Profiel in Beeld
Profiel in Beeld is een training 'persoonlijke kracht' met als doel
mensen op zoek naar een baan of opdra...
Profiel in Beeld
Profiel in Beeld is inzetbaar voor
-werkzoekenden onder hoede van een arbeidsmarktintermediair, als
onder...
Profiel in Beeld
Profiel in Beeld bestaat uit modules, alle met als eindresultaat een
eigen persoonlijk videoprofiel.
De m...
Profiel in Beeld
In combinatie kan een training Profiel in Beeld worden
gecompleteerd met de modules
-solliciteren via int...
Profiel in Beeld
Profiel in Beeld levert een video op welke (kan worden) geplaatst op
een (sub)domein van Vimeo, You-Tube ...
Profiel in Beeld
Kosten
Een standaard-training kost 560,- exclusief BTW bij een bezetting
van maximaal 8 personen
Dit is i...
Profiel in Beeld
Mindset
Ten positieve opvallen tussen alle andere werkzoekenden met als
beoogd resultaat een betere kans ...
Profiel in Beeld
Mindset, vervolg
Veel mensen zien, zeker in economisch moeilijker tijden, ambitie en
energie stranden op ...
Profiel in Beeld
Tekst en script
Deelnemers zoeken een goed plekje op en gaan werken aan hun
tekst en script.
In steekwoor...
Profiel in Beeld
Opname
Goed geluid, prachtig licht, professionele regie.
En veel lachen, dat ook. Op de rode slagbutton “...
Profiel in Beeld
Specials
Profiel in Beeld kan ook 'op locatie' worden gegeven.
De voorkeur gaat dan uit naar een locatie ...
Profiel in Beeld
Team Profiel in Beeld
Antwan Radt concept en training
Andrew Howard Wayne concept en art direction, regie...
Profiel in beeld pdf
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Profiel in beeld pdf

659 views

Published on

Profiel in Beeld van De7Mythen. Een route naar succes. Videoprofielen van mensen op zoek naar werk.

Published in: Career
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
659
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
42
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Profiel in beeld pdf

