PPT Mètode Ward

497 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
497
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

PPT Mètode Ward

 1. 1. Activitats per a treballar...El mètode Ward
 2. 2. IntroduccióBasant-nos en les principalscaracterístiques del mètode Ward,les nostres activitats es basen en eldesenvolupament de la competènciaen relació a l’expresió corporal, lavocalització i l’entonació de la veu.
 3. 3. IntroduccióHem creat un fil conductor, una situacióhipotètica que consisteix en el suposatrobatori de les notes i les figuresmusicals per part d’un lladre. L’objectiudels alumnes és superar una sèrie dereptes (tasques) per aconseguir retornarles notes i les figures a l’aula de música.
 4. 4. Les activitats
 5. 5. 1. Activitat per a treballar la vocalització del infantsOrganització: - Organització inicial individual - Organització grupal al final de l’activitatMaterials utilitzats: - Una bossa - Tants paperets amb la representació al pentagrama amb les notes com alumnes al grupEspai: - Espai aula si no hi ha molts obstacles, no obstant recomanem fer l’activitat al pavelló esportiu o al pati
 6. 6. Desenvolupament de l’activitat* Col·locarem tants paperets amb la representacióde les notes com alumnes hi hagi al grup.* Cada alumne haurà d’agafar un paperet i ficar-se’la la butxaca després d’haver vist la nota que s’hirepresenta.* Els infants s’han de desplaçar per l’espaiassenyalat vocalitzant les notes sense emetre cap so.* L’objectiu és que tots els alumnes es vaginagrupant en fileres amb els altres alumnes queestiguin vocalitzant la mateixa nota.
 7. 7. 2. Activitat per a treballar elritme I l’expressió corporal dels infantsOrganització: - Grupal (aprofitant els grups constituïts a l’activitat anterior).Espai: - Espai aula si no hi ha molts obstacles, no obstant recomanem fer l’activitat al pavelló esportiu o al pati
 8. 8. Desenvolupament de l’activitat* Cada grup d’alumnes que abans representava unanota ara passarà a representar una figura amb el seutemps determinat.* A banda d’utilitzar les mans per a marcar el tempsde la figura també s’hauran d’inventar un moviment(expressió corporal) per acompanyar les mans.
 9. 9. 3. Activitat per a treball el ritme, l’entonació i l’expressió corporalOrganització: - Grupal (aprofitant els grups constituïts a l’activitat anterior).Espai: - Espai aula si no hi ha molts obstacles, no obstant recomanem fer l’activitat al pavelló esportiu o al pati
 10. 10. Desenvolupament de l’activitat* La mestra amb l’ajuda dels propis infants ha derepresentar una cançó amb el ritme col·locant elsinfants un al costat de l’altre segons el valor de lafigura que representen.* A banda de representar le ritme no hem d’oblidarque cada figura es representarà conjuntament amb elmoviment que han creat abans.* Així doncs, cada grup d’alumnes entonarà una partde la cançó, essent el resultat final la correlaciód’una canço.
 11. 11. Lesconclusions
 12. 12. *L’objectiu de l’activitat 1 és la vocalització de lesnotes musicals sense emetre cap so per part delsinfants.*Tant l’objectiu de l’activitat 2 com el de l’activitat 3estan centrats amb el ritme, la creació pròpia(partint de les seves experiències) i l’expressiócorporal.* Els ítems desenvolupats amb els objectius, estanestretament relacionats amb el mètode Ward.

×