EKSPERTKOMMUNIKATION.DK

- kommunikationskurser til hele organisationen

KONSTRUKTIV
KONFLIKTHÅNDTERING

SKRIV GODT
-HURTI...
Indhold
CLAUS JOHNSEN
“Intern kommunikation”, “Personlig gennemslagskraft”
og “Medietræning”.

KAREN HOBY SKANNING
“Commun...
Claus Johnsen

INTERN KOMMUNIKATION
– styrk engagementet og skab værdi!
Engagement skaber produktivitet og loyalitet. På d...
PERSONLIG GENNEMSLAGSKRAFT
- styrk dine kommunikative kompetencer

SÅDAN KOMMER DU SIKKERT
GENNEM ET MEDIEINTERVIEW!

Pers...
Karen Hoby Skanning

EXECUTIVE PRESENTATION
COACHING IN ENGLISH
Som topleder repræsenterer du din virksomhed i en lang
ræk...
PRESENTATIONS AND PERSONAL
PERFORMANCE IN ENGLISH

COMMUNICATION
ACROSS BORDERS

Du skal deltage i konferencer, afholde vi...
Inge Schoug Larsen

Inge Schoug Larsen er uddannet cand. psych. med speciale i
organisations- og udviklingspsykologi og ha...
ANERKENDENDE KOMMUNIKATION
& SAMARBEJDE

KONSTRUKTIV
KONFLIKTHÅNDTERING

På kurset “Anerkendende kommunikation & samarbejd...
Jakob D. Lund

LÆR AT SÆTTE KOMMA PÅ TRE TIMER
- samt øvrige tips til retskrivning
På kurset “Lær at sætte komma på tre ti...
BASIS PR
– strategisk og taktisk kommunikation

SKRIV GODT – HURTIGT!

Du får indsigt i, hvad det kræver at arbejde strate...
Claus Johnsen

Karen
Hoby Skanning

Jakob D. Lund

Inge
Schoug Larsen

Direktør, Claus Johnsen
T: 2672 8064
M: claus@ekspe...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Klar til 2014? Slib dine kompetencer med et skræddersyet kursus i kommunikation

446 views

Published on

Sense Communication er initiativtager til et nyt kursustiltag for virksomheder. Vi har allieret os med tre af branchens skarpeste hjerner og stiftet Ekspertkommunikation.dk. I Ekspertkommunikation.dk tilbyder vi eksklusive og skræddersyede kurser til virksomheder i kommunikation - på dansk og engelsk.

Kommunikation er en kompleks affære! Kravene til kommunikation og en mere og mere professionelt kommunikerende organisation stiger løbende. Nye kommunikationskanaler dukker op, og nye som ældre medarbejdere skal udvikle deres kommunikative kompetencer og kvalifikationer i en organisation, hvor dialog og relationer er med til at skabe motivation, engagement og produktivitet.
I Ekspertkommunikation.dk har vi organiseret os, så vi afspejler virkeligheden. Vi er fire seniorrådgivere med stor erfaring fra mange forskellige kommunikationsdiscipliner. Sammen udgør vi et kompetent og engageret team, der kan dække hele organisationens behov for kommunikativ kvalificering af både medarbejdere og ledelse. Vi rådgiver om ekstern og intern kommunikation, klæder topchefen på til den store internationale præsentation og hjælper HR-afdelingen med at løse konflikter. Vi underviser medarbejderne i at skrive korrekt, forståeligt og flydende dansk og afholder workshops om forandringskommunikation.

De fire stiftere af Ekspertkommunikation.dk er:

Claus Johnsen, uddannet journalist, har mere end 18 års erfaring som kommunikationsrådgiver og underviser i kommunikation, medier og retorik. Claus er en erfaren underviser og rådgiver i både offentlige og private organisationer samt for top- og mellemledere. Derudover har han en fortid som bureaupartner i kommunikationsbranchen.

Karen Hoby Skanning er uddannet cand. mag. i Engelsk og Kommunikation og har i mere end 20 år trænet ledere i interkulturel kommunikation og engelsk som professionelt organisationssprog. Karen har tidligere haft ansvar for kommunikation og branding i en stor dansk virksomhed med globale aktiviteter og arbejder i dag som selvstændig rådgiver. Karen er ekstern lektor og foredragsholder.