 1. 1. Profiel in Beeld Profiel in Beeld is een training 'persoonlijke kracht' met als doel mensen op zoek naar een baan of opdracht te leren zich uit te spreken over eigen talent & passie via het middel videotraining met als resultaat een betere kans op het verwerven van een baan of opdracht. De training grijpt in op de mindset van de deelnemers en laat mensen verhalen over hun passie en energie. Op dat ene moment, waneer deze passie zichtbaar wordt in de vorm van een oogtwinkeling, dan leggen wij het vast. Juist dat moment zal zichtbaar worden, en deuren doen openen.
 2. 2. Profiel in Beeld Profiel in Beeld is inzetbaar voor -werkzoekenden onder hoede van een arbeidsmarktintermediair, als onderdeel van een traject -werkzoekenden -op eigen initiatief en gelegenheid- met de behoefte aan onderscheidend vermogen tijdens het solliciteren, ten opzichte van andere werkzoekenden -mensen in een outplacementtraject -zelfstandigen (zzp) met de behoefte aan een persoonlijk profiel, in plaats van, of naast, een sterke pitch
 3. 3. Profiel in Beeld Profiel in Beeld bestaat uit modules, alle met als eindresultaat een eigen persoonlijk videoprofiel. De modules zijn toegespitst naar doelgroep. De modules zijn als meer- en minderwerk af te nemen. In principe bestaat Profiel in Beeld uit een eendaagse training, waarin de modules in een vaste volgorde worden aangeboden In ieder geval zijn dit -Mindset -Tekst & script -Opname De trainingslocatie in Rijswijk staat geheel en exclusief ter beschikking, de maximale groepsgrootte is 8. Een trainingsdag moet voelen als een warm bad, een uitje, en is daarom geheel verzorgd.
 4. 4. Profiel in Beeld In combinatie kan een training Profiel in Beeld worden gecompleteerd met de modules -solliciteren via internet -persoonlijke presentatie -resultaatgericht communiceren via social media (voor zzp) -stijloefening; eigen stijl & huisstijl, mix and match Eventueel kan een dag uit 3 dagdelen worden opgebouwd, zodat een avondsessie kan worden aangevuld met een van bovenstaande modules, of een samenstelling van -verkorte- versies Inhoud en arrangement in overleg. Indicatie extra module, per dagdeel 800,- excl BTW inclusief materiaal en verzorging.
 5. 5. Profiel in Beeld Profiel in Beeld levert een video op welke (kan worden) geplaatst op een (sub)domein van Vimeo, You-Tube en Behance. Een video kan ook worden geplaatst op eigen sites of worden ingesloten in email. Een opdrachtgever krijgt een eigen domein en kanaal waarop de verzameling video's kan worden geplaatst. Dit domein kent een eigen webadres (met naam van de opdrachtgever) en kan ook rechtstreeks worden benaderd. Het is mogelijk om meerdere kanalen per opdrachtgever in te richten. Daarnaast krijgt iedere geplaatste video een uniek eigen domein(- nummer) zodat de persoon zelf, of een vertegenwoordiger, de video en begeleidende tekst bij anderen, zoals werkgevers, onder de aandacht kan brengen. Dit kan dus per kanaal of per individu.
 6. 6. Profiel in Beeld Kosten Een standaard-training kost 560,- exclusief BTW bij een bezetting van maximaal 8 personen Dit is inclusief -de standaard modules -oplevering van de video -plaatsing op media, inclusief subdomeinen -verzorging in de vorm van drankjes, lunch en materiaal -een 3 persoons bezetting gedurende de dag (trainer, creative director en persoonlijke assistentie gedurende de dag) De video wordt professioneel opgenomen, uiteraard met regie. De video wordt vakkundig nabewerkt door een creative director. De rechten worden verleend aan de opdrachtgever (de contractpartij)
 7. 7. Profiel in Beeld Mindset Ten positieve opvallen tussen alle andere werkzoekenden met als beoogd resultaat een betere kans op een baan, een betere baan of een nieuwe opdracht. Dat kan. Maar niet zomaar Veel mensen buigen zich over hun brief, cv en, eventueel, hun lijstje referenties en vorige opdrachtgevers. En, over hun elevator-pitch. Net als al die andere mensen, die doen hetzelfde. En als je hetzelfde doet, straal je ook hetzelfde uit. 70% van het eerste contact wordt bepaald door de eerste indruk van de persoon. De waarneming, het gevoel. Bij geen geweldig cv, maar ook bij een geweldig cv, wordt het in beeld komen bij anderen steeds moeilijker. In beeld komen op zo'n manier dat de ander denkt “interessant persoon”, dat is waar de module mindset naar toe werkt.
 8. 8. Profiel in Beeld Mindset, vervolg Veel mensen zien, zeker in economisch moeilijker tijden, ambitie en energie stranden op tegenvallende resultaten en op het mislukken van pogingen om (weer) aan het werk te komen. Het ochtenddeel begint met goede koffie en een goed gesprek. Een gesprek over wat je werkelijk bezighoudt. Liefde, hobby, familie, wensen voor de toekomst, dromen en dagdromen. Iedereen met een pitch wordt uitgenodigd deze in de papierversnipperaar te doen. Letterlijk. Dit gesprek voeren we met elkaar. In het begin onwennig, maar de trainer pakt stevig door. Resultaat: Al na een eerste paar uurtjes zitten mensen in hun comfort-zone, maar dan op een plek waar ze nog niet eerder zijn geweest, of al weer lang geleden. Hun wens-plek. “Aangenaam, mijn naam is Twinkeling”.
 9. 9. Profiel in Beeld Tekst en script Deelnemers zoeken een goed plekje op en gaan werken aan hun tekst en script. In steekwoorden, zeker geen lang verhaal. De video duurt maar zo'n 30 seconden, uiteindelijk. Het is ook niet het verhaal waar je mee binnen wilt komen, maar op 'de klik'. En die klik wordt niet gemaakt op inhoud, maar op het eerste contact, immers. Het uitspreken van die paar zinnen waarvan ogen gaan glimmen, waar energie van uit gaat, dat is waar Profiel in Beeld voor staat. Deelnemers overleggen met elkaar, met de trainers en puzzelen op hun tekst, houding en oefenen, oefenen en oefenen. Soms hilarisch, vaak mooi, altijd zinnig. Tegelijkertijd wordt samen ook gelunched. Met de nadruk op samen.
 10. 10. Profiel in Beeld Opname Goed geluid, prachtig licht, professionele regie. En veel lachen, dat ook. Op de rode slagbutton “That's was easy” wordt veelvuldig hard geslagen. Een geslaagde eindmontage van een half minuutje vraagt de nodige 'takes', zo blijkt. Had je net de ogen dicht. Een (zweet)druppeltje boven de linker-wenkbrauw. Stotteren bij het woord 'ik'. Samen met de trainer soms (die is pas echt een malloot), wordt je digitaal gevangen. Net zo vaak totdat regie laat weten: “hebbes!”. Je wordt gepoederd, je kunt nog even je haar doen. Als je wilt verkleed je je nog. Maar let op: Het is GEEN make-over show. Je laat je zien zoals je bent, waar je voor staat. En dat is dan altijd; op z'n best.
 11. 11. Profiel in Beeld Specials Profiel in Beeld kan ook 'op locatie' worden gegeven. De voorkeur gaat dan uit naar een locatie bij u in de buurt, maar niet per definitie 'uw' locatie. Uw kandidaten mogen een dagje Profiel in Beeld bij voorkeur ervaren als een dagje uit, een cadeautje. De verandering van omgeving draagt daar per definitie aan bij. Bij grotere aantallen deelnemers kunnen vanwege schaalvoordelen in planning en efficiency enige besparingen worden gerealiseerd. De te maken kosten voor training en nabewerking veranderen echter niet. Profiel in Beeld staat voor maximale aandacht en kwaliteit van de dienstverlening aan deelnemers en hun eindresultaat.
 12. 12. Profiel in Beeld Team Profiel in Beeld Antwan Radt concept en training Andrew Howard Wayne concept en art direction, regie Caroline Kester persoonlijke assistentie Frank Vervoort sales Profiel in Beeld is een co-productie van De7Mythen http://www.de7mythen.nl D'Article http://www.darticle.com Profiel in Beeld live http://vimeo.com/channels/usgrestart http://www.behance.net/gallery/Videoprofielen-van-werkzoekenden-USG-restart/605277

×