Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Soft Expert - prezentare firma

1,566 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Soft Expert - prezentare firma

  1. 1. SOFT EXPERT – PARTENERUL DUMNEAVOASTRA PENTRU SUCCESUL PE TERMEN LUNG SOFT EXPERT ofera clientilor solutii integrate de tip Enterprise Resource Management pentru managementul afacerilor si sisteme de gestionare si administrare a activitatii companiei, de unde se pot urmari toate activitatile pe care operatorii le-au efectuat in sistem.Focalizarea pe eficienta si protejarea afacerilor in aceste perioade de incertitudine economica a devenit o prioritate pentrumediu de afaceri romanesc, organizarea activitatii prin managementul de proiect ajungand sa fie in zilele noastre un mod de abordare al business-ului indiferent de domeniul de activitate. Orice companie are nevoie de un sistem informatic performant pentru a gestiona si eficientiza managementul resurselor proprii si relatiile cu clientii. Astfel echipa SOFT EXPERT dezvolta si implementeaza solutii care eficientizeaza diferite activitati din cadrul companiei dumneavoastra. Cu ajutorul acestor solutii va puteti automatiza activitatea companiei si puteti oferi suport clientilor raspunzand astfel in mod eficient nevoilor acestora.Experinta ne arata ca timpul de folosire a unei aplicatii trebuie sa fie cat mai scurt, de aceea prin solutiile noastre incercam sa usuram si sa dinamizam activitatea clientului. Solutiile SOFT EXPERT se adreseaza intreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale, comerciale, administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii. Viziune: Viziunea companiei SOFT EXPERT are la baza transformarea avantajelor tehnologiilor noi in beneficii si motivarea angajatilor. In acelasi timp, intelegem ca succesul pe termen lung este asigurat prin implicare si profesionalism pentru realizarea obiectivelor comune. Valori: Performanta - ne motivam si ne dedicam activitatilor. Profesionalism - abordam toate aspectele cu maxim interes. Profitabilitate - rezultatele sunt vizibile pentru toti cei implicati. Parteneriat - ne angajam in relatii pe termen lung cu fiecare membru al echipei, cu clientii, cu alti parteneri si actionarii nostri. Obiective:Ne orientam catre companiile care-si doresc dezvoltarea afacerii beneficiind de avantajele unor solutii software flexibile si accesibile. Datorita cerintelor clientilor nostri de a furniza odata cu implementarea solutiilor software si platforma hardware necesara, SOFT EXPERT distribuie si tehnica de calcul. Gama de produse oferite acopera intregul spectru de componente si periferice, plecand de la simpla livrare a unui PC, la solutiile complexe de dotare a unui sistem informatic, solutii business la nivel de companie. Companiile care au ales solutiile implementate de noi beneficiaza de siguranta unui sistem matur, de un suport real si un factor de stabilitate in interiorul organizatiei. MANAGER FINANCIAR © Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN - 0728.778.823 ( bogdan.ilie@soft-expert.info )
  2. 2. SOLUTII SOFT EXPERT PENTRU O DEZVOLTARE DURABILA MANAGER FINANCIAR ERP - solutie de tip Enterprise Resource Management, pentru integrarea si optimizarea proceselor de business – MANAGER FINANCIAR ERP este un sistem integrat de vanzare, contabilitate, gestiune, productie si acopera 100% toate procesele si activitatiile de business in vederea gestiunii eficiente a tuturor resurselor: materiale, furnizori, clienti, produse si servicii, locatii, gestiuni, trezorerii etc.Programul a fost conceput integral in vederea rezolvarii problemelor specifice mediului economic romanesc si se adreseaza organizatiilor medii si mari. Caracteristicii: Structura modulara: exista module specifice fiecarui departament in parte. Interfata prietenoasa si usor de folosit. Securizare la nivel de aplicatie si la nivel de baza de date. Integrarea informatiilor financiare. Controlul perioadei de lucru pentru fiecare document in parte. Prelucrarea rapida si sigura a unui volum mare de date. Timp de dezvoltare si implementare scurt. Flexibilitate si transabilitate. Avantaje MANAGER FINANCIAR ERP: Strangerea relatiilor cu clientii si furnizorii si eficientizarea activitati companiei. Planificarea si gestionarea resurselor companiei intr-un mod eficient si rapid. Imbunatatirea productivitatii prin reducerea costurilor productiei si optimizarea stocurilor. Extinderea oportunitatilor de afaceri cu ajutorul unui proces contabil flexibil si beneficind de suport multi-valuta. Instrumente automatizate de raportare si capabilitati BI in timp real. Reducerea costurilor operationale si eliminarea erorillor prin automatizarea proceselor de business. Imbunatatirea controlului financiar-contabil prin corelarea rapida a fluxului de oferte - comenzi - gestiune - facturi - incasare. Aplicatia genereaza rapoarte complete si complexe care permit realizarea unor previziuni si evaluari asupra evolutiei companiei si a planului de afaceri. Aplicatia permite flexibilitate fara a creste costurile IT. Aplicatia ajuta la imbunatatirea cash flow-ului. Aplicatia ajuta la optimizarea si integrarea proceselor din cadrul companiei. Aplicatia permite cresterea productivitatii companiei si realizarea unui ROI rapid. Pentru mai multe detalii privind functionalitatile solutiei MANAGER FINANCIAR ERP, precum si referinte accesati www.manager-financiar.ro. MANAGER FINANCIAR © Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN - 0728.778.823 ( bogdan.ilie@soft-expert.info )
  3. 3. MANAGER FINANCIAR CRM ( Customer Relationship Management ) - solutie pentru gestionarea si optimizarea relatiilor cu clientii - MANAGER FINANCIAR CRM este o solutie de management al relatiilor cu clientii, care ofera instrumentele sifunctionalitatile necesare crearii si mentinerii unei imagini clare asupra clientilor, de la primul contact, pana la achizitie si ulterior la procesele post - vanzare. Avantaje MANAGER FINANCIAR CRM: Gestionarea diferitelor informatii despre clienti si parteneri pentru a creste profitabilitatea afacerii. Organizarea fortei de vanzari mult mai eficient si mai transparent putandu-se tine evidenta informatiilor despre intalniri, telefoane, contacte si clienti. Permite fortei de vanzare sa intieze, monitorizeze si sa incheie tranzactii de vanzare efficient si folosind reguli care automatizeaza etapele vanzarii. Cresterea nivelului de satisfactie al clientilor prin gestionarea activitatii de vanzare cu ajutorul proceselor generate de aplicatie. Pentru mai multe detalii privind functionalitatile solutiei MANAGER FINANCIAR CRM, precum si referinte accesati www.online-crm.ro. MANAGER FINANCIAR ePARC - solutie pentru gestionarea si optimizarea cheltuielilor parcului auto -MANAGER FINANCIAR ePARC reprezinta un program informatic destinat managementului flotei auto, ce analizeaza in detaliu cheltuieli si veniturile generate de parcul auto al companiei. Cheltuielile aferente parcului de masini pot fi grupatepe puncte de lucru, locuri de folosinta etc. Programul avertizeaza utilizatorul in ceea ce priveste data efectuarii urmatoarei revizii, data incheierii urmatoarei asigurari, data platei taxei de drum etc. Aplicatia genereaza o varietate de rapoarte destinate analizei manageriale si o urmarire in timp real a activitatii de transport. Avantaje MANAGER FINANCIAR ePARC: Gestionarea eficienta a cheltuielilor masinilor si utilajelor din parcul companiei, acestea putand fi grupate pe departamente, centre de cost, tipuri de cheltuieli si categorii de cheltuieli. Permite evidenta expirari reviziilor, asigurariilor, ratelor de plata, contractelor de leasing, rovignetelor, licentelor de transport precum si a altor documente specifice. Ofera posibilitatea introducerii foilor de parcurs direct de catre utilizatori (soferi) astfel incat informatile referitoare la Km parcursi, km in interes personal, trasee si consum sa fie mereu actualizata pentru decizii manageriale. Bugetarea cheluielilor se poate face in functie de cotatiile societatilor de asigurari, de valoarea impozitelor, a rovignetelor si nu in ultimul rand de planurile de revizie si a cotelor de combustibil stabilit. Pentru mai multe detalii privind functionalitatile solutiei MANAGER FINANCIAR ePARC, precum si referinte accesati www.eparc.ro. MANAGER FINANCIAR © Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN - 0728.778.823 ( bogdan.ilie@soft-expert.info )
  4. 4. SERVICIISOFT EXPERT ofera un set complet de servicii prin care ne propunem sa va ajutam sa va diferentiati de competitori si sa oferiti valoare mai mare clientilor si partenerilor dumneavoastra. Servicii de suport tehnic Oferim o serie de servicii orientate client, prin care incercam sa va ajutam in orice problema legata de imbunatatirea relatiilor cu clientii, dar si mentenanta si suport in utilizarea solutiei Manager Financiar, astfel incat sa beneficiati de intregul pachet de cunostinte, practici si procese pe care le detinem - direct sau prin telefon si e-mail. Serviciile de suport tehnic sunt diferentiate pe trei nivele diferite, functie de nevoile dumneavoastra specifice. Servicii de implementare Succesul unei implementari sta in perioada scurta de timp dupa care puteti beneficia de avantajele solutiei software, fara ca activitatea din cadrul companiei sa fie intrerupta sau perturbata. Pentru a asigura acest succes, trebuie sa selectati un furnizor capabil sa suporte atat aspectele de business cat si cele tehnice, incluzand implementarea, mentenanta, pregatirea personalului si serviciile profesionale post-implementare. Consultanta de business Manager Financiar ofera pe langa o solutie software intuitiva, usor de implementat si utilizat, servicii customizate de consultanta de business pentru transformarea companiei dumneavoastra intr-o organizatie orientata client, cu procese integrate, transparente de marketing, vanzari si suport tehnic. Procesul de implementare este foarte clar definit si controlat, iar dupa finalizarea acestuia, proiectul este preluat de catre departamentul de suport, astfel incat in nici un moment nu incetam sa fim alaturi de clientii nostri. Training de utilizare In cadrul acestui curs se vor prezenta utilitatea sistemului si modalitatea de lucru cu acesta. De asemenea, utilizatorii vor descoperi pas cu pas actiunile pe care le vor efectua in sistem, in conformitate cu modalitatea de lucru deja existenta. Predarea se face pe baza manualului de utilizare a sistemului si a exercitiilor practice efectuate cu ajutorul trainerilor. Cursul se adreseaza persoanelor care vor utiliza sistemul in activitatea zilnica, team-leader-ilor si managerilor departamentelor in care s-a implementat sistemul, cat si persoanelor din managementul superior al companiei. Training de administrare In cadrul acestui curs se va prezenta modalitatea de administrare a sistemului, din punct de vedere al modificarii configurarii initiale, adminstrarea de baza a serverului si a bazei de date. Predarea se face pe baza manualului de administrare a sistemului si a exercitiilor practice efectuate cu ajutorul trainerilor.Cursul se adreseaza persoanelor din interiorul companiei care vor administra sistemul, cu sau fara pregatire tehnica. Apeland la serviciile SOFT EXPERT, obtineti nu doar o solutie de business inovativa, dar si cunostinte, instrumente si servicii de real folos in adoptarea, utilizarea si valorificarea ei intr-un timp record, cu costuri minime. MANAGER FINANCIAR © Soft-Expert SRL www.soft-expert.info ILIE BOGDAN - 0728.778.823 ( bogdan.ilie@soft-expert.info )

×