Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Powerpoint cmc

176 views

Published on

Dominic Boiles.

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Powerpoint cmc

  1. 1. REVOLTES ÀRABS
  2. 2. Començament de les protestes Les protestes en el món àrab és van poder fer present gràcies a l'informació. La major part de la població àrab no entenía tot el que passava en el seu país. Pero gràcies a l'informació que gran part d'ella és va difundir per internet aquests van poder comprendre la situació en que estavèn sotmesos.
  3. 3. Causes de les protestes Les causes més destacades de les revoltes: <ul><li>La pujada de preu dels aliments: En Libia, per exemple, la major part dels habitants no és poden permitir una pujada de preus ja que la renta per cápita és de 8,765 cosa què empobreix més el país i en aquesta mateixa situació estàn altres molts països. </li></ul>
  4. 4. <ul><li>La corrupció: És un factor molt important ja què els líders dels països àrabs són molt intel·ligent què la major part de la seva població és analfabeta i nomès és creu el que escolten i als líders àrabs no els interesa que la seva població sàpiga molt. Però gràcies a joves estudiants que creíen en la democràcia els altres van comprendre. </li></ul>
  5. 5. <ul><li>Impacte d'internet i totes les reds socials i medis de comunicació. </li></ul>
  6. 6. L'importància de les reds socials Les reds socials van jugar un paper molt important en totes les revoltes. Tot va començar en egipte què va ser on és van iniciar totes les revoltes. El govern egipci quan va començar a veure el començament de les protestes va prohibir l'internet. Però els joves van trobar la manera de solucionar aquest petit inconvenient i van accedir a internet. Però el govern va tornar a bloquejar-lo.
  7. 7. Però això no va evitar res; els medis de comunicació van realitzar també una tasca molt important van difondre tot el que és difonía mitjançant el facebook i el twitter i d'aquesta manera res era en vá. Twitter i google és van aliar per formar una gran red social que va ajudar als àrabs.
  8. 8. GRÀCIES PER LLEGIR LA MEVA PRESENTACIÓ!

×