Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

PFBRo instructaj voluntari 2015

1,084 views

Published on

Ca să iasă împădurirea națională, te rugăm citește prezentarea aceasta.

Published in: Government & Nonprofit
  • Be the first to comment

PFBRo instructaj voluntari 2015

  1. 1. Instructaj voluntari împădurire na ionalăț România, 2015
  2. 2. Crestem si protejam paduri in Romania 1 milion de puieti pe 14 noiembrie 2015
  3. 3. Din aprilie 2013 avem Inaltul Patronaj al ASR Principesa Margareta a Romaniei
  4. 4. Programul zilei de actiune Participare pe plantatie 08:00 Plecare spre planta ieț 09:30 Sosire la planta ieț 09:45 Pregatire, instruire (instructajul de la fata locului) 10:00 Incepe actiunea de plantare 14:00 Masa 15:00 Plecarea spre casa Plantare cu puieti de la stand 08:00 – 09:00 Ridicarea puie ilor de laț standuri standurile oficiale vor fi comunicate aici, cu 2 săptămâni înainte de ac iune.ț 09:00 – 10:00 de plasarea spre locul selectat de grupul tau 10:00 – 11:00 Plantarea independentă se recomanda in acest interval orar „oficial” Pentru includerea in numaratoarea copacilor ESTE NECESARA rapotarea în aplica ia de smartphone în intervalul orarț oficial 11:00 Liber. Urmareste website-ul oficial pentru a afla rezultatele
  5. 5. Alte informatii 1. La ora si locul agreat de comun acord, va intalniti si va imbarcati in masina / autocare. 2. Este important sa ajungeti cel mai tarziu la ora 10:00 la locul plantatiei. 3. Ruta de parcurs: responsabilul grupului /soferul are coordonatele plantatiei 4. La locul de plantare parcati masina cat mai departe de drum. 5. Odata ajunsi, va rugam contactati-va responabilul din partea “Plantam fapte bune in Romania” pentru a fi indrumati spre parcela voastra de plantare. 6. Va rugam ascultati cu atentie si rabdare instructajul organizatorilor. Dupa instructaj, veti semna un proces verbal la fata locului (prin care consemnati ca ati luat la cunostinta masurile de siguranta). Toata procedura ar putea dura maximum 10 minute. 7. Plantati conform instructajului primit. Orice probleme apar, responsabilul cu grupul vostru va fi la fata locului pentru a va ajuta sa le rezolvati. 8. In momentul parasirii locului de plantare, anuntati organizatorii si predati uneltele. Va rugam nu lasati mizerie in urma voastra.
  6. 6. Instructiuni Pentru o buna desfasurare a activitatilor va rugam sa tineti cont de urmatoarele informatii: Tinuta obligatorie (va rugam purtati imbracaminte si incaltaminte lejera, propice actiunilor de plantare / gradinarit; tineti de asemenea cont de conditiile meteo) Protectia personala (asigurati-va ca aveti o trusa de prim ajutor) Parcarea (daca veniti cu masini personale, va rugam parcati regulamentar) Afectiunile (comunicati de la bun inceput orice afectiuni; daca apare starea de rau, va rugam opriti lucrul si notificati organizatorii) Mancarea si apa (mancati sanatos dimineata si aduceti cu voi fructe, sandwhich si apa) Instructia la fata locului (va rugam ascultati inginerii silvici cu atentie si rabdare) In timpul desfasurarii acestor actiuni in beneficiul comunitatii, va rugam NU utilizati urmatoarele: alcool, substante halucinogene, limbaj licentions, agresiuni fizice asupra altor participanti, utilizarea echipamentelor pe post de arma (chiar si in gluma).
  7. 7. Succes la impadurire!

×