Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Anabel hernández avilés

595 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Anabel hernández avilés

  1. 1. Anabel Hernández Avilés
  2. 2. Índex Qui soc Les meves aficions La diversió Estudis
  3. 3. Qui soc Em dic Anabel, tinc 16 anys, visc a Creixell (Tarragona),tinc una germana i un germà,vaig a l’institut Ies Ramón de la Torre i el meu equip de futbol es el Liverpool.
  4. 4. Aficions Les meves aficions son estar amb els meus amics, anar al gimnàs, cuidar-me una miqueta, anar a prendre el sol a la platja o a la piscina i veure el futbol.
  5. 5. Diversións La meva diversió es anar amb els meus amics a donar voltes o de compres, anar de festa, a lligar, veure la televisió i connectar- me a Internet.
  6. 6. Estudis Actualment vaig a 4t d’eso, em falten només un mes i mitg per treure’m l’eso,desitjo que no em quedi ninguna assignatura, després vull fer el batxillerat Social Humanístic, m’agradaria anar a la universitat i treure’m la carrera de periodista i després especialitzar-me en esports.
  7. 7. Estudis Actualment vaig a 4t d’eso, em falten només un mes i mitg per treure’m l’eso,desitjo que no em quedi ninguna assignatura, després vull fer el batxillerat Social Humanístic, m’agradaria anar a la universitat i treure’m la carrera de periodista i després especialitzar-me en esports.

×