Jakob D. Lund er uddannet cand. mag. i Dansk og Medievidenskab med en suppleringsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jakob har været ansat på et kommunikationsbureau i en årrække og arbejder i dag som kommunikationskonsulent, journalist og forfatter i egen virksomhed.

Inge Schoug Larsen er uddannet cand. psych. med speciale i organisations- og udviklingspsykologi og har i mange år arbejdet med udvikling af kommunikation og samarbejde, uddannelse, coaching og ledelse. Inge fungerer bl.a. som selvstændig konsulent, forfatter og foredragsholder.

Måske er der kun behov for én rådgivers kompetencer, måske skal flere af os i spil i forhold til en konkret opgave. Det finder vi ud af sammen. Derefter sammensætter vi det kursus- eller rådgivningsforløb, der giver den største værdi for jer.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
446
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Klar til 2014? Slib dine kompetencer med et skræddersyet kursus i kommunikation

 1. 1. EKSPERTKOMMUNIKATION.DK - kommunikationskurser til hele organisationen KONSTRUKTIV KONFLIKTHÅNDTERING SKRIV GODT -HURTIGT! PERSONLIG GENNEMSLAGSKRAFT ANERKENDENDE SAMTALER BASIS PR INTERN KOMMUNIKATION EXECUTIVE PRESENTATION COACHING COMMUNICATION ACROSS BORDERS
 2. 2. Indhold CLAUS JOHNSEN “Intern kommunikation”, “Personlig gennemslagskraft” og “Medietræning”. KAREN HOBY SKANNING “Communication across borders”, “Executive presenstation coaching in English” og “Presentation and personal performance in English”. INGE SCHOUG LARSEN “Forståelse og håndtering af forandringer”, “Anerkendende kommunikation og samarbejde”, “Konstruktiv konflikthåndtering”. JAKOB D. LUND “Basis PR”, “Lær at sætte kommaer på tre timer”, ”Skriv godt – hurtigt!” EKSPERTKOMMUNIKATION.DK - kommunikationskurser til hele organisationen Kommunikation er en kompleks affære! Kravene til kommunikation og en mere og mere professionelt kommunikerende organisation stiger løbende. Nye kommunikationskanaler dukker op, og nye som ældre medarbejdere skal udvikle deres kommunikative kompetencer og kvalifikationer i en organisation, hvor dialog og relationer er med til at skabe motivation, engagement og produktivitet. I Ekspertkommunikation.dk har vi organiseret os, så vi afspejler virkeligheden. Vi er fire seniorrådgivere med stor erfaring fra mange forskellige kommunikationsdiscipliner. Sammen udgør vi et kompetent og engageret team, der kan dække hele organisationens behov for kommunikativ kvalificering af både medarbejdere og ledelse. Vi rådgiver om ekstern og intern kommunikation, klæder topchefen på til den store internationale præsentation og hjælper HR-afdelingen med at løse konflikter. Vi underviser medarbejderne i at skrive korrekt, forståeligt og flydende dansk og afholder workshops om forandringskommunikation. Måske er der kun behov for én rådgivers kompetencer, måske skal flere af os i spil i forhold til en konkret opgave. Det finder vi ud af sammen. Derefter sammensætter vi det kursus- eller rådgivningsforløb, der giver den største værdi for jer.
 3. 3. Claus Johnsen INTERN KOMMUNIKATION – styrk engagementet og skab værdi! Engagement skaber produktivitet og loyalitet. På dette kursus ser vi på, hvordan den interne kommunikation skaber værdi, og hvordan organisationens kommunikation kan sættes i system og udvikles for at skabe værdi for hele virksomheden. Hvis den interne kommunikation skal skabe engagement, motivation og arbejdsglæde, kræver det, at kommunikationen opleves som nærværende og autentisk, og ikke mindst at medarbejderne har mulighed for at engagere sig. Claus Johnsen, uddannet journalist, har mere end 18 års erfaring som kommunikationsrådgiver og underviser i kommunikation, medier og retorik. Claus er en erfaren underviser og rådgiver i både offentlige og private organisationer samt for top- og mellemledere. Derudover har han en fortid som bureaupartner i kommunikationsbranchen. Direktør, Claus Johnsen T: 2672 8064 M: claus@ekspertkommunikation.dk På kurset gennemgår vi de nyeste metoder og modeller, der giver den interne kommunikation værdi, og vi ser på kommunikativt lederskab som strategi og værdiskaber. Vores fokus er konkrete værktøjer og tiltag, som skaber en mere involverende, engagerende og relevant intern kommunikation. Både til hverdag, når statusrapporter og kantinenyt fylder mediestrømmen, og ved særlige lejligheder, når nye projekter søsættes, og direktører ansættes. TILMELD HER LÆS MERE PÅ WWW.EKSPERTKOMMUNIKATION.DK
