Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vacature electrical engineer eas

5,646 views

Published on

Jij hebt altijd een antwoord klaar, dankzij je vergaande technische inzicht en gedegen systeemkennis die je weet toe te passen bij elke fase van de productontwikkeling. Met het klantbelang voorop. Is het antwoord niet direct voor handen, dan weet je deze te vinden door je enthousiasme voor technische innovaties. Je bent meer dan techneut, je bent betrokken vanaf de conceptfase tot en met de uiteindelijke inbedrijfname en nazorg van de installaties en projecten. De engineers bij EASchangesystems pakken alles aan.

Ter versterking van ons team op het hoofdkantoor van EAS Europe B.V. in Renswoude, zijn wij op zoek naar een fulltime:

Electrical Engineer

Binnen deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen, ontwerpen, uitvoeren én verbeteren van onze bestaande en nieuwe producten. Je gaat samen met je directe collega’s aan de slag met het begeleiden van projecten. Jullie maken lay-outs voor o.a. nieuwe en bestaande productielijnen waar de producten van EAS ingezet worden. De (verkoop)tekeningen worden vervolgens uitgewerkt en gedetailleerd op verzoek van de project managers.

Published in: Engineering
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vacature electrical engineer eas

  1. 1. 1 | 2 EASchangesystems heeft een wereldwijde reputatie voor innovatieve excellentie in Quick Mold Change (QMC) en Quick Die Change (QDC) technologie. Daarnaast wordt door onze hoge kwaliteit mono- en multi koppelingen een diversiteit aan branches bediend. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de automotive industrie, maar ook de chemische en de medische industrie bieden wij oplossingen. EASchangesystems helpt bedrijven bij het optimaliseren van het productieproces met just-in- time oplossingen die de snelheid, flexibiliteit en veiligheid verhogen. Ter versterking van ons team op het hoofdkantoor van EAS Europe B.V. in Renswoude, zijn wij op zoek naar een fulltime: Electrical Engineer Binnen deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen, ontwerpen, uitvoeren én verbeteren van onze bestaande en nieuwe producten. Je gaat samen met je directe collega’s aan de slag met het begeleiden van projecten. Jullie maken lay-outs voor o.a. nieuwe en bestaande productielijnen waar de producten van EAS ingezet worden. De (verkoop)tekeningen worden vervolgens uitgewerkt en gedetailleerd op verzoek van de project managers. Jij hebt altijd een antwoord klaar, dankzij je vergaande technische inzicht en gedegen systeemkennis die je weet toe te passen bij elke fase van de productontwikkeling. Met het klantbelang voorop. Is het antwoord niet direct voor handen, dan weet je deze te vinden door je enthousiasme voor technische innovaties. Je bent meer dan techneut, je bent betrokken vanaf de conceptfase tot en met de uiteindelijke inbedrijfname en nazorg van de installaties en projecten. De engineers bij EASchangesystems pakken alles aan. De functieomschrijving - zelfstandig en in teamverband projecten uitvoeren voor bestaande producten, voornamelijk magnetische spansystemen en transportwagens voor mallen en matrijzen. - het bedenken van oplossingen voor nieuwe producten. - de benodigde technische input leveren bij het opstellen van specificaties met eenduidige vastlegging van de afspraken; - maken en uitwerken/detailleren van tekeningen en het samenstellen van de documentatie; Het profiel - afgeronde opleiding op minimaal HTS niveau elektrotechniek of mechatronica; - uitstekende kennis van besturingstechniek en elektrotechniek/elektronica, vooral toegepast op industriële automatisering; - programmering in IEC61131-3 PLC languages zoals Ladder, ST (voornamelijk), FBD behulp van Siemens Step 7 of andere IDE zoals Straton; - programmeren in C, C ++, VBA taal (Atollic, Visual Studio of andere IDE) - gewend te werken met CAD-software, zoals AutoCad Electrical, liefst ook met Inventor® 3D CAD-software; - minstens 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring als Electrical Engineer of vergelijkbaar;
  2. 2. 2 | 2 - kennis en ervaring met CE en machinerichtlijnen is een pré; - In staat om projecten zelfstandig te beheren; - goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; - beheersing van het totale MS-office pakket, inclusief VBA-programma’s; Jouw vaardigheden - uitstekende contactuele en communicatieve eigenschappen; - klantgericht met een groot inlevingsvermogen; - resultaatgerichte en besluitvaardige houding; - in staat om problemen te herkennen en op te lossen; - accuraat; - stressbestendig, je behoudt het overzicht; - zelfstandig, maar je weet gebruik te maken van de expertise van je collega(s). Onze organisatie Bij EASchangesystems doen we veel met weinig. Deze nuchtere aanpak zie je ook terug in ons team. Elke medewerker vindt het belangrijker om een goed resultaat neer te zetten dan een eigen stempel te drukken. En dat vinden wij dan ook belangrijk, inzet wordt gewaardeerd. We zijn een middelgrote, praktisch ingestelde organisatie die snel schakelt en creatief weet in te spelen op wensen vanuit de markt. Langdurige relaties gaan we aan met onze klanten, onze leveranciers en ons personeel. Dankzij deze aanpak hebben we al jaren een stabiele groei. Het aanbod Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt. Initiatief en verantwoordelijkheid wordt verwacht en gewaardeerd. Daarnaast is er voldoende ruimte voor humor en gezelligheid. Een marktconform salaris met prima secundaire voorwaarden. Het gaat om een tijdelijk contract met de intentie tot een vast dienstverband. Je sollicitatie Zie jij jezelf werken bij een groeiende onderneming? Voel je jezelf thuis in een internationale werkomgeving? Geen 9 tot 5 instelling, maar je hebt een positieve en flexibele werkhouding? Vind je het belangrijk om samen naar een waardevol resultaat toe te werken? Antwoord je met een volmondig ja en voldoe je daarbij ook aan het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze interessante vacature. Voor meer informatie over deze vacature bel je met Jacco Welgraven, Global R&D Manager. Hij is te bereiken via het algemene telefoonnummer 0318-477013 of via email jacco.welgraven@easchangesystems.com. Je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, mag je sturen naar Erika van Laar: erika.van.laar@easchangesystems.com. Acquisitie door Werving & Selectiebureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

×