Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació 1_Un pont cap a Terabithia i drets dels infants

180 views

Published on

Presentació de diapositives elaborada per l'alumnat de 2n de secundària de l'institut Príncep de Viana després de participar a la projecció de la pel·lícula "Un pont cap a Terabithia" del Cicle de Cinema i Drets dels Infants, curs 2017-18, i també d'haver treballat a l'aula els drets dels infants relacionats amb el film i proposats a la guia didàctica.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Presentació 1_Un pont cap a Terabithia i drets dels infants

  1. 1. UN PONT CAP A TERABITHIA Ariana del Pozo. Sofia Morán. Laia Pedregosa. Kayla Pérez. Erika Pérez.
  2. 2. El dret de l’infant a jugar Som infants i tots els infants tenim aquest dret. D’aquesta manera podem desconnectar, divertir-nos i poder estar amb els nostres amics. En aquest cas, quan la Leslie i en Jess construeixen el seu propi món imaginari, poden desconectar i expressar tot el que no poden expressar en un altre moment.
  3. 3. Participar d’activitats culturals Quan la professora de música truca al Jess per preguntar-li si vol anar amb ella al museu. Ell li diu que sí, van junts al museu i en Jess al museu se sent feliç perquè aprèn coses noves, encara que després ell se sent culpable per la mort de la Leslie ja que mentre estava amb la professora de música la Leslie va morir.
  4. 4. Gaudir del temps de lleure El temps de lleure és imprescindible per a tothom tant per a grans com per a infants. I s’ha de gaudir sempre encara que tinguis només cinc minuts. En aquest cas la Leslie i en Jess cada cop que acaben l’escola se’n van al seu món imaginari, i en aquell moment fan volar la imaginació.
  5. 5. El món imaginari Tenir un món imaginari és una forma de desconnectar del teu món i formar la teva pròpia vida, amb les teves regles, els teus amics i amb tot el que tu vulguis imaginar. Per això la Leslie i en Jess decideixen crear el seu propi món, perquè en les seves vides reals tenen molts problemes i creant aquest món poden resoldre els seus problemes, enfrontar-se a trols, esquirols voladors, etc.
  6. 6. Pont cap a Terabithia El pont cap a Terabithia representa el símbol del canvi entre dos móns diferents; passar de la vida real al món imaginari creat per en Jess i la Leslie. Representa que una vegada creues el pont cap aquest món de fantasia, deixes enrere tots els teus problemes i deixes volar la teva imaginació.

×