Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
 
<ul><li>Més de 40 anys assessorant a l’escola </li></ul><ul><li>Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? </li></ul><ul...
Més de 40 anys assessorant a l’escola <ul><li>Més de 500 professionals al teu servei </li></ul><ul><li>Més de 40 anys com...
Què cal tenir en compte a l’hora de decidir?
Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? EVA Orientació a l’aprenentatge Entorn col·laboratiu Orientació al grup PLUS...
EVA Orientació a l’aprenentatge Entorn col·laboratiu Orientació al grup Serveis + 1 2 3 Què cal tenir en compte a l’hora ...
Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? <ul><li>Ajudi a orientar la feina de l’equip docent </li></ul><ul><li>Integra...
Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? <ul><li>Es connecti amb MARSUPIAL </li></ul><ul><li>Totes les editorials i ti...
<ul><li>Servei inicial d’instal·lació i configuració </li></ul><ul><li>Servei inicial de migració d’Àgora </li></ul><ul><l...
Entorn col·laboratiu
Entorn col·laboratiu <ul><li>Extensió de l’EVA cap a aula 2.0 </li></ul><ul><li>Permet crear documents i col·laborar amb ...
Entorn col·laboratiu
Ajuda a orientar la feina de l’equip docent Alumne Professor Feina diària Continguts Digitals
Ajuda a orientar la feina de l’equip docent Alumne Professor Feina diària Continguts Digitals
Cal recordar... <ul><li>Ajudi a orientar la feina de l’equip docent </li></ul><ul><li>Integració amb moodle </li></ul><ul...
EVA Entorn Virtual d’Aprenentatge
Entorn Virtual d’Aprenentatge <ul><li>Programari lliure, suportat per una comunitat activa que permet incorporar millores....
Entorn Virtual d’Aprenentatge moodle correu office calendari compartir col·labora r llibres diitals QV jclic presentacions...
Docus (integració d’Àgora)
Integració via MARSUPIAL (SS0)
Integració Jclic
Integració amb SCORM
Integració amb Jclic Informe de qualificacions de les activitats que fa l’alumne
Cal recordar... <ul><li>Es connecti amb MARSUPIAL </li></ul><ul><li>Totes les editorials i tipus de continguts </li></ul><...
Serveis. Per a que la tecnologia funcioni
Serveis <ul><li>Serveis: </li></ul><ul><li>Servei inicial d’instal·lació i configuració </li></ul><ul><li>Servei inicial d...
Modalitats i Costos
Modalitats i costos <ul><li>DOCUS BÀSIC: </li></ul><ul><li>AGORA + EYEOS + Serveis de Suport </li></ul><ul><li>Docus disp...
Moltes Gràcies Per a més informació contacteu amb : Arnau Cristóbal Coordinador DOCUS docus.coordinacio @ docus.cat  Ser...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

2011 06 15 presentacio docus

2,607 views

Published on

Presentació DOCUS

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

2011 06 15 presentacio docus

 1. 2. <ul><li>Més de 40 anys assessorant a l’escola </li></ul><ul><li>Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? </li></ul><ul><li>Entorn col·laboratiu </li></ul><ul><li>Entorn Virtual d’Aprenentatge (EVA) </li></ul><ul><li>Serveis </li></ul><ul><li>Modalitats i costos </li></ul>Agenda
 2. 3. Més de 40 anys assessorant a l’escola <ul><li>Més de 500 professionals al teu servei </li></ul><ul><li>Més de 40 anys compromesos amb el món escolar </li></ul><ul><li>Seleccionant sempre els millors productes i serveis </li></ul><ul><li>Adecuant-nos a les necessitats de cada escola </li></ul><ul><li>Impartint cursos gratuïts de tecnologia a més de 200 escoles. </li></ul><ul><li>Oferint assessorament i solucions eduCAT1x1 a més de 890 centres educatius. </li></ul><ul><li>Treballant sempre per ajudar a les escoles a innovar </li></ul>Servei + Innovació + Compromís
 3. 4. Què cal tenir en compte a l’hora de decidir?
 4. 5. Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? EVA Orientació a l’aprenentatge Entorn col·laboratiu Orientació al grup PLUS Orientació AL centre/docent Backoffice operatiu Serveis 1 2 3 4
 5. 6. EVA Orientació a l’aprenentatge Entorn col·laboratiu Orientació al grup Serveis + 1 2 3 Què cal tenir en compte a l’hora de decidir?
 6. 7. Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? <ul><li>Ajudi a orientar la feina de l’equip docent </li></ul><ul><li>Integració amb moodle </li></ul><ul><li>Integració SSO amb l’EVA </li></ul><ul><li>Convisqui autonomia amb organització </li></ul><ul><li>LOPD espanyola </li></ul>Un entorn col·laboratiu cap a l’aula 2.0
 7. 8. Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? <ul><li>Es connecti amb MARSUPIAL </li></ul><ul><li>Totes les editorials i tipus de continguts </li></ul><ul><li>Integrada amb ATRIA </li></ul><ul><li>Permeti continguts externs i interns </li></ul><ul><li>Integri les puntuacions en un sol espai </li></ul><ul><li>SSO i LOPD </li></ul>EDITORIALS MARSUPIAL Un entorn virtual d’aprenentatge integrat
 8. 9. <ul><li>Servei inicial d’instal·lació i configuració </li></ul><ul><li>Servei inicial de migració d’Àgora </li></ul><ul><li>Servei d’administració i adhesions </li></ul><ul><li>Servei d’assegurament 24x7 </li></ul><ul><li>Servei de còpia de seguretat i restauració </li></ul><ul><li>Suport a usuaris telefònic i telemàtic </li></ul>Què cal tenir en compte a l’hora de decidir? Un SERVEI que garanteixi la solució
 9. 10. Entorn col·laboratiu
 10. 11. Entorn col·laboratiu <ul><li>Extensió de l’EVA cap a aula 2.0 </li></ul><ul><li>Permet crear documents i col·laborar amb els companys a través d’una plataforma web. </li></ul><ul><li>L’alumne accedeix des de qualsevol navegador. </li></ul><ul><li>Permet accedir directament a l’EVA. </li></ul><ul><li>Protecció de Dades (LOPD) </li></ul><ul><li>Single Sign On (SSO) </li></ul>
 11. 12. Entorn col·laboratiu
 12. 13. Ajuda a orientar la feina de l’equip docent Alumne Professor Feina diària Continguts Digitals
 13. 14. Ajuda a orientar la feina de l’equip docent Alumne Professor Feina diària Continguts Digitals
 14. 15. Cal recordar... <ul><li>Ajudi a orientar la feina de l’equip docent </li></ul><ul><li>Integració amb moodle </li></ul><ul><li>Integració SSO amb l’EVA </li></ul><ul><li>Convisqui autonomia amb organització </li></ul><ul><li>LOPD espanyola </li></ul>Un entorn col·laboratiu cap a l’aula 2.0
 15. 16. EVA Entorn Virtual d’Aprenentatge
 16. 17. Entorn Virtual d’Aprenentatge <ul><li>Programari lliure, suportat per una comunitat activa que permet incorporar millores. </li></ul><ul><li>Derivat d’Àgora, assegura la compatibilitat: </li></ul><ul><ul><li>Amb Editorials (Marsupial) </li></ul></ul><ul><ul><li>Amb Àtria </li></ul></ul><ul><ul><li>Amb continguts dels mestres (SCORM, JClic, ...) </li></ul></ul><ul><li>Migració total de tots els continguts moodle </li></ul><ul><li>Protecció de Dades (LOPD) </li></ul><ul><li>Single Sign On (SSO) </li></ul>
 17. 18. Entorn Virtual d’Aprenentatge moodle correu office calendari compartir col·labora r llibres diitals QV jclic presentacions so vídeo imatge wiki correu office calendari compartir col·laborar moodle wiki imatge vídeo so presentacions jclic QV llibres digitals Aula 2.0
 18. 19. Docus (integració d’Àgora)
 19. 20. Integració via MARSUPIAL (SS0)
 20. 21. Integració Jclic
 21. 22. Integració amb SCORM
 22. 23. Integració amb Jclic Informe de qualificacions de les activitats que fa l’alumne
 23. 24. Cal recordar... <ul><li>Es connecti amb MARSUPIAL </li></ul><ul><li>Totes les editorials i tipus de continguts </li></ul><ul><li>Integrada amb ATRIA </li></ul><ul><li>Permeti continguts externs i interns </li></ul><ul><li>Integri les puntuacions en un sol espai </li></ul><ul><li>SSO i LOPD </li></ul>EDITORIALS MARSUPIAL Un entorn virtual d’aprenentatge integrat
 24. 25. Serveis. Per a que la tecnologia funcioni
 25. 26. Serveis <ul><li>Serveis: </li></ul><ul><li>Servei inicial d’instal·lació i configuració </li></ul><ul><li>Servei inicial de migració d’Àgora </li></ul><ul><li>Servei d’administració i adhesions </li></ul><ul><li>Servei d’assegurament 24x7 </li></ul><ul><li>Servei de còpia de seguretat i restauració </li></ul><ul><li>Suport a usuaris telefònic i telemàtic </li></ul>
 26. 27. Modalitats i Costos
 27. 28. Modalitats i costos <ul><li>DOCUS BÀSIC: </li></ul><ul><li>AGORA + EYEOS + Serveis de Suport </li></ul><ul><li>Docus disponible les 24 hores </li></ul><ul><li>Escriptori Virtual EyeOS </li></ul><ul><li>Serveis d'Administració i Adhesions </li></ul><ul><li>Serveis d’Assegurament (Backup i Restauració) </li></ul><ul><li>Atenció a Usuaris (Telefònic i Telemàtic) </li></ul><ul><li>Migració plataforma Agora actual i implantació nou Docus. </li></ul><ul><li>SSO (Single Sign On) </li></ul><ul><li>LOPD. Garantitzem la Llei de Protecció de Dades </li></ul><ul><li>DOCUS PLUS: </li></ul><ul><li>DOCUS BÀSIC + Aplicacions de Gestió </li></ul><ul><li>Control d'Assistència a Classe </li></ul><ul><li>Gestió de Reserva d'Espais i Aules </li></ul><ul><li>Gestió de traspàs d'instruccions per a Suplències </li></ul><ul><li>Tauló de Comunicacions de Centre (Sortides, Excursions...) </li></ul><ul><li>Control d’Atenció </li></ul><ul><li>dels Alumnes </li></ul>4,20 € 6,20 € 100% Subvencionat Professorat sense cost!
 28. 29. Moltes Gràcies Per a més informació contacteu amb : Arnau Cristóbal Coordinador DOCUS docus.coordinacio @ docus.cat Servei + Innovació + Compromís Tota la informació de Docus a http :// www.abacus.coop /educat1x1-docus Tota l’informació de serveis eduCAT1x1 a http :// www.abacus.coop /educat1x1 Per demanar una demostració ompliu el formulari que trobareu http://www.docus.cat

×