Successfully reported this slideshow.

Презентация на Pixel heart

0

Share

Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
What to Upload to SlideShare
Loading in …3
×
1 of 17
1 of 17

Презентация на Pixel heart

0

Share

Download to read offline

Пиксел харт е бутикова маркетинг агенция, създадена през 2018 г. с цел да сподели своя опит и знания с фирмите за популяризиране на техните брандове и повишане на продажбите им.

Пиксел харт е бутикова маркетинг агенция, създадена през 2018 г. с цел да сподели своя опит и знания с фирмите за популяризиране на техните брандове и повишане на продажбите им.

More Related Content

Related Books

Free with a 14 day trial from Scribd

See all

Презентация на Pixel heart

 1. 1. Пиксел харт е бутикова маркетинг агенция, създадена през 2018 г. с цел да сподели своя опит и знания с фирмите за популяризиране на техните брандове и повишане на продажбите им.
 2. 2. Основател е Здравка Ненова, която има повече от 14 години опит като Маркетинг мениджър в различни големи фирми от различни сектори – Мебели Арон, Right Rental и др. Този опит й помага да разбере по- добре нуждите на клиентите и партньорите, да изгради по-добър процес на работа и да предложи по- персонализирана услуга.
 3. 3. Част от клиентите ни
 4. 4. Услуги дигитален маркетинг Facebook и Instagram маркетинг - управление и реклама YouTube маркетинг – управление и реклама Създаване на завладяващи видеа за социалните мрежи – корпоративни, продуктови, за услуга, за кауза и др. Google Ads – реклама в екосистемта на Google Изграждане на сайтове – корпоративни, онлайн магазини, лендинг страници
 5. 5. Услуги традиционен маркетинг Печатни медии – медия планиране, реклама в списания и вестници Радио реклама – медия планиране и купуване, запис на радио спот Дизайн и предпечат Създаване на съдържание и копирайтинг
 6. 6. Социален ангажимент Пиксел харт чрез средствата на дигиталния маркетинг подкрепя организацията Teaching Alpha в дейността й по намиране, награждаване, популяризиране и споделяне на иновативните практики и добрите учители от държавните училища в България.
 7. 7. Услугите ни се отличават с Бързина Качество Креативност Цена Персонално отношение
 8. 8. Каналите в традиционния маркетинг достигат до широк кръг потребители, а в дигиталния маркетинг - изграждането на тясна таргет аудитория е от значение за насочване на правилното послание към съответния таргет сегмент. Правилната симбиоза между дигиталния и традиционния маркетинг е ключът към по- доброто бранд позциониране и повишаване на продажбите.
 9. 9. Видео маркетингът заема все по- важна част в социалните мрежи. Затова разширихме портфолиото от услугите ни с разработване на видеа, които ангажират и привличат.
 10. 10. Видео маркетинг: Редовното публикуване на видеа в социалните мрежи доказано води до по-висок органичен рийч и създава по-голяма ангажираност (60% повече) спрямо стандартните имиджови постове.
 11. 11. Видео маркетинг статистика*: 43% от B2C маркетолозите твърдят, че предварително произведеното видео е най-успешният тип съдържание за маркетингови цели. 62% от B2B маркетолозите са оценили видеото като ефективна тактика за маркетинг със съдържание. В световен мащаб YouTube е водещият източник на видео съдържание с 83% (Facebook е втори с 67%). Портфолио с изработени видеа: https://creativezbg.com/video-creative/ *Източник: Проучване на Content Marketing Institute през 2018 г.
 12. 12. Маркетинг в социалните медии: Популярните социални медии у нас са: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn Основната цел, за която се използват е за популяризиране на бранда и продуктите и създаване на комуникация. Познаването на алгоритмите на всяка една води до по-доброто и качествено използване, правилната комуникация чрез споделяне на релевантно съдържание.
 13. 13. Статистика за социалните медии : 54% от търсенията за продукти се извършват в социалните медии 96% от потребителите използват Facebook през мобилно устройство 93% от рекламодателите във Facebook залагат на редовното рекламиране в мрежата Instagram има 1 млрд активни потребители месечно и 500 млн. от тях използват мрежата всеки ден. Видеоклиповете в Instagram получават с 22% повече взаимодействие спрямо изображенията. Потребителите в YouTube са повече мъже – 55%, а жените са 45%.
 14. 14. Уебсайтове: Уебсайтът е витрината на бизнеса в дигитална среда. Сайтовете, които изграждаме, се отличават с: Бързина Добър и модерен дизайн Функционалност Ефективност Съобразени с поставените цели Адаптивни към различни устройства
 15. 15. Начин на изработване на уебсайтове с административен панел за управление: WordPress сайтове Собствена разработка Според заданието на клиента предлагаме начин на изработка, така че да отговаря на нуждите и да е съобразен с определения бюджет.
 16. 16. Контакти: Т: 0879 54 59 00 office@pixel-heart.net office@creativezbg.com z.nenova@creativezbg.com www.creativezbg.com

×