Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Hukum Pidana Criminal Law
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Mindmup_discussio_david_núria

Download to read offline

Mindmup_discussio_david_núria

  • Be the first to like this

Mindmup_discussio_david_núria

  1. 1. Mindmup David Bonet i Núria Ambròs 5/11/2014
  2. 2. Índex 1. Com ha anat el procés d’instal·lació? 2. Què es pot fer en aquest programa? 3. Què no es pot fer en aquest programa? 4. Algunes instruccions d’utilització 5. Valoració de la dificultat de fer-ho funcionar 6. Aspectes a millorar durant el programa
  3. 3. Com ha anat el procés d’instal·lació? El procés d’instal·lació ha sigut fàcil, s’ha hagut de anar a Google Drive i un cop allí clicar a “Crea” i instal·lar el MindMup. Desprès sol a fet falta obrir el programa una vegada ja instal·lat.
  4. 4. Què és pot fer en aquest programa? Es pot: ● Crear molts tipus d’esquemes ● Canviar el color dels diferents apartats ● Afegir imatges ● Afegir accessoris ● Connectar els apartats ● Compartir el mapa
  5. 5. Què no és pot fer amb aquest programa? No es pot: ● Afegir-hi vídeos. ● Canviar el tipus i el tamany de lletra. ● Crear diferents esquemes alhora. ● Canviar el gruix i el color de les línies que enllacen els diferents apartats.
  6. 6. Algunes instruccions d’utilització ● Per desenvolupar les idees del tema s’ha de clicar a “Add Chlid” ja sigui afegir-les cap a la dreta, esquerra o recta. ● Si es vol treure diferents idees en un nivell s’ha de clicar “Insert silbing”. ● Per afegir una idea més important que la que estàs escrivint s’ha de clicar “Insert parent”. ● Si es vol afegir imatges s’hauria de clicar en un apartat del esquema i clicar “Icon/Image” i un cop allí “Select file”.
  7. 7. Valoració de la dificultat de fer-ho funcionar Creiem que és un programa molt fàcil d’utilitzar ja que es veu amb molta claredat on estan les eines per a crear els mapes mentals i pensem que la majoria de la gent sabria fer anar el MindMup amb molta facilitat i fluïdesa.
  8. 8. Aspectes a millorar durant el programa S’hauria de poder fer el que hem vist que no deixa fer el programa. Coses com: afegir-hi vídeos, canviar el tipus i el tamany de lletra, crear diferents esquemes alhora i canviar el gruix i el color de les línies que enllacen els diferents apartats. Per el demés, el programa està molt bé.

Mindmup_discussio_david_núria

Views

Total views

221

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

7

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×