Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Els drets dels infants

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Dret a una educació / 2n C
Dret a una educació / 2n C
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 7 Ad

More Related Content

Similar to Els drets dels infants (20)

Advertisement

More from Cinema_Drets_Infants (20)

Recently uploaded (20)

Advertisement

Els drets dels infants

  1. 1. ELS DRETS DELS INFANTS Fet per: Sonia Peral Nerea Sánchez Claudia Triguero Diego Cuadros Nerea Fajardo
  2. 2. El dret de l’infant a una assistencia regular a l’escola i a la reducció de les taxes d’ abandonament per causes externes. Aquesta frase representa uns dels drets que tenim els infants d’anar a l’escola. I impedir que ninguna oposició ens negui a poder anar a la escola per causes externes
  3. 3. El dret a l’educació Es al dret que tenim als nois i noies d’anar a l’escola cada dia fins els 16 anys. Els nois i noies tenen dret a l’educació en igualtat d’oportunitats. Les autoritats han d’implantar l’ensenyament primari obligatori i gratuït per a tothom i fomentar el desenvolupament de l’ensenyament secundari. Els nois i noies han d'aprendre a respectar els drets humans i lliberats fonamentals de les persones.
  4. 4. El dret a la reducció de les taxes d’ abandonament Els nois i noies tenen dret a una educació obligatoria fins als 16 anys. Però hi ha nois que després dels 16 anys ja no volen o no poden permetre estudiar més i abandonen els seus estudis. De vegades els nois i noies volen continuar estudiant per arribar a ser alguna cosa en la vida però per causes externes no poden continuar.
  5. 5. Tots els nois i noies tenen dret a l’educació El dret a l'educació és un dret fonamental de tots els éssers humans que els permet adquirir coneixements i tenir així una vida social plena. El dret a l'educació és vital per al desenvolupament econòmic, social i cultural de totes les societats. No obstant això continua sent inaccessible per a milers de nens del món.
  6. 6. conclusió En aquest treball hem après que tots el nois i noies tenen dret a l’educació ja sigui que s’ho poden permetre i per causes externes no s’ho poden permetre.
  7. 7. Gracies Per La Vostra Atenció

×