Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Aplicaţiile mele preferate de pe telefon

222 views

Published on

Proiect informatica

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Aplicaţiile mele preferate de pe telefon

  1. 1. ÎN ACEST PROIECT VĂ VOI PREZENTA APLICAŢIILE CELE MAI UTILIZATE DE PE TELEFONUL MEU Aplicaţiile mele preferate de pe telefon
  2. 2. Play Store  Play Store este o aplicatie preinstalata care se gaseste pe platforma Android. Prin aceasta aplicatie putem descarca foarte multe aplicatii utile,jocuri, dar si carti online .
  3. 3. Facebook  Facebook-ul este unul dintre cele mai cunoscute site- uri de socializare existente.Fondatorul este numit Mark Zuckerberg si a inventat măreaţa sa aplicaţie in 2004. Prin intermediul acestui site de socializare putem face cunoştinţă cu alte persoane,de a socializa cu anumiţi prieteni sau membri de familie , dar şi juca jocuri.
  4. 4. Whats App  Whats App este o aplicaţie accesibilă doar pentru IOS si Android.O folosesc în principal pentru a vorbi cu anumiţi colegi,prieteni dar şi rude.
  5. 5. Wattpad  Wattpad este un program destinat citirii cartilor electronice de pe telefoanele mobile.A fost lansata in 2006 pentru Android,iar in martie 2009 si pe iPhone.
  6. 6. Ask.fm  Ask.fm este o aplicatie gratuita, populara in randul tinerilor. Prin intermediul aplicatiei putem pune anumite intrebari unei persoane.

×