Campursari

1,828 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,828
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
85
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Campursari

  1. 1. XI IPA 2 SMA 1 WONOSOBO Jln. Tumenggung Jogonegoro Km.02 Wonosobo
  2. 2. Agus Dwi Widya ( 02 ) Anggreina (08 ) Dewani Prita Sumbadra ( 14 ) Egy Aerani ( 16 ) Intan Anugraheni () Vinessia Paradiss ( 33 )
  3. 3. Irah-irah Lagu : Stasiun Balapan Penyanyi : Didi Kempot
  4. 4. STASIUN BALAPAN Didi Kempot Ning stasiun balapan Kuta solo sing dadi kenangan Kowe karo aku Nalika ngeterke lungamu Ning stasiun balapan Rasane kaya wong kelangan Kowe ninggal aku Ra krasa netes eluh ning pipiku Da a... Dada sayang Da... Slamat jalan Reff: Janji lunga mung sedela Jare sewulan ra ana Pamitmu nalika semana Ning stasiun balapan solo Jare lunga mung sedela Malah tanpa kirim warta Lali apa pancen nglali Yen eling mbok enggal bali
  5. 5. Sawijining wong kang kangen marang wong sing ditresnani. Wong sing ditresnani pamit lunga mung sedhela, nanging nganti seprene ora bali-bali. Saben liwat Stasiun Balapan, pawongan mau mesthi kelingan wong sing ditresnani kang ninggalke dheweke, awit nalika lungane pawongan iku ngeterke wong sing ditresnani nang Stasiun Balapan.
  6. 6. Akeh pada kang duwe sajak a-a-b-b. Tuladhane ana ing pada kapisan lan kapindho sajake an-an-u-u.
  7. 7.  Tetep setya marang wong kang ditresnani sanadyan wis suwe ditinggal lan ora menehi warta.  Aja seneng ingkar janji, ndak nguciwake wong.

×