Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

El dret a l'educació i a una vida digna

258 views

Published on

Aquesta és una de les presentacions de diapositives realitzades a l’aula per l'alumnat de 2n A d'ESO de l'Institut Príncep de Viana.

Published in: Education
 • I like this service ⇒ www.HelpWriting.net ⇐ from Academic Writers. I don't have enough time write it by myself.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

El dret a l'educació i a una vida digna

 1. 1. Protecció de cara al desenvolupament mental, físic i socialEl dret a l’educació i a una vida digna Claudia Álvarez, Xavi Astasio Helena Avila, Ruth Mollá, Andrea Reinoso
 2. 2. Introducció Llibre de la convenció dels infants
 3. 3. Una mica de història ● Els drets dels infants van ser aprovats al 1924 ● Perquè es van adonar de que els nens necessitaven l’educació, l’entorn familiar… ● Eglantyne Jebb va ser la primera persona en escriure els drets dels infants.
 4. 4. L’explotació infantil i l’adopció Dos dels drets que hem trobat al llibre són: ·L’explotació infantil. Els nens, en cas que treballin, ha de ser en condicions que no siguin perilloses. ·Quan adoptes o aculls a un nen s’ha de mirar per el benestar del infant.
 5. 5. Un paper en protegir als infants Uns altres drets que ha degaratir l’estat són: - Garantir la supervivència i desenvolupament dels nois i noies. - Impedir la venda o el tràfic de nens - Millorar el material de l’equip docent a les escoles i instituts.
 6. 6. Más allá de la pizarra Más alla de la pizarra, va ser la pel·lícula que vam anar a veure fa dues setmanes. ● El dret a l’educació: garantir una educació obligatòria, pública i de qualitat.També en de donar les mateixes oportunitats a totes les famílies. ● El dret a una vida digna: es el dret a tenir una casa, un entorn familiar estable i no sofrir cap maltractament físic ni psicològic.
 7. 7. Conclusió Finalment, vam aprendre: 1. El llibre que explica tots els drets que tenen els nens s’anomena: la convenció del el drets dels infants 2. És va crear al 1924. 3. El drets fonamentals dels infants són: una educació pública de qualitat, un entorn familiar i,per tant, a una protecció física, mental i social.
 8. 8. Fonts d’informació que hem consultat Introducció: Imatge: http://www2.rosasensat.org/files/web-7.jpg Una mica de història: https://es.wikipedia.org/wiki/Eglantyne_Jebb Imatge: https://emiliosangar.files.wordpress.com/2013/01/convencionderechos.jpg L’explotació infantil i l’adopció: desplegable de la convenció dels infants. Un paper en protegir als infants: desplegable dels drets dels infants. Imatge: desplegable de la convenció dels drets dels infants Más alla de la pizarra: pel·lícula ‘’Más allá de la pizarra’’ i despelgable dels drets dels infants. Imatge:https://www.google.es/search? q=mas+alla+de+la+pizarra&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2tN- SpM7JAhXLWBQKHd3VCUIQ_AUIBigB#imgrc=pJUQtxQpJJiFkM%3A
 9. 9. Gràcies per la vostra atenció

×