Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Topp4folder2010

660 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Topp4folder2010

  1. 1. För Centerpartiet och Östergötland – i Riksdagen! Du, som vill ha en fortsatt alliansregering, fler jobb och fler (små) företag och vill se en fortsatt stark miljö- och klimatpolitik: Lägg Din röst på Alliansens Gröna Röst, på Centerpartiet! Kryssa gärna någon av oss 4 i topp på Centerpartiets riksdagslista för Östergötland! Birgitta Gunnarsson (4), Staffan Danielsson (1), Karin Jonsson (2), Johan Knutsson (3).
  2. 2. x Kryssa gärna Staffan Danielsson, nr 1 på Centerpartiets riksdagslista! x Kryssa gärna Karin Jonsson, nr 2 på Centerpartiets riksdagslista! Jag är agronom och lantbruks- Jag är numera heltidspolitiker företagare från Erikstad i i Norrköpings kommun men Bankekind utanför Linköping. var tidigare fritidspolitiker och Jag har ett starkt intresse för att kombinerade då mina förtro- påverka samhällsutvecklingen; endeuppdrag med jobb inom som tidigare fritidspolitiker i kriminalvården. Jag har under Linköping, och LRF-ordförande i många år haft olika länsuppdrag Östergötland samt som riksdags- vilket gör att jag känner varmt ledamot sedan 2004. för hela Östergötland och dess utveckling. I riksdagen har jag i center- gruppen ansvarat för försvars- Som riksdagsledamot vill jag och EU-frågorna, samt drivit jobba för att hela Östergötland på i många frågor kopplade utvecklas, vi får inte halka efter till Östergötland, till att hela ännu mer! Kommunikationer Sverige ska leva, till rättvisa såsom väg, flyg och hamn och grundtrygghet åt vanliga måste fungera och vi behöver människor t ex vad gäller skatter fler järnvägsspår för att kunna och socialförsäkringar samt för utveckla person- och godstrafik att förbättra ungdomars och genom länet och till omvärlden. Staffan Danielsson pensionärers situation. Karin Jonsson Jag känner starkt för att ut- Jag känner mig varm i riksdags- veckla Östergötland som turist- Min blogg: Min blogg: www.nt.se kläderna och vill driva på nästa län. Vi ska marknadsföra allt det staffandanielsson.blogspot.com Min mobil: 0732-054 260 alliansregerings arbete för fler fina vi har i länet – kultur, mat, Min mobil: 0703-228 199 Mail: karin.jonsson@centerpartiet.se jobb och företag, för en stark upplevelser, natur och unika Mail: staffan.danielsson@riksdagen.se miljö- och klimatpolitik, för val- boendemiljöer. Det ger jobb Vill Du ha min röda frihet och effektivitet i vård, skola i hela länet och människors personvalspenna, så ring! och omsorg samt för fler gröna kreativitet och idérikedom tas jobb över hela Östergötland! till vara.
  3. 3. x Kryssa gärna Johan Knutsson, nr 3 på Centerpartiets riksdagslista! Jag är en 35-årig gift tvåbarnsfar som studerar ekonomi vid Linköpings Universitet. Jag har varit politiskt engagerad i ungefär 15 år och har just nu uppdrag som fritidspolitiker i Åtvidaberg där jag bland annat är ledamot i Kommun- fullmäktige och kommunstyrelsen. Som riksdagsledamot vill jag driva på för att förbättra villkoren för småföretagare då det hos dessa finns en oerhörd tillväxtpotential. Om dessa entreprenörer ges bättre möjligheter att utveckla sina företag så skapas det fler jobb och fler jobb innebär mera skatteintäkter som gör att vi har råd med en skola och omsorg i världsklass, något som våra barn och äldre absolut förtjänar samtidigt som Johan Knutsson fler får uppleva friheten det innebär att få lön. Kontakta mig gärna på: Mobil: 0703-09 09 69 Mail: johan.knutsson@centerpartiet.se Min blogg: centerpartistiatvidaberg.blogspot.com x Kryssa gärna Birgitta Gunnarsson, nr 4 på Centerpartiets riksdagslista! Jag heter Birgitta Gunnarsson och är 42 år, gift och har två barn 18 och 20 år. Jag bor i Skänninge där jag arbetar i en heminredningsbutik. Jag har tidigare drivit eget företag inom frisörbranschen. Mitt politiska arbete började jag som ledamot i Mjölby kommuns miljönämnd och sitter nu i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. Jag tycker att det är otroligt roligt och spännande med politik. Jag vill bland annat arbeta för: • ungdomslöner som stiger med erfarenhet och ålder • lika lön för lika arbete mellan män och kvinnor • lättnader för småföretagen • familjepolitik med stor valfrihet för föräldrar • förbättringar av sjukförsäkringssystemet Birgitta Gunnarsson • höjd pension Har du frågor eller synpunkter får du gärna höra av dig! Min mobil: 0708-45 45 17 Mail: bittan.gunnarsson@gmail.com

×