Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

3a Conferència Tècnica sobre els programes de Crisi

981 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

3a Conferència Tècnica sobre els programes de Crisi

  1. 1. Barcelona, 14 de juny de 2012
  2. 2. 3a Conferència Tècnica sobre els programes de Criside la Creu Roja a CatalunyaBarcelona, 14 de juny de 2012 Programa 9.30 h Arribada i lliurament de documentació 10.00 h Inauguració de la 3a Conferència Tècnica sobre els programes de Crisi Josep Marquès i Baró, president de la Creu Roja a Catalunya Hble. Josep Lluís Cleries i González, conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya 10.30 h Presentació 3r Estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Catalunya: “L’impacte de la crisi en les persones grans” Anna Sabaté, coordinadora de la Creu Roja a Tarragona Pilar Millán, responsable tècnica de l’Observatori de Vulnerabilitat Òscar Velasco, director de Comunicació de la Creu Roja a Catalunya Susanna Roig, directora de l’Àmbit de Gent Gran i Dependència de la Creu Roja a Catalunya (Paral·lelament a la presentació, es farà una roda de premsa amb els mitjans de comunicació)
  3. 3. 11.30 h Conferència: “Les virtuts que han d’acompanyar el nou model de societat” Dr. Salvador Cardús i Ros, Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona Presenta: Adolf Díaz, adjunt a la Coordinació de la Creu Roja a Catalunya12.30 h Pausa12.45 h Presentació: “L’acció humanitària de la Creu Roja a Catalunya. Cap a un nou model d’atenció” Enric Morist, coordinador de la Creu Roja a Catalunya Carmen Rico, secretària de la Creu Roja a Catalunya14.00 h Taula rodona: “Experiències i bones pràctiques en l’àmbit territorial” 1. El treball en xarxa en l’àmbit local Jordi Martori, coordinador de la Creu Roja a Girona 2. L’atenció a la infància vulnerable Mireia Garra, coordinadora de la Creu Roja a Lleida 3. La participació del voluntariat Anna Sabaté, coordinadora de la Creu Roja a Tarragona 4. Diplomàcia Humanitària: de la comunicació a la mobilització de recursos Òscar Velasco, director de Comunicació de la Creu Roja a Catalunya15.00 h Clausura de la Conferència i dinar fred.
  4. 4. Casa del Mar c. d’Albareda, 1-13 08004 Barcelona Tel.93 441 48 59 www.creuroja.org 902 22 22 92Humanitat Imparcialitat Neutralitat Independència Voluntariat Unitat Universalitat

×