BMD 5 opdracht 2

304 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

BMD 5 opdracht 2

 1. 1. Opdracht:2BUILD MY DREAM 5 Door: D13ntjuh
 2. 2. DE OPDRACHT Verbouw een huis voor de familie van Dam Thema hobbykamer: Muziek & Carnaval Een gezellig terras Speeltuin Moestuin De buitenkant van het huis moet zo blijven Budget: §450.000
 3. 3. HUIS VERBOUWING Hey! Welkom bij de verbouwing van het huis van de familie van Dam. Laten we beginnen met een plattegrond. Zodat jullie kunnen zien wat waar zit.
 4. 4. PLATTEGROND1. Hal2. Woonkamer3. Toilet4. Washok5. Keuken6. Eetkamer7. Garage8. Overloop9. Slaapkamer Jacobus10. Slaapkamer Johannes11. Slaapkamer Brechje12. Badkamer13. Master Bedroom14. Badkamer Dit is tevens de volgorde die we aanhouden tijdens de rondleiding. m.u.v. de garage
 5. 5. PLATTEGROND 14. Zolder 15. Rommelkamertje 16. Hobbykamer Dit is tevens de volgorde die we aanhouden tijdens de rondleiding. m.u.v. de garage
 6. 6. EIKENBASTLAANDit is het huis wat jullie haddengevonden. Aan de Eikenbastlaan 325.We hebben de binnenkant van het huishelemaal gestript, en opnieuwopgebouwd Kom! Dan zal ik jullie de binnenkant laten zien!
 7. 7. HAL In de hal zijn er 2 open doorgangen. Eentje gaat naar de woonkamer (links van de trap) en eentje gaat naar de keuken/eetkamer (rechts van de trap).Van de 2 gesloten deuren gaat delinker richting het toilet en de rechternaar het washok.
 8. 8. WOONKAMERVoor de woonkamer hebben wegekozen voor een moderne, maar tochklassieke indeling. En, zoals gevraagd, is hier ook de speelhoe k voor de kinderen te vinden
 9. 9. TOILET Het toilet is van alle gemakken voorzien. Er is zelfs een potje geplaatst voor de aller kleinste onder ons!
 10. 10. WASHOK In het washok staat een wasmachine en een droger. Ook hebben we hier een rek geplaatst. Kleding die uit de droger komt kan dan meteen worden opgehangen, zo is kans op kreukels kleiner en dit scheelt weer strijkwerk!
 11. 11. KEUKEN In de ruime keuken vinden we alles wat je nodig hebt om te koken. We hebben ook barkrukken erbij gezet, voor als mevrouw van Dam gaat bakken met de Hier vind je ook kids. een boekenkast. Voor alle recepten boeken. En op het prikbord (rechts) kunnen ook recepten
 12. 12. EETKAMER De keuken en de eetkamer word gescheiden door een ruime open doorgang.
 13. 13. EETKAMERWe hebben gekozen voor eenruime eettafel. Als er dan vriendjesof vriendinnetjes komen spelen enblijven eten, hebben hun ook eenplekje. Voor kleine Brechje hebbenwe het mooiste plekje aan de tafelgereserveerd!
 14. 14. EETKAMER In de eetkamer hebben we ook een bar geplaatst… Uiteraard moest deze uitvoerig getest worden!Oké. Ik moettoegeven. Dit ->is niet mijncharmantstefoto ooit…
 15. 15. 1E VERDIEPINGDe tuin en de garage doen we later.We gaan nu naar boven toe!
 16. 16. OVERLOOPOp de 1e verdieping vinden we alle 4de slaapkamers en 2 badkamers.
 17. 17. SLAAPKAMER JACOBUSVoor de tweeling hebben wepiratenkamers gemaakt. Om eventuelejaloezie te voorkomen zijn beide kamersgelijk ingericht, alleen de kleuren zijnanders.
 18. 18. SLAAPKAMER JOHANNESDe bureau’s hebben we op een veilinggekocht en zijn gebruikt tijdens deopnames van Pirates of Sunlit Tides! Zoals je kunt zien, is de kamer hetzelfde ingericht.
