2008 12 18 Seminar Copernica Bureaus

490 views

Published on

Presentatie van seminar Copernica op 18 december 2008

Published in: Business, Technology
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
490
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2008 12 18 Seminar Copernica Bureaus

 1. 1. Donderdag 18 december 2008 Walter van der Scheer
 2. 2. Hoe gaat uw bureau hiermee om?
 3. 3. Moderne direct marketing vraagt om inzicht in voorkeuren en interesses van je relaties. Profielverrijking en campagnemanagement vormen de basis. Bureaus bieden toegevoegde waarde op het gebied van: <ul><li>Strategie </li></ul><ul><li>Concept </li></ul><ul><li>Creatie </li></ul><ul><li>Campagnemanagement </li></ul>
 4. 4. <ul><li>Vragen vooraf </li></ul><ul><li>Bent u actief met direct marketing campagnes? </li></ul>
 5. 5. <ul><li>Vragen vooraf </li></ul><ul><li>Bent u actief met direct marketing campagnes? </li></ul><ul><li>Hoe gaat u om met de resultaten? </li></ul>
 6. 6. <ul><li>Vragen vooraf </li></ul><ul><li>Bent u actief met direct marketing campagnes? </li></ul><ul><li>Hoe gaat u om met de resultaten? </li></ul><ul><li>Wat kan er beter? </li></ul>
 7. 7. <ul><li>In deze sessie krijgt u antwoord op de vragen : </li></ul><ul><li>Copernica Marketing Software, wat moet ik me daarbij voorstellen? </li></ul><ul><li>Waar heb ik die naam eerder gehoord? </li></ul><ul><li>Wat is de toegevoegde waarde? </li></ul><ul><li>Hoe werkt de software? </li></ul><ul><li>Wat is mijn investering? </li></ul>
 8. 8. <ul><li>Wat is Copernica? Copernica Marketing Software </li></ul><ul><li>Copernica is marketing software voor het aansturen van marketingcampagnes met: </li></ul><ul><li>e-mail </li></ul><ul><li>print </li></ul><ul><li>mobile </li></ul><ul><li>websites </li></ul>
 9. 9. Waar ken ik Copernica van?
 10. 10. <ul><li>CrossDM onderzoek 2008 – Conclusie s </li></ul><ul><li>Kennis en ervaring is enorm toegenomen </li></ul><ul><li>E-mailmarketing is het meest effectieve en kostenefficiënte kanaal </li></ul><ul><li>Behavioral targetting en community marketing maken hun opmars </li></ul><ul><li>Bedrijven zien de noodzaak van cross dm, maar missen kennis en tools om campagnes op te starten. </li></ul>Ziet u kansen?
 11. 11. <ul><li>Mogelijkheden Copernica </li></ul><ul><li>(Een greep uit) de toepassingsgebieden </li></ul><ul><li>Periodieke e-mailnieuwsbrief </li></ul><ul><li>Persberichten </li></ul><ul><li>Dialoog met de doelgroep </li></ul><ul><li>Doelgroepgerichte campagnes </li></ul><ul><li>Nieuwspagina’s publiceren </li></ul><ul><li>Profielverrijkende acties </li></ul><ul><li>Vragenlijsten rondsturen </li></ul><ul><li>Geautomatiseerde leadopvolging </li></ul><ul><li>SMS acties </li></ul><ul><li>Virale acties </li></ul><ul><li>Geautomatiseerde trajecten rondom evenementen </li></ul><ul><li>Verjaardagsmailings </li></ul><ul><li>Gepersonaliseerde brochures / PDF bijlagen </li></ul><ul><li>Etc. Etc. </li></ul>Hoe gaat dat dan in de praktijk??
 12. 12. In de praktijk
 13. 13. Copernica - Whitepapermarketing
 14. 14. Copernica - Whitepapermarketing Anonieme websitebezoekers worden benoemde prospects
 15. 15. <ul><li>Copernica - Whitepapermarketing Mark Ting </li></ul><ul><li>Strategy director </li></ul><ul><li>Reclamebureau </li></ul><ul><li>Bezig met strategie voor 2009 </li></ul><ul><li>Campagne management </li></ul><ul><li>Behavioral targetting </li></ul>
 16. 18. U heeft 1 nieuw bericht in uw mailbox
 17. 19. U heeft 1 nieuw bericht in uw mailbox
 18. 21. <ul><li>Verjaardagsberichten </li></ul><ul><li>Periodieke e-mailnieuwsbrieven </li></ul><ul><li>Tevredenheidsonderzoek </li></ul><ul><li>Aan-en afmeldformulieren </li></ul><ul><li>Persoonlijke actiewebsites </li></ul><ul><li>Pagina om je gegevens te wijzigen </li></ul><ul><li>Event gedreven contactmomenten </li></ul><ul><li>etc.etc. </li></ul>
 19. 22. Copernica – Live demonstratie
 20. 23. <ul><li>Bureaulicentie Copernica Marketing Software </li></ul><ul><li>Unieke bureaupropositie </li></ul><ul><li>Bureau zet software zelfstandig in </li></ul><ul><li>Whitelabel </li></ul><ul><li>Ondersteuning vanuit Copernica BV </li></ul><ul><li>Zeer flexibele voorwaarden </li></ul><ul><li>Unieke tevredenheidsgarantie </li></ul>
 21. 24. <ul><li>Uw investering </li></ul><ul><li>Bureaulicentie: 150 euro per maand inclusief 3 gebruikers </li></ul><ul><li>6 maanden (eerste maand proef) </li></ul><ul><li>Eenmalige investering: 450 euro voor de training </li></ul><ul><li>Inzet voor klanten tegen 50% van reguliere tarieven </li></ul>
 22. 25. Vragen?
 23. 26. Bedankt voor uw aandacht. Verzekeraar Multichannel Vakdag DM Wilhelminastraat 1, 2011 VH Haarlem Mark Ting marketing manager Telefoon: 023-7510500 E-mail: mark.ting @ mediamention.net Copernica BV Wilhelminastraat 1, 2011 VH Haarlem Walter van der Scheer sales manager Telefoon: 023-7510500 E-mail: walter.vanderscheer@copernica.nl Bent u klaar voor een Marketing 2.0 powersessie?
 24. 27. Waal aan de Maas – Praktijkcase
 25. 28. Waal aan de Maas Doel: Afspraken scoren voor introductie Crossmail Middelen: E-mail, web, formulieren op website , print, sms, t-shirts
 26. 29. Waal aan de Maas Whitelabel applicatie Waal aan de Maas Voegt eigen kracht toe: Creativiteit (en een beetje Rotterdamse branie)
 27. 30. Sms Fax SHIRT PURL E-mail
 28. 31. Hoi Walter, er ligt een bericht voor je op de fax. Sms Fax SHIRT PURL E-mail
 29. 32. Sms Fax SHIRT PURL E-mail
 30. 33. Sms Fax SHIRT PURL E-mail
 31. 34. Sms SHIRT PURL E-mail Fax
 32. 35. Sms SHIRT PURL E-mail Fax
 33. 36. Sms SHIRT PURL E-mail Fax
 34. 37. Sms SHIRT PURL E-mail Fax
 35. 38. Waal aan de Maas – Het goed geklede bureau Resultaten (verzending 9 juli 14:00 uur)
 36. 39. Waal aan de Maas – Het goed geklede bureau Resultaten (verzending 9 juli 14:00 uur)
 37. 40. Waal aan de Maas – Het goed geklede bureau Resultaten (na 2 maanden) <ul><li>Aantal berichten verstuurd: 76 </li></ul><ul><li>Aantal reacties, ingevulde aanmeldingsformulieren: 48 </li></ul><ul><li>(63%) </li></ul><ul><li>Aantal afspraken gerealiseerd tot nu toe: 19 (25% tov verstuurd; 40% tov aanmeldingen) </li></ul><ul><li>Aantal toegezegde opdrachten: 4 </li></ul><ul><li>Aantal opdrachten gerealiseerd: 1 </li></ul>
 38. 41. Waal aan de Maas – Het goed geklede bureau Resultaten (na 2 maanden) 76 berichten verstuurd

×