 4. 4. PERSONLIG GENNEMSLAGSKRAFT - styrk dine kommunikative kompetencer SÅDAN KOMMER DU SIKKERT GENNEM ET MEDIEINTERVIEW! Personlig gennemslagskraft styrker dine kommunikative kompetencer, din fremtoning og overbevisning. På kurset får du opskriften på, hvordan du kan sikre, at dine modtagere lytter, og at dine oplæg bliver husket. Fra idé henover den røde tråd til ordvalg og kropssprog. Vi kombinerer teori, erfaring og masser af praktiske øvelser, så du både bliver klogere og bedre til at få dit budskab igennem. Det er teori og øvelser, der styrker din evne til at holde et oplæg, en præsentation eller en tale – tilpasset situationen og din personlighed. Mikrofonen er tændt, og kameraet ruller. Det er nu, du skal levere varen. Det er nu, dine budskaber skal ud! Vores medietræning giver deltagerne et intensivt træningsforløb, hvor du bliver rustet til succesfuldt at gennemføre et interview med medierne. En kritisk historie i medierne kan nemt påvirke din virksomheds image og omdømme – du står derfor bedre, hvis du ved, hvordan du får det bedste ud af mødet med medierne. Få redskaber, der matcher den kritiske journalist. Vend den negative historie til en positiv og lær, hvordan journalister tænker.  TILMELD HER LÆS MERE PÅ WWW.EKSPERTKOMMUNIKATION.DK TILMELD HER
 5. 5. Karen Hoby Skanning EXECUTIVE PRESENTATION COACHING IN ENGLISH Som topleder repræsenterer du din virksomhed i en lang række sammenhænge både internt og eksternt. Hvis din virksomhed har internationale aktiviteter, forventes det, at du også i den sammenhæng klarer opgaven med overbevisning og professionalisme. Men har du sikret dig, at du som leder kan formidle din virksomheds visioner og strategi klart, præcist og med overbevisning, når sproget er engelsk, og den kulturelle referenceramme en anden? På kurset ser vi med skarpe øjne på dine kommunikationsoplæg til internationale fora. Underviser tager rollen som djævelens advokat og stiller de udfordrende spørgsmål til dit strategiudspil eller din virksomhedspræsentation. Karen Hoby Skanning er uddannet cand. mag. i Engelsk og Kommunikation og har i mere end 20 år trænet ledere i interkulturel kommunikation og engelsk som professionelt organisationssprog. Karen har tidligere haft ansvar for kommunikation og branding i en stor dansk virksomhed med globale aktiviteter og arbejder i dag som selvstændig rådgiver. Karen er ekstern lektor og foredragsholder. Cand.mag. Karen Hoby Skanning T: 6155 1534 M: karen@ekspertkommunikation.dk Kurset foregår som én-til-én møder hos dig i virksomheden. Du får kvalificeret sparring og gode råd i forhold til spørgsmål såsom: Fungerer dit budskab i den sammenhæng, du har tænkt det? Fremstår du kulturelt intelligent – eller kan du støde personer fra andre kulturer med dit oplæg? Passer sprog og stil til dig? Skal dit sproglige udtryk være skarpere, og skal dine argumenter finpudses? TILMELD HER LÆS MERE PÅ WWW.EKSPERTKOMMUNIKATION.DK
 6. 6. PRESENTATIONS AND PERSONAL PERFORMANCE IN ENGLISH COMMUNICATION ACROSS BORDERS Du skal deltage i konferencer, afholde virksomhedsoplæg eller salgspræsentationer i internationale sammenhænge, hvor kommunikationssproget er engelsk. Du har styr på det faglige, men har du også styr på dit sproglige udtryk og din personlige gennemslagskraft, når du ikke kan kommunikere på dansk? På kurset arbejder vi med, hvordan du gennem brug af praktiske redskaber og kendskab til stil, præcisionsordforråd og retoriske virkemidler afhjælper din usikkerhed og styrker dit sproglige udtryk på engelsk. Din virksomhed er på vej ud på det globale marked. Du får opgaver, åbner kontorer, hyrer medarbejdere og arrangerer kundemøder på nye markeder. Men har du for alvor sat dig ind i, hvordan du får kommunikationen til at lykkes, så effektiviteten er i top? På kurset arbejder vi med, hvordan du bedst kommunikerer med kolleger og kunder fra forskellige nationaliteter, og hvordan du håndterer din virksomheds budskaber, værdier og brand på tværs af sproglige og kulturelle barrierer. Få også gode råd til, hvordan du bedst støtter usikre medarbejdere, der er skeptiske overfor at skulle kommunikere arbejdsmæssigt på engelsk. Og bliv klædt på til at forudse kulturelle udfordringer og få metoder til at afdække potentielle faldgruber i forhold til internationale kunder og medarbejdere. Som deltager på kurset får du træning i flere typer af engelsksprogede præsentationer. Inden kursusstart bliver du testet i dine sprogfærdigheder på engelsk, og kurset tilrettelægges efterfølgende med udgangspunkt i dine og dine medkursisters udfordringer og faglige fokus. Kurset indeholder desuden en række faste elementer, der knytter sig til stemmebrug, stil, kulturelle forskelle i udtryk, direkte og indirekte kommunikation og brug af manuskript. TILMELD HER LÆS MERE PÅ WWW.EKSPERTKOMMUNIKATION.DK TILMELD HER
 7. 7. Inge Schoug Larsen Inge Schoug Larsen er uddannet cand. psych. med speciale i organisations- og udviklingspsykologi og har i mange år arbejdet med udvikling af kommunikation og samarbejde, uddannelse, coaching og ledelse. Inge fungerer bl.a. som selvstændig konsulent, forfatter og foredragsholder. FORSTÅELSE OG HÅNDTERING AF FORANDRING På kurset “Forståelse og håndtering af forandring” arbejder vi med den menneskelige side af organisationsforandringer. Der præsenteres en række konkrete metoder og værktøjer til at arbejde med og lede forandrings- og udviklingsprocesser i organisationer. Indledningsvist introduceres til forandringens psykologi: Hvordan håndterer mennesker forandringer? Hvad motiverer mennesker til at træde ind i forandringer? Hvordan kan vi forstå modstand? Efterfølgende sættes der fokus på værktøjer til ledelse af forandring, og vi gennemgår den praktiske anvendelse af klassiske værktøjer såsom De Bonos tænkehatte, 5F-proces, Kotters forandringsmodel. Endelig gennemgår vi også den aktuelle og moderne forandringsteori, Teori U, dens idégrundlag og metoder. Cand. psych. Inge Schoug Larsen T: 5120 4802 M: inge@ekspertkommunikation.dk TILMELD HER LÆS MERE PÅ WWW.EKSPERTKOMMUNIKATION.DK
 8. 8. ANERKENDENDE KOMMUNIKATION & SAMARBEJDE KONSTRUKTIV KONFLIKTHÅNDTERING På kurset “Anerkendende kommunikation & samarbejde” sættes der fokus på udvikling af et anerkendende arbejdsmiljø. At arbejde anerkendende indebærer bl.a., at den enkelte giver sig til kende i samarbejdet, og samtidig bestræber sig på ‘at forstå det samme som den anden’. Det kræver ikke mindst en indsats i forhold til at lytte og indgå i en dialog. På kurset gives der redskaber til at udvikle begge dele i en personalegruppe. At arbejde anerkendende indebærer derudover at sætte fokus på det, man gerne vil udvikle, lære og forandre frem for at fokusere på forhindringer og det, der ikke lykkes i hverdagen. Kurset giver med andre ord også indsigt i at arbejde med forandringsprocesser. Kurset gør dig i stand til at lede og/ eller bidrage til en styrkelse af et anerkendende arbejdsmiljø gennem tilegnelsen af anerkendende teori og metode. Der gives en række konkrete input til at arbejde med aktiv lytning, anerkendende dialoger, feedback og udviklingsværktøjer såsom 5F-modellen og AI. Konflikter er uundgåelige, hvor mennesker arbejder og udvikler sig sammen. Vi kan lære meget gennem konflikter, men de kan også dræne arbejdspladsen for energi og give alvorlige problemer, hvis de får lov til at udvikle sig. På kurset “Konstruktiv konflikthåndtering” sætter vi fokus på konflikter, deres dynamik og løsning. Vi ser på, hvad der typisk er på spil i konflikter, og hvad der skal til for at (op)løse dem. Målet er ikke at undgå konflikter i hverdagen, men at skabe et samarbejdsklima, hvor konflikter kan mødes og løses gennem konstruktive dialoger. TILMELD HER LÆS MERE PÅ WWW.EKSPERTKOMMUNIKATION.DK På kurset får du: Grundlæggende teori om konflikter Forståelse af konflikters kompleksitet og dynamik Indsigt i kommunikationens betydning i konflikter Konkrete metoder til at håndtere og/eller opløse konflikter Flere handlemuligheder til at forebygge og håndtere konflikter personligt og organisatorisk TILMELD HER
 9. 9. Jakob D. Lund LÆR AT SÆTTE KOMMA PÅ TRE TIMER - samt øvrige tips til retskrivning På kurset “Lær at sætte komma på tre timer – samt øvrige tips til retskrivning” lærer du først og fremmest at sætte kommaer korrekt. For kommunikationsprofessionelle er det afgørende for troværdigheden, at der er styr på retskrivningen – herunder tegnsætning. Ellers risikerer læseren at miste tilliden til afsenderen og dermed også afsenderens budskaber. Kurset vil blive suppleret med eksempler på almindelige sprogfejl og øvrige tips til et bedre skriftsprog. Jakob D. Lund er uddannet cand. mag. i Dansk og Medievidenskab med en suppleringsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jakob har været ansat på et kommunikationsbureau i en årrække og arbejder i dag som kommunikationskonsulent, journalist og forfatter i egen virksomhed. Man lærer ikke at sætte komma ved at læse sig igennem gældende retskrivning; det skal terpes. Det gør vi på dette kursus, som maksimalt består af fem kursister, så der er tid til at give hver enkelt den nødvendige opmærksomhed. Kurset vil lægge ud med teori og efterfølgende bestå af forskellige øvelser. Undervejs kommer underviserne med supplerende tips til at blive en bedre og mere sikker sprogbruger. Cand. mag. Jakob D. Lund T: 2327 8820 M: jakob@ekspertkommunikation.dk TILMELD HER LÆS MERE PÅ WWW.EKSPERTKOMMUNIKATION.DK
 10. 10. BASIS PR – strategisk og taktisk kommunikation SKRIV GODT – HURTIGT! Du får indsigt i, hvad det kræver at arbejde strategisk og taktisk med medierne. Du lærer, hvornår og hvordan du skal tage kontakt, hvilken forberedelse du skal have gjort på forhånd, og hvordan du følger op på din henvendelse. Vi arbejder med eksempler fra din hverdag, så du efterfølgende kan implementere tips og gode råd til dit arbejde. På kurset “Skriv godt – hurtigt!” lærer du, at det at skrive godt og det at skrive hurtigt ofte hænger sammen. Du bliver introduceret til en række teknikker, der forbedrer din skrivepraksis – fra forberedelse over skrivning til redigering – og vi tilrettelægger forløbet, så det tager udgangspunkt i teksteksempler fra din hverdag. Du lærer at blive mere effektiv som skribent – til glæde for dig selv og dine læsere. Du opdager, at både journalistisk og kreativ skrivning udspringer af samme metodik, og at gode tekster ikke behøver at være slidsomme at skrive. Derudover får du gode råd til interviewsituationen. Med indsigten fra kurset bliver du i stand til at professionalisere din virksomhed eller organisations PR-indsats, og det er ofte ensbetydende med bedre, oftere og mere værdiskabende omtale. Derudover lærer du, hvordan du opbygger og fastholder et journalistnetværk. TILMELD HER LÆS MERE PÅ WWW.EKSPERTKOMMUNIKATION.DK TILMELD HER
 11. 11. Claus Johnsen Karen Hoby Skanning Jakob D. Lund Inge Schoug Larsen Direktør, Claus Johnsen T: 2672 8064 M: claus@ekspertkommunikation.dk Cand.mag. Karen Hoby Skanning T: 6155 1534 M: karen@ekspertkommunikation.dk Cand. mag. Jakob D. Lund T: 2327 8820 M: jakob@ekspertkommunikation.dk Cand. psych. Inge Schoug Larsen T: 5120 4802 M: inge@ekspertkommunikation.dk

×