 19. 19. SLAAPKAMER BRECHJE Voor Brechje hebben we een roze vlinderkamer gemaakt!Hier hebben we ook eenschommelstoel neergezet. Zodat zekan schommelen met papa ofmama.
 20. 20. BADKAMERIn de badkamer voorde kinderen staat ookweer een potje voorBrechje.We hebben er 2wasbakkengeplaatst, zodat detweeling makkelijktegelijkertijd huntanden kunnenpoetsen.
 21. 21. MASTER BEDROOMBlauw, groen.Wij zijn maargegaan voorTurquoise. Datis een mooiecombi vanbeiden. Bij wakker worden hebben jullie een mooi uitzicht over Sunset Valley!
 22. 22. MASTER BEDROOM
 23. 23. MASTER BATHROOMDeze badkamer is te bereiken viade rechterdeur in de ouderlijkeslaapkamer.En beschikt over een ruim ligbad,douche, toilet en 2 wastafels.
 24. 24. MASTER BATHROOMIn het grote ligbad kan meneer ofmevrouw van Dam lekkerontspannen. We hebben er ook eenwierrook houder bij gezet, voorultieme ontspanning!
 25. 25. ZOLDER Vanuit hier kan de muziek/carnaval kamer van meneer van Dam bezocht worden, maar ook de rommel/computer kamer
 26. 26. ROMMELKAMERIn deze kamer worden allerlei soortenprularia bewaard. We hebben plankjesaan de muur gehangen, om ze uit tekunnen stallen. Ook staat hier de familie computer.
 27. 27. ROMMELKAMER Na een lange of drukke dag kan hier ook lekker gerelaxt worden met een boek. En, zoals je kan zien, hebben we ook nog wat rommeltjes in de boekenkast gelegd.
 28. 28. MUZIEK/CARNAVAL KAMERBij binnenkomst van In overleg met de huidige prinsdeze kamer staan de Carnaval, hebben we beslotentrofeeën al dat meneer van Dam komendgepresenteerd! Dit zijn jaar door mag gaan alsde prijzen die meneer Prins Carnaval!van Dam gewonnen Daar hoort natuurlijk deze outfitheeft met carnavals van bij, en die kunnen jullie terugvoorgaande jaren vinden in de kast links.
 29. 29. MUZIEK/CARNAVAL KAMER De muur en de vloer in deze kamer zien er misschien wat ongezellig uit. Dit werkt allemaal dempend voor het drumstel en de gitaren. Ook als hier geklust word aan een nieuw carnaval attribuut, kan Brechje gewoon rustig door blijven slapen!
 30. 30. MUZIEK/CARNAVAL KAMERVan horen zeggen weet ik dat meneervan Dam dit jaar carnaval wil vieren inhet leukste dorpje ooit. ‘t Bukkersgat.Hier is het thema dit jaar:Ken ut nog gekker. En wat is er gekker dan het wonderlijke, maar vooral eetbare, wereldje van Willy Wonka? De attributen, de hoed, alles ligt al klaar voor het feest!
 31. 31. TUIN Er is een loungehoek. En voor de mooie zomerdagen hebben we ook een eettafel zet buiten gezet, zodat er lekker gebarbecued kan worden. Zoals gevraagd is er in de achtertuin een terras waar ‘s avonds met vrienden gezeten kan worden. Of lekker met zijn allen rond het kampvuur!
 32. 32. TUINOok aan de moestuin is gedacht.
 33. 33. TUINEn er is een plek waar de kinderenlekker kunnen spelen! Het speelgedeelte is uiteraard uitgebreid op veiligheid getest!
 34. 34. TUIN
 35. 35. GARAGEAan de garagehebben we niet zoveel veranderd. Wehebben een ruimegezinsautoaangeschaft eneentje voor deboodschappen.Ook is er vooriedereen een fietsbeschikbaar
 36. 36. TECHNISCHE INFORMATIE Dit was een rondleiding door het gebouw wat wij voor jullie hebben gemaakt. De totale kosten ben ik per ongeluk vergeten op te schrijven. Maar zijn ongeveer: § 260.000 Nu volgen nog wat impressie foto’s
 37. 37. IMPRESSIEFOTO
 38. 38. IMPRESSIEFOTO
 39. 39. IMPRESSIEFOTO
 40. 40. Opdracht: 2BUILD MY DREAM 5 Door: D13ntjuh

×