Introductie Bram Merkx Facebook event 12 december

374 views

Published on

De presentatie van Bram Merkx op het Cultuurmarketing Facebook event op 12 december.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Introductie Bram Merkx Facebook event 12 december

 1. 1. Facebook Inspiratiemiddag strategisch scoren met Facebook
 2. 2. Wat is Facebook?
 3. 3. Hoe werkt Facebook? hoe bereik ik mensen met mijn bericht
 4. 4. Facebook EdgeRank AFFINITEIT x GEWICHT x TIJD
 5. 5. Facebook EdgeRank AFFINITEIT x GEWICHT x TIJD Heb je onlangs nog contact met een pagina gehad, dan is de relevantie van het volgende bericht groter. Een pagina waar je zelden interactie mee hebt, zal geleidelijk uit je nieuwsfeed verdwijnen.
 6. 6. Facebook EdgeRank AFFINITEIT x GEWICHT x TIJD Een foto scoort beter dan een bericht. Een reactie of share van een vriend scoort beter dan een like. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Hoe meer je opvalt, hoe groter de kans dat er interactie optreedt.
 7. 7. Facebook EdgeRank AFFINITEIT x GEWICHT x TIJD Hoe langer geleden het bericht geplaatst is, hoe minder relevant het nog geacht wordt te zijn. Tenzij je veel interactie hebt gehad met een pagina, is de looptijd van een post niet langer dan een uur of drie.
 8. 8. Facebook EdgeRank AFFINITEIT x GEWICHT x TIJD
 9. 9. Facebook EdgeRank ENGAGEMENT x EXPOSURE x INFLUENCE
 10. 10. Wat is Facebook?
 11. 11. Wat is Facebook?
 12. 12. Bedankt voor jullie aandacht en nog een inspirerende dag vandaag! Deze presentatie werd gegeven door Bram Merkx. Kijk op mrsleeves.nl voor meer informatie of als je vragen hebt naar aanleiding van deze presentatie. Meld je ook aan voor de tweedaagse verdiepingscursus Facebook: 14 januari en 4 februari 2014 - kijk op cultuurmarketing.nl voor info

×