiul = arborele cel mai pretios al Romaniei in 2011. Teiul de la Leliceni a fost desemnat Arborele European al Anului.
 12. 12. Pachetul MOLID (2.000 EUR)Beneficiile sunt:Prezenta in comunicatele de presa si social media.• comunicarea sprijinului acordat miscarii in cadrul comunicatelor de presa si articolelor pe care le vom realiza• comunicarea sprijinului acordat miscarii in cadrul retelelor sociale (Facebook, TwitterBranding, co-branding.• prezenta logo-ului companiei in Newsletterul Extern,• prezenta numelui companiei pe pagina cu parteneri a site-ului nostru, www.plantamfaptebune.ro, şi comunicarea sprijinului acordat,• afisarea logo-uluicompaniei la conferintele de presa,• folosirea parteneriatului ca pentru campanii de comunicare interna sau externa,• voluntarii pot purta insemnele companiei la actiunile desfasurate impreuna cu “Plantam fapte bune in Romania!”
 13. 13. Pachetul BRAD (3.500 EUR) Beneficiile pachetului MOLID la care se adauga:• prezenta in mesajele/campaniile indoor sau outdoor ale miscarii noastre,• testimonial pe website si in comunicarile oficiale ale miscarii - afisare timp de o saptamana)
 14. 14. Pachetul STEJAR (5.000 EUR)Beneficiile pachetului BRAD la care se adauga: • Afisarea Logo-ului companiei pe maşinile miscarii; • Afisarea Logo-ului companiei pe tricouri realizate pentru voluntarii miscarii (minimum 1 judet branduit cu tricouri) • Partenerii STEJAR sunt invitati sa ţina speech-uri la evenimentele miscarii • Partenerii STEJAR vor fi mentionati la conferintele de presa, dezbaterile publice si alte prezentari tinute de reprezentantii miscariiEXCLUSIV PENTRU PACHETUL STEJAR.Comunicare personalizata in judetul ales de companie: comunicarea catrepresa cu reprezentant-speaker la conferinta, comunicare catre comunitateaonline locala, cu institutiile locale implicate, participarea in conferinta /festivitatea de follow-up (de asemenea cu invitat-speaker)
 15. 15. Pachetul TEI* (7.500 EUR)Beneficiile pachetului STEJAR la care se adauga:• Tricouri produse si branduite (?) pentru voluntarii miscarii dintr-un judet,• Partenerii TEI vor participa alaturi de reprezentanţii PFB ladezbateri publice/emisiuni TV/Radio ,etc• Partenerii TEI vor fi mentionati la toate evenimentele realizate de catre “Plantam fapte bune in Romania!”.* Teiul = arborele cel mai pretios al Romaniei in 2011. Teiul de la Leliceni a fost desemnat Arborele European al Anului.
 16. 16. Multumim! Ne puteti contacta:Liana Buzea Simona CamburuInitiator si Coordonator Coordonator Fundraisinge-mail: liana.buzea@plantamfaptebune.ro e-mail: simona.camburu@plantamfaptebune.rocell: +40 762 448 555 cell: +40 762 44 88 66

×