Comparativa de galeries d’imatges al núvol

168 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
168
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Comparativa de galeries d’imatges al núvol

 1. 1. Comparativa de galeriesd’imatges al núvolXavier Martínez ValÁlvaro Alcaide García
 2. 2. Índex Flickr ImageShack Dropico Minus Photobucket Característiques Valoració personal
 3. 3. Flickr Entrarem a la pàgina de www.flickr.com e iniciarem sessió amb la nostre conte de Yahoo. En la següent pantalla ens demanará un usuari per al Flickr. Entrarem a la página d’inici i veurem on podem cargar les nostres fotos.
 4. 4. Flickr Entrarem en la opció “Carga tus primeras fotos” i una vegada dintre, haurem de seguir una sèrie de pasos. Primer seleccionarem la foto que volem pujar, després pujar la foto seleccionada y per últim agregar algún títul.
 5. 5. Flickr Guardarem la foto que hem penjat y veurem com ha quedat en la nostre galeria.
 6. 6. ImageShack Entrarem a la pàgina de http://my.imageshack.us i ens registrarem. Una vegada registrat, podrem veure la pàgina principal i podrem penjar les fotos.
 7. 7. ImageShack En la opció “Cargar” clicarem en “Examinar” i buscarem la imatge que volem penjar, també podrem afegir alguna etiqueta i el tamany en el que es vol veure la imatge.
 8. 8. ImageShack Una vegada penjat, veurem els codis del link per veure la foto y opcions per veure la imatge en gran, borrar-la o afegir etiquetes.
 9. 9. Dropico Entrem a la pàgina de www.dropico.com y en “Home”, abaix posem el nostre e-mail y entrem. A última hora vam tindre un problema tota la classe, la web de dropico no funcionaba, per tant, no vam poder provar aquesta eina en la seva totalitat.
 10. 10. Minus Entrem a la pàgina de http://minus.com y creem el nostre compte.
 11. 11. Minus Farem click en “Upload” i seleccionarem la foto que volem penjar. Una vegada penjada, veurem com queda la foto.
 12. 12. Photobucket Entrem a la pàgina http://photobucket.com y ens registrem en “Sign up”.
 13. 13. Photobucket Una vegada registrats, seleccionem la foto que volem penjar.
 14. 14. Photobucket Una vegada penjat, ens avisará que s’ha penjat correctament i veurem la foto penjada.
 15. 15. Característiques Photobucke ImageShac Dropico Minus Flickr k tNombre màxim 300 MB Ilimitat 10 GB 500 MBde galeriesCapacitat 150 MB 10 GB 500 MBmàxima (MB) ilimitatPermet Sí Sí Sí SípersonalitzacióEtiquetes Sí Sí Sí SíGaleries Sí No Sí SíprivadesPermet Sí Sí Sí SídescàrreguesCastellà Sí Sí Sí Sí
 16. 16. Valoració personal Pjotobucke ImageShac Dropico Flickr Minu k tFacilitat 7 8 9 7 8d’úsVelocitat 6 7 7 8 7Disseny 6 7 6 8 7Global 7 7 8 8 7

×