Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Презентация на Pixel heart

Пиксел харт е бутикова маркетинг агенция, създадена през 2018 г. с цел да сподели своя опит и знания с фирмите за популяризиране на техните брандове и повишане на продажбите им.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Презентация на Pixel heart

 1. 1. Пиксел харт е бутикова маркетинг агенция, създадена през 2018 г. с цел да сподели своя опит и знания с фирмите за популяризиране на техните брандове и повишане на продажбите им.
 2. 2. Основател е Здравка Ненова, която има повече от 14 години опит като Маркетинг мениджър в различни големи фирми от различни сектори – Мебели Арон, Right Rental и др. Този опит й помага да разбере по- добре нуждите на клиентите и партньорите, да изгради по-добър процес на работа и да предложи по- персонализирана услуга.
 3. 3. Част от клиентите ни
 4. 4. Услуги дигитален маркетинг Facebook и Instagram маркетинг - управление и реклама YouTube маркетинг – управление и реклама Създаване на завладяващи видеа за социалните мрежи – корпоративни, продуктови, за услуга, за кауза и др. Google Ads – реклама в екосистемта на Google Изграждане на сайтове – корпоративни, онлайн магазини, лендинг страници
 5. 5. Услуги традиционен маркетинг Печатни медии – медия планиране, реклама в списания и вестници Радио реклама – медия планиране и купуване, запис на радио спот Дизайн и предпечат Създаване на съдържание и копирайтинг
 6. 6. Социален ангажимент Пиксел харт чрез средствата на дигиталния маркетинг подкрепя организацията Teaching Alpha в дейността й по намиране, награждаване, популяризиране и споделяне на иновативните практики и добрите учители от държавните училища в България.
 7. 7. Услугите ни се отличават с Бързина Качество Креативност Цена Персонално отношение
 8. 8. Каналите в традиционния маркетинг достигат до широк кръг потребители, а в дигиталния маркетинг - изграждането на тясна таргет аудитория е от значение за насочване на правилното послание към съответния таргет сегмент. Правилната симбиоза между дигиталния и традиционния маркетинг е ключът към по- доброто бранд позциониране и повишаване на продажбите.
 9. 9. Видео маркетингът заема все по- важна част в социалните мрежи. Затова разширихме портфолиото от услугите ни с разработване на видеа, които ангажират и привличат.
 10. 10. Видео маркетинг: Редовното публикуване на видеа в социалните мрежи доказано води до по-висок органичен рийч и създава по-голяма ангажираност (60% повече) спрямо стандартните имиджови постове.
 11. 11. Видео маркетинг статистика*: 43% от B2C маркетолозите твърдят, че предварително произведеното видео е най-успешният тип съдържание за маркетингови цели. 62% от B2B маркетолозите са оценили видеото като ефективна тактика за маркетинг със съдържание. В световен мащаб YouTube е водещият източник на видео съдържание с 83% (Facebook е втори с 67%). Портфолио с изработени видеа: https://creativezbg.com/video-creative/ *Източник: Проучване на Content Marketing Institute през 2018 г.
 12. 12. Маркетинг в социалните медии: Популярните социални медии у нас са: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn Основната цел, за която се използват е за популяризиране на бранда и продуктите и създаване на комуникация. Познаването на алгоритмите на всяка една води до по-доброто и качествено използване, правилната комуникация чрез споделяне на релевантно съдържание.
 13. 13. Статистика за социалните медии : 54% от търсенията за продукти се извършват в социалните медии 96% от потребителите използват Facebook през мобилно устройство 93% от рекламодателите във Facebook залагат на редовното рекламиране в мрежата Instagram има 1 млрд активни потребители месечно и 500 млн. от тях използват мрежата всеки ден. Видеоклиповете в Instagram получават с 22% повече взаимодействие спрямо изображенията. Потребителите в YouTube са повече мъже – 55%, а жените са 45%.
 14. 14. Уебсайтове: Уебсайтът е витрината на бизнеса в дигитална среда. Сайтовете, които изграждаме, се отличават с: Бързина Добър и модерен дизайн Функционалност Ефективност Съобразени с поставените цели Адаптивни към различни устройства
 15. 15. Начин на изработване на уебсайтове с административен панел за управление: WordPress сайтове Собствена разработка Според заданието на клиента предлагаме начин на изработка, така че да отговаря на нуждите и да е съобразен с определения бюджет.
 16. 16. Контакти: Т: 0879 54 59 00 office@pixel-heart.net office@creativezbg.com z.nenova@creativezbg.com www.creativezbg.com

×