Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Protecció de cara al
desenvolupament mental,
físic i socialEl dret a l’educació i a una vida digna
Claudia Álvarez, Xavi A...
Introducció
Llibre de la convenció dels infants
Una mica de història
● Els drets dels infants van ser aprovats al
1924
● Perquè es van adonar de que els nens
necessitaven...
L’explotació infantil i l’adopció
Dos dels drets que hem trobat al llibre són:
·L’explotació infantil. Els nens, en cas qu...
Un paper en protegir als infants
Uns altres drets que ha degaratir l’estat són:
- Garantir la supervivència i
desenvolupam...
Más allá de la pizarra
Más alla de la pizarra, va ser la pel·lícula que
vam anar a veure fa dues setmanes.
● El dret a l’e...
Conclusió
Finalment, vam aprendre:
1. El llibre que explica tots els drets que
tenen els nens s’anomena: la convenció
del ...
Fonts d’informació que hem consultat
Introducció:
Imatge: http://www2.rosasensat.org/files/web-7.jpg
Una mica de història:...
Gràcies per la vostra atenció
You’ve finished this document.
Download and read it offline.
Upcoming SlideShare
Best Floor Coatings Concrete Indiana
Next
Upcoming SlideShare
Best Floor Coatings Concrete Indiana
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

El dret a l'educació i a una vida digna

Download to read offline

Aquesta és una de les presentacions de diapositives realitzades a l’aula per l'alumnat de 2n A d'ESO de l'Institut Príncep de Viana.

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

El dret a l'educació i a una vida digna

  1. 1. Protecció de cara al desenvolupament mental, físic i socialEl dret a l’educació i a una vida digna Claudia Álvarez, Xavi Astasio Helena Avila, Ruth Mollá, Andrea Reinoso
  2. 2. Introducció Llibre de la convenció dels infants
  3. 3. Una mica de història ● Els drets dels infants van ser aprovats al 1924 ● Perquè es van adonar de que els nens necessitaven l’educació, l’entorn familiar… ● Eglantyne Jebb va ser la primera persona en escriure els drets dels infants.
  4. 4. L’explotació infantil i l’adopció Dos dels drets que hem trobat al llibre són: ·L’explotació infantil. Els nens, en cas que treballin, ha de ser en condicions que no siguin perilloses. ·Quan adoptes o aculls a un nen s’ha de mirar per el benestar del infant.
  5. 5. Un paper en protegir als infants Uns altres drets que ha degaratir l’estat són: - Garantir la supervivència i desenvolupament dels nois i noies. - Impedir la venda o el tràfic de nens - Millorar el material de l’equip docent a les escoles i instituts.
  6. 6. Más allá de la pizarra Más alla de la pizarra, va ser la pel·lícula que vam anar a veure fa dues setmanes. ● El dret a l’educació: garantir una educació obligatòria, pública i de qualitat.També en de donar les mateixes oportunitats a totes les famílies. ● El dret a una vida digna: es el dret a tenir una casa, un entorn familiar estable i no sofrir cap maltractament físic ni psicològic.
  7. 7. Conclusió Finalment, vam aprendre: 1. El llibre que explica tots els drets que tenen els nens s’anomena: la convenció del el drets dels infants 2. És va crear al 1924. 3. El drets fonamentals dels infants són: una educació pública de qualitat, un entorn familiar i,per tant, a una protecció física, mental i social.
  8. 8. Fonts d’informació que hem consultat Introducció: Imatge: http://www2.rosasensat.org/files/web-7.jpg Una mica de història: https://es.wikipedia.org/wiki/Eglantyne_Jebb Imatge: https://emiliosangar.files.wordpress.com/2013/01/convencionderechos.jpg L’explotació infantil i l’adopció: desplegable de la convenció dels infants. Un paper en protegir als infants: desplegable dels drets dels infants. Imatge: desplegable de la convenció dels drets dels infants Más alla de la pizarra: pel·lícula ‘’Más allá de la pizarra’’ i despelgable dels drets dels infants. Imatge:https://www.google.es/search? q=mas+alla+de+la+pizarra&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2tN- SpM7JAhXLWBQKHd3VCUIQ_AUIBigB#imgrc=pJUQtxQpJJiFkM%3A
  9. 9. Gràcies per la vostra atenció

Aquesta és una de les presentacions de diapositives realitzades a l’aula per l'alumnat de 2n A d'ESO de l'Institut Príncep de Viana.

Views

Total views

329

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

116

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×