BMD opdracht 1

266 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

BMD opdracht 1

 1. 1. Opdracht: 1BUILD MY DREAM 5 Door: D13ntjuh
 2. 2. DE OPDRACHT Klein huisje op een klein kavel Bed, minstens 2 stoelen, tafel, toilet, vuur om te koken, was gelegenheid Veel rommel, verzamel spulletjes Veel planten en bloemen Geen koelkast, lampen en kledingkasten Geen elektriciteit Budget: §12.000
 3. 3. KLEIN HUISJE Hoi! Ik ben Nadine, de eigenaresse van Dieno Creations. Dit seizoen heb ik besloten om alle rondleidingen zelf te doen! Vandaag beginnen we met het huis voor meneer Knak. Maar nu eerst een plattegrond.
 4. 4. PLATTEGROND1. Woongedeelte2. Slaapkamer3. Badkamer
 5. 5. KLEIN HUISJE Het huisje is aan de buitenrand van de stad gelegen. Hierdoor kan je makkelijk naar de stad, maar heb je toch nog de rust van de bossen. We hebben gekozen voor een locatie tegenover de kringloopwinkel. Hier kan meneer Knak tegen leuke prijzen nieuwe hebbedingetjes kopen voor zijn huis, en hoeft hij er niet erg ver voor te lopen. *We hebben het originele kavel verkleind tot 10x15
 6. 6. WOONGEDEELTE In het woongedeelte hebben we alles gecombineerd. De woonkamer, keuken, eetkamer en hal. Op het aanrecht is een klein kasje te vinden, hierin blijft de groente langer goed.We hebben er een soort bungalowvan gemaakt. Met de kaarsen en deopenhaard doet dit warm aan.
 7. 7. WOONGEDEELTE De inrichting komt allemaal bij de kringloopwinkel vandaan.
 8. 8. SLAAPKAMER In de slaapkamer staat een bed. Ook hebben we gezorgd voor een slaapzak, voor als de ‘roots’ roepen en meneer Knak buiten in de tuin zou willen slapen.
 9. 9. BADKAMER De badkamer staat lekker vol met planten, zo voelt meneer Knak zich hier ook thuis. En word er meer zuurstof ontwikkeld waardoor de vieze luchtjes sneller verdwijnen.In de badkamer is het toilet te vinden.Ook staat hier de waskan. Deze kangevuld worden bij de kraan in hetwoongedeelte en kan daarna gebruiktworden om zichzelf te wassen.
 10. 10. BUITENBuiten hebben we een vuurkorfstaan. Hier kan het eten op wordenopgewarmd. De emmers in de hoek kunnen gebruikt worden om de plantjes water mee te geven, of om kleding te wassen.
 11. 11. BUITEN De tuin hebben we aangekleed met, willekeurig geplaatste, groente en fruit planten. Ook ligt er hier een stapel hout voor de openhaard en de vuurkorf buiten.
 12. 12. BUITEN
 13. 13. TECHNISCHE INFORMATIE Dit was een rondleiding door het huis wat wij voor meneer Knak hebben gemaakt. De totale kosten: §11.999 Nu volgen nog wat impressie foto’s
 14. 14. IMPRESSIEFOTO
 15. 15. IMPRESSIEFOTO
 16. 16. IMPRESSIEFOTO
 17. 17. Opdracht: 1BUILD MY DREAM 5 Door: D13ntjuh

×