Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Masterclass duurzaam werkklimaat voor productiepersoneel

183 views

Published on

Masterclasses geven inzicht in hoe u kosten kunt besparen en energie besparen: deelnemers Marktplaats Plant One bundelen kennis.

Published in: Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Masterclass duurzaam werkklimaat voor productiepersoneel

  1. 1. © Colt International Masterclass: Duurzaam werkklimaat voor productiepersoneel Uitnodiging Event Energy Efficiency in the Future Factory Wat verstaat uw organisatie onder Energy Efficiency? Wat zijn voor u de succesfactoren voor de toekomst en welke technologieën kunnen voor u het verschil maken? Heeft u hier wel ideeën over maar ziet u door de bomen het bos niet (meer)? Dan laat u waarschijnlijk veel kansen liggen. Zoals in veel ondernemingen in de proces- en maakindustrie is het enthousiasme om energie en kosten te besparen groot, maar blijken in de dagelijkse praktijk de resultaten tegen te vallen. Daarom hebben de verschillende deelnemers aan de Marktplaats Energie Efficiency bij Plant One de krachten gebundeld en bieden zij u een event met diverse masterclasses waar u inzichten opdoet die u direct kunt vertalen in praktische toepassingen. Wanneer: dinsdag 24 juni Tijd: 13.00 – 17.30 uur (afsluiting met een borrel en tijd voor netwerken) Waar: Plant One - Merseyweg 10 – Botlek Rotterdam Meldt u hier gratis aan! Masterclasses In verschillende Masterclasses kunt u kennis maken met de nieuwste technologieën om energie en kosten te besparen. De onderwerpen zijn uiteenlopend en geven antwoord op uw vragen over hoe deze energie efficiënte technologieën ook voor u het verschil maken, wat is haalbaar en betaalbaar voor de toekomst. De Masterclasses worden door de verschillende deelnemers aan de Marktplaats Plant One gegeven. Klik hier voor een overzicht van de deelnemers.
  2. 2. © Colt International Een duurzaam klimaat voor productiepersoneel met als leidraad TCO Eén van de Masterclasses gaat in op de invloed van de werkomgeving op de winstgevendheid in de praktijk. Duurzaam produceren en tegelijkertijd kosten beheersen, is gestoeld op drie pijlers: de duurzame inzetbaarheid van mensen, hoge productiviteit en het verminderen van de milieubelasting. In deze masterclass gaat Colt International daarom dieper in op:  het effect van een gezond en duurzaam werkklimaat op de kostenbeheersing  de directe relatie tussen het werkklimaat en productiviteit  de productiviteitsstijging volgens de NEN ISO 7730 norm  het terugdringen van energiekosten Daarnaast aandacht voor innovatieve technieken zoals adiabatische koeling, plasmafiltratie en hybride industriële klimaattechniek die een laag energieverbruik hebben of die hergebruik van energie mogelijk maken. Aanmelden Het event is bedoeld voor beslissers in de procesindustrie en maakindustrie en mensen die hierbij betrokken zijn. Laat uw kansen niet liggen en meldt u kosteloos aan. Dat kan eenvoudig door u hier te registreren. Wilt u meer informatie over het onderwerp 'Een duurzaam klimaat voor productiepersoneel met als leidraad TCO'? Download dan hieronder de Whitepaper. Tekst: Gertie Arts
  3. 3. © Colt International Volg Colt op LinkedIn Volg Colt op Pinterest Volg Colt op Google+ Volg Colt op Twitter Volg Colt op YouTube Volg Colt op Facebook Volg Colt op Slideshare

×