Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Katleena kortesuo: Tee itsestäsi brändi

5,007 views

Published on

Katleena Kortesuon viisi vinkkiä oman henkilöbrändin kehittämiseen! Tutustu koko kirjaan: Tee itsestäsi brändi - asiantuntijaviestintä livenä ja verkossa

Published in: Education
 • Organised common sense, siitähän on kyse. Hyödynnä vahvuuksiasi ja hyväksy heikkoutesi. Treenaa! Taitavatkin tyypit treenaavat.
  Puhekupliin kaipaan isompaa fonttia...
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Katleena kortesuo: Tee itsestäsi brändi

 1. 1. Miten teet henkilöbrändin?
 2. 2. Miten teet henkilöbrändin? Hei! Olen Katleena ja rustasin juuri kirjan tästä aiheesta.
 3. 3. Miten teet henkilöbrändin? Tuo otsikko on muuten huijausta. Kukaan ei voi tehdä henkilöbrändiä.
 4. 4. Miten teet henkilöbrändin? Kuinka edesautat henkilöbrändisi syntymistä? Nyt on parempi!
 5. 5. Vinkki 1 Kerron tässä esityksessä viisi vinkkiä, ja loput ovat kirjassa.
 6. 6. Löydä oma persoonasi. Ei haittaa, jos pieni jännittäminen näkyy. Vitsejä ei ole pakko kertoa väkisin. Omaa kokemusta ei tarvitse suurennella. Myönnä olevasi sen ikäinen kuin olet. On turha esittää jotain, mitä ei oikeasti ole. Ujon ei tarvitse esittää rehvakasta. Ihmisellä on lupa olla oma itsensä. Oman tietämättömyytensä saa paljastaa.
 7. 7. Löydä oma persoonasi. Ei haittaa, jos pieni jännittäminen näkyy. Vitsejä ei ole pakko kertoa väkisin. Omaa kokemusta ei tarvitse suurennella. Myönnä olevasi sen ikäinen kuin olet. On turha esittää jotain, mitä ei oikeasti ole. Ujon ei tarvitse esittää rehvakasta. Ihmisellä on lupa olla oma itsensä. Oman tietämättömyytensä saa paljastaa. Vain aitous on uskottavaa. Sen pohjalta voi syntyä brändi.
 8. 8. Vinkki I1 Suosikkini!
 9. 9. Usko intuitioosi. Kun opit tunnistamaan syyt, tiedät nopeasti, milloin intuitiosi on oikeassa ja milloin ei. Intuitiosi on alitajunnan tuottamaa. Sillä on aina syynsä. Näin pystyt tekemään nopeampia ja parempia päätöksiä. Opettele tunnistamaan alitajuntasi syyt.
 10. 10. Usko intuitioosi. Kun opit tunnistamaan syyt, tiedät nopeasti, milloin intuitiosi on oikeassa ja milloin ei. Intuitiosi on alitajunnan tuottamaa. Sillä on aina syynsä. Näin pystyt tekemään nopeampia ja parempia päätöksiä. Opettele tunnistamaan alitajuntasi syyt. Vaikka intuitioni kehottaa pakenemaan, se ei aina ole oikeassa.
 11. 11. Vinkki I1I Oooh!
 12. 12. Kehitä omaa persoonaasi. Kokemusta on lupa kerätä lisää. Ahmi kaikenlaista tietoa. Ujo voi opetella sietämään esiintymistä – jotkut oppivat jopa nauttimaan siitä. Opettele suhtautumaan uudella tavalla asioihin, jotka ärsyttävät sinua. Taltioi esiintymisiäsi ja puhettasi ja analysoi niitä.
 13. 13. Kehitä omaa persoonaasi. Kokemusta on lupa kerätä lisää. Ahmi kaikenlaista tietoa. Ujo voi opetella sietämään esiintymistä – jotkut oppivat jopa nauttimaan siitä. Opettele suhtautumaan uudella tavalla asioihin, jotka ärsyttävät sinua. Taltioi esiintymisiäsi ja puhettasi ja analysoi niitä. Jos hyväksyy kaikki huonot puolensa, ei koskaan kehity. ” Mä nyt vaan satun oleen tällänen. ”
 14. 14. Vinkki IV Tämän suhteen minulla on oma lehmä ojassa.
 15. 15. Kehitä kirjoitustaitojasi. Kun löydät hyvän kirjan tai blogin, analysoi sen kieli. Mitkä keinot tekevät tekstistä laadukasta? Kieli on ajattelua. Epäselvä kielenkäyttö kertoo epäselvästä ajattelusta. Harjoittele: Perusta blogi. Tarjoa kustantajille kirjaideoita. Kauppaa kolumnejasi lehtiin. Lue paljon hyvää kirjallisuutta.
 16. 16. Kehitä kirjoitustaitojasi. Kun löydät hyvän kirjan tai blogin, analysoi sen kieli. Mitkä keinot tekevät tekstistä laadukasta? Kieli on ajattelua. Epäselvä kielenkäyttö kertoo epäselvästä ajattelusta. Harjoittele: Perusta blogi. Tarjoa kustantajille kirjaideoita. Kauppaa kolumnejasi lehtiin. Lue paljon hyvää kirjallisuutta. Antiikin aikaan pärjättiin puhetaidoilla. Nykyään tarvitaan kirjoitustaitoja.
 17. 17. Vinkki V Olen yhä täällä!
 18. 18. Arvosta itseäsi. Älä lue nimettömiä, aggressiivisia keskusteluita (vaikka ne koskisivat sinua). Älä tee ilmaiskeikkoja, ellei kyse ole hyväntekeväisyydestä. Ole ylpeä saavutuksistasi, mutta älä liioittele niitä. Älä alennu kinaamaan verkossa. Kirjoita aina omalla nimelläsi. Älä anna alennusta. Muuten joudut hintakilpailuun.
 19. 19. Arvosta itseäsi. Älä lue nimettömiä, aggressiivisia keskusteluita (vaikka ne koskisivat sinua). Älä tee ilmaiskeikkoja, ellei kyse ole hyväntekeväisyydestä. Ole ylpeä saavutuksistasi, mutta älä liioittele niitä. Älä alennu kinaamaan verkossa. Kirjoita aina omalla nimelläsi. Älä anna alennusta. Muuten joudut hintakilpailuun. Kukas kissan hännän nostaa, ellei kissa itse.
 20. 20. Bonusvinkki Nyt kyllä yllätyit!
 21. 21. Matki ja kopioi. Kun lisäät vanhaan ideaan oman persoonasi, saat jotain täysin uutta. Kaikki maailmassa on jo keksitty. Sinun täytyy vain tehdä vanhoista ideoista oma yhdistelmäsi ja sovelluksesi. Opi muiden virheistä, niin et tee samoja mokia.
 22. 22. Matki ja kopioi. Kun lisäät vanhaan ideaan oman persoonasi, saat jotain täysin uutta. Kaikki maailmassa on jo keksitty. Sinun täytyy vain tehdä vanhoista ideoista oma yhdistelmäsi ja sovelluksesi. Opi muiden virheistä, niin et tee samoja mokia. Moni bisnes elää kopioinnista. Moni bisnes elää kopioinnista. Moni bisnes elää kopioinnista. Moni bisnes elää kopioinnista.
 23. 23. Kiitokset! Minut löydät osoitteesta www.eioototta.fi Ja minut voit ostaa Docendon verkkokaupasta .

×