Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Site vinuri

632 views

Published on

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Site vinuri

  1. 1. SITE-VINURIManagementul proiectelor software Oprea Cristian
  2. 2. Preliminary Design In partea incipienta de design s-a discutat cu clientul fiecare detaliu din punct de vedere al cerintelor acestuia pentru pagina web. In functie de detaliile alese de acesta se vor crea cerintele pentru produsul acestuia iar in functie de acestea se va stabili si un pret de plecare pentru crearea produsului. Dupa negocieri si discutii s-a ajuns la un pret pentru produsul finit.
  3. 3.  Inainte ca totul sa fie gata pentru a incepe crearea paginii web trebuie sa se faca in contract specificatii cu data in care produsul va fi finalizat, in caz ca aceasta data nu e respectata pot exista unele penalizari care vor fi specificate in contract. Dupa ce contractul va fi semnat de catre cele doua parti in 2 exemplare (unul pentru client si unul pentru producator) si dupa ce e achitat50% din suma totala se va incepe lucrul.
  4. 4. The Big Design Plan In aceasta etapa de dezvoltare al proiectului se vor implementa cu grija fiecare cerinta a clientului pentru a nu avea probleme in partea de verificare si validare al proiectului. Dat fiind faptul ca acest proiect nu e de dimensiuni mari , nici numarul de persoane care vor lucra la el nu va fi ridicar si anume o persoana pentru a crea pagina web si una in etapa de testare al produsului inainte ca acesta sa fie livrat la client.
  5. 5. Development of CategoryTemplates In cazul in care clientul doreste template-uri aditionale fata de cele standard El va fi nevoit sa interactioneze cu persoana ce creaza pagina web pentru a-i oferii mai multe detalii despre ce doreste in plus. In cazul in care clientul nu doreste nimic extra fata de ceea ce e standard aceasta etapa nu va mai fi prezenta.
  6. 6. Development of Interior PageContent In aceasta etapa programatorul va trebui sa aiba toate datele de la client ce doreste acesta sa le contina pagina web Si anume informatii despre:  Sortimente de vinuri  Degustari de vinuri  Istoricul si traditile vinurilor  Evenimente
  7. 7. Launch of Web Site &Testing In aceasta etapa va fi lansata pagina in executie pe un server de unde va fi testata de catre persoana din departamentul de testare Clientul va putea sa “arunce o privire asuprea produsuli ” inainte de a-l cumpara si in caz ca e nevoie sa isi spuna nemultumirea daca ceva nu ii place si programatorul sa poata schimba inainte de a vinde produsul.
  8. 8. Costuri si Timp In etapa de dezvoltare preliminara al proiectului s-au petrecut 3-4 ore In partea propriuzisa de programare s-au consumat 24 de ore (3 zile lucratoare) ce au fost echivalentul a 300 RON Partea de Testare si eventuale mici modificari a durat 16 ore(2 zile lucratoare) –au fost prezente 2 peroane (400 Ron) Total 700 Ron-cheltuieli Pret produsului 1200 RON Profit 500 RON

×