Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

2009 02 19 Seminar Copernica Bureaus

544 views

Published on

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

2009 02 19 Seminar Copernica Bureaus

 1. 1. Donderdag 19 februari 2009 Walter van der Scheer
 2. 2. Hoe gaat uw bureau hiermee om?
 3. 3. Moderne direct marketing vraagt om inzicht in voorkeuren en interesses van je relaties. Profielverrijking en campagnemanagement vormen de basis. Bureaus bieden toegevoegde waarde op het gebied van: <ul><li>Strategie </li></ul><ul><li>Concept </li></ul><ul><li>Creatie </li></ul><ul><li>Campagnemanagement </li></ul>
 4. 4. <ul><li>Vragen vooraf </li></ul><ul><li>Bent u actief met direct marketing campagnes? </li></ul>
 5. 5. <ul><li>Vragen vooraf </li></ul><ul><li>Bent u actief met direct marketing campagnes? </li></ul><ul><li>Hoe gaat u om met de resultaten? </li></ul>
 6. 6. <ul><li>Vragen vooraf </li></ul><ul><li>Bent u actief met direct marketing campagnes? </li></ul><ul><li>Hoe gaat u om met de resultaten? </li></ul><ul><li>Wat kan er beter? </li></ul>
 7. 7. <ul><li>In deze sessie krijgt u antwoord op de vragen : </li></ul><ul><li>Copernica Marketing Software, wat moet ik me daarbij voorstellen? </li></ul><ul><li>Waar heb ik die naam eerder gehoord? </li></ul><ul><li>Wat is de toegevoegde waarde voor mijn bureau? </li></ul><ul><li>Hoe werkt de software? </li></ul><ul><li>Wat is mijn investering en verdienmodel? </li></ul>
 8. 8. <ul><li>Wat is Copernica? Copernica Marketing Software </li></ul><ul><li>Copernica is marketing software voor bureaus </li></ul><ul><li>voor het aansturen van marketingcampagnes met: </li></ul><ul><li>e-mail </li></ul><ul><li>print </li></ul><ul><li>mobile </li></ul><ul><li>websites (webformulieren, enquêtes) </li></ul>
 9. 9. <ul><li>CrossDM onderzoek 2008 – Conclusie s </li></ul><ul><li>Kennis en ervaring is enorm toegenomen </li></ul><ul><li>E-mailmarketing is het meest effectieve en kostenefficiënte kanaal </li></ul><ul><li>Behavioral targetting en community marketing maken hun opmars </li></ul><ul><li>Bedrijven zien de noodzaak van cross dm, maar missen kennis en tools om campagnes op te starten. </li></ul>Ziet u kansen?
 10. 10. <ul><li>Waar ken ik Copernica van? </li></ul><ul><li>Ruim 115 bureaus zetten Copernica onder white label in </li></ul><ul><li>In totaal ruim 1500 gebruikers </li></ul>
 11. 11. Waar ken ik Copernica van?
 12. 12. <ul><li>Copernica voor bureaus </li></ul><ul><li>Unieke bureaupropositie </li></ul><ul><li>Bureau zet software zelfstandig onder white label in </li></ul><ul><li>Profilering binnen partnernetwerk van Copernica </li></ul><ul><li>Ondersteuning vanuit Copernica BV </li></ul><ul><ul><li>Content </li></ul></ul><ul><ul><li>Toepassingsgebieden </li></ul></ul><ul><ul><li>Bijeenkomsten </li></ul></ul><ul><li>Zeer flexibele voorwaarden </li></ul>
 13. 13. <ul><li>Mogelijkheden Copernica </li></ul><ul><li>(Een greep uit) de toepassingsgebieden </li></ul><ul><li>Periodieke e-mailnieuwsbrief </li></ul><ul><li>Persberichten </li></ul><ul><li>Dialoog met de doelgroep </li></ul><ul><li>Doelgroepgerichte campagnes </li></ul><ul><li>Nieuwspagina’s publiceren </li></ul><ul><li>Profielverrijkende acties </li></ul><ul><li>Vragenlijsten rondsturen </li></ul><ul><li>Geautomatiseerde leadopvolging </li></ul><ul><li>SMS acties </li></ul><ul><li>Virale acties </li></ul><ul><li>Geautomatiseerde trajecten rondom evenementen </li></ul><ul><li>Verjaardagsmailings </li></ul><ul><li>Gepersonaliseerde brochures / PDF bijlagen </li></ul><ul><li>Etc. Etc. </li></ul>Hoe gaat dat dan in de praktijk??
 14. 14. In de praktijk
 15. 15. Copernica - Whitepapermarketing
 16. 16. Copernica - Whitepapermarketing Vergroten website conversie door aanbieden adviesdocumenten.
 17. 17. <ul><li>Copernica - Whitepapermarketing Mark Ting </li></ul><ul><li>Strategy director </li></ul><ul><li>Reclamebureau </li></ul><ul><li>Bezig met strategie voor 2009 </li></ul><ul><li>Campagne management </li></ul><ul><li>Meetbare acties </li></ul>
 18. 20. U heeft 1 nieuw bericht in uw mailbox
 19. 21. U heeft 1 nieuw bericht in uw mailbox
 20. 23. <ul><li>Verjaardagsberichten </li></ul><ul><li>Periodieke e-mailnieuwsbrieven </li></ul><ul><li>Tevredenheidsonderzoek </li></ul><ul><li>Aan-en afmeldformulieren </li></ul><ul><li>Persoonlijke actiewebsites </li></ul><ul><li>Pagina om je gegevens te wijzigen </li></ul><ul><li>Event gedreven contactmomenten </li></ul><ul><li>etc.etc. </li></ul>
 21. 24. Copernica – Live demonstratie
 22. 25. <ul><li>Bureaulicentie Copernica Marketing Software </li></ul><ul><li>Unieke bureaupropositie </li></ul><ul><li>Bureau zet software zelfstandig onder white label in </li></ul><ul><li>Profilering binnen partnernetwerk van Copernica </li></ul><ul><li>Ondersteuning vanuit Copernica BV </li></ul><ul><ul><li>Content </li></ul></ul><ul><ul><li>Toepassingsgebieden </li></ul></ul><ul><ul><li>Bijeenkomsten </li></ul></ul><ul><li>Zeer flexibele voorwaarden </li></ul>
 23. 26. Ga vóór 1 april 2009 aan de slag met Copernica U betaalt per maand €150,- inclusief 3 gebruikers 6 maanden aan de slag Eerste maand op proef Training cadeau (t.w.v. €450,-)
 24. 27. Vragen?
 25. 28. Bedankt voor uw aandacht. Verzekeraar Multichannel Vakdag DM Wilhelminastraat 1, 2011 VH Haarlem Mark Ting marketing manager Telefoon: 023-7510500 E-mail: mark.ting @ mediamention.net Copernica BV Wilhelminastraat 1, 2011 VH Haarlem Walter van der Scheer sales manager Telefoon: 023-7510500 E-mail: walter.vanderscheer@copernica.nl
 26. 29. Waal aan de Maas – Praktijkcase
 27. 30. Waal aan de Maas Doel: Afspraken scoren voor introductie Crossmail Middelen: E-mail, web, formulieren op website , print, sms, t-shirts
 28. 31. Waal aan de Maas Whitelabel applicatie Waal aan de Maas Voegt eigen kracht toe: Creativiteit (en een beetje Rotterdamse branie)
 29. 32. Sms Fax SHIRT PURL E-mail
 30. 33. Hoi Walter, er ligt een bericht voor je op de fax. Sms Fax SHIRT PURL E-mail
 31. 34. Sms Fax SHIRT PURL E-mail
 32. 35. Sms Fax SHIRT PURL E-mail
 33. 36. Sms SHIRT PURL E-mail Fax
 34. 37. Sms SHIRT PURL E-mail Fax
 35. 38. Sms SHIRT PURL E-mail Fax
 36. 39. Sms SHIRT PURL E-mail Fax
 37. 40. Waal aan de Maas – Het goed geklede bureau Resultaten (verzending 9 juli 14:00 uur)
 38. 41. Waal aan de Maas – Het goed geklede bureau Resultaten (verzending 9 juli 14:00 uur)
 39. 42. Waal aan de Maas – Het goed geklede bureau Resultaten (na 2 maanden) <ul><li>Aantal berichten verstuurd: 76 </li></ul><ul><li>Aantal reacties, ingevulde aanmeldingsformulieren: 48 </li></ul><ul><li>(63%) </li></ul><ul><li>Aantal afspraken gerealiseerd tot nu toe: 19 (25% tov verstuurd; 40% tov aanmeldingen) </li></ul><ul><li>Aantal toegezegde opdrachten: 4 </li></ul><ul><li>Aantal opdrachten gerealiseerd: 1 </li></ul>
 40. 43. Waal aan de Maas – Het goed geklede bureau Resultaten (na 2 maanden) 76 berichten verstuurd

×