Bmd opdracht 6.1

351 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bmd opdracht 6.1

 1. 1. Opdracht 6 –Finale- Door D13ntjuh
 2. 2.  Veel kleuren Ontdekkingshuis Slaapkamer mevrouw Jaspers, midden van het huis Budget: -
 3. 3. Heey! Ik ben Dieno, deeigenaresse van Dieno Creations.Speciaal voor deze opdracht hebik besloten om jullie zelf eenrondleiding te geven. Dit doe ikniet alleen. Ik heb mijn neefjeDelano mee genomen om mijhierbij te helpen!Ik zal jullie eerst de plattegrondvan het gebouw laten zien
 4. 4. 1e verdiepingBegane grond Er is helaas iets fout gegaan met het maken van de plattegrond. Veel spullen in de kamers zijn er niet op gekomen. Maar de indeling valt nog wel te zien.
 5. 5. Dak2e verdieping Er is helaas iets fout gegaan met het maken van de plattegrond. Veel spullen in de kamers zijn er niet op gekomen. Maar de indeling valt nog wel te zien.
 6. 6. Kelder
 7. 7. Dan is het nu tijd om eens eenkijkje binnen te nemen!
 8. 8. Bij binnenkomst ziet u meteen het digitaleaquarium.Links is de trap naar de kelder en rechts is detrap naar boven.
 9. 9. Naast de trap naar beneden zitten de deuren naar de toiletten(2x), garage, slaa pkamer en naar de tuin.Naast de trap naar boven bevindt zich een gang. Hieraan zitten dewoonkamer, eetkamer en keuken.
 10. 10. Het is mogelijk voor de kinderen om hier hun huiswerk te maken.We hebben besloten om de kleuren inde woonkamer vrij neutraal tehouden. Zodat hier ook gastenontvangen kunnen worden.
 11. 11. Aan de woonkamer grenst ookde speelkamer. Deze kamer isafgesloten door middel van eengordijn.
 12. 12. De eetkamer heeft als hoofdkleurblauw. Er staan hier 7 tafelstoelenen 3 peuterstoelen.
 13. 13. De keuken heeft duidelijk alshoofdkleur roze. Er is ook eenkeukeneiland, waar aan deachterkant gezeten kan worden. De kinderen kunnen dan, al zittend, helpen met koken.
 14. 14. In de garage staat een grotegezinsauto, fietsen, kinderfietsenen scooters. Ook staan de wasmachine en de droger hier.
 15. 15. In de slaapkamer zit ook dewerkkamer voor mevrouw Jaspers. Zekan hier rustig ongestoord werken.
 16. 16. De kamer van mevrouw Jaspers ismisschien niet midden in het huis.Maar vanuit haar slaap-/ werkkamerkan ze alles wat er buiten gebeurtgoed in de gaten houden.
 17. 17. Vanuit de slaapkamer heeft mevrouwJaspers ook toegang tot haar eigen privébadkamer. In de badkamer bevinden zich ‘moodlights’. Deze kun je makkelijk van kleur laten veranderen. En dus aanpassen aan je ‘mood’.
 18. 18. Nu is het tijd voor de 1everdieping. De trap is afgesloten met een hek. Dit is voor de veiligheid van de peuters.
 19. 19. Er zijn 3 peuterkamers. Zehebben ongeveer dezelfdeindeling.
 20. 20. Naast de peuterkamerszit ook nog een extrabadkamer.
 21. 21. Op de 1e verdieping is Mocht er dan onverwacht iemand komen, is er altijdook het opslaghok te een bed. Mochten devinden. Hier staan peuters hun knuffelsreservebedden, stoelen kwijt raken, is er altijd, babystoelen, wiegjes, een reserve. Ook kleding waar de kinderen uit zijnkleding, speelgoed gegroeid komt hier te hangen. Het kan altijd nog van pas komen!
 22. 22. Achter deze deur bevindt zich de ruimte voor tieners.
 23. 23. Omdat het 2 eenpersoonsbeddenzijn, kunnen ze ook uit elkaarworden geschoven.
 24. 24. Ook in de jongenskamer kunnen de bedden gemakkelijk uit elkaar worden geschoven.
 25. 25. In beide kamers zitten deuren naar het balkon.
 26. 26. Er zijn hier 2badkamers.
 27. 27. Een inloopkast voor de kledingvan de tieners.En uiteraard een grote spiegel omje gehele outfit te kunnenbewonderen.
 28. 28. Nou lijkt dit een compleetnormale muur… …Maar hier ergens zit een geheime knop… … Die deze geheime deur zichtbaar maakt!
 29. 29. Achter de deur ziteen paal. Deze komtuit in de kelder.
 30. 30. Hier kunnen de tienersgamen, sporten, muziekluisteren, huiswerk maken.Zonder dat ze lastig worden gevallen doorde kleintjes.Ook staan hier spellen die alleen doortieners (of ouder) gespeeld mogen worden.
 31. 31. Ook hier zit een geheime deur, zodatze gewoon weer de trap naar bovenkunnen nemen